Да изтупам прахта насъбрала се върху темата
Някой има ли впечатления от този разклонител на Philips? Надежден ли е и в сравнение с тези на Belkin, APC и Hugo Brennenstuhl кой е за предпочитане? Благодаря предварително.
Да изтупам прахта насъбрала се върху темата
Някой има ли впечатления от този разклонител на Philips? Надежден ли е и в сравнение с тези на Belkin, APC и Hugo Brennenstuhl кой е за предпочитане? Благодаря предварително.
Хм наистина ли си готов да дадеш за "бушон" толкова пари 50-60 лв? За още толкова ще си вземеш UPS...
Аз продавам и протектори и UPS-и и помня как миналата година, ми се търкаляха по склада цяла година 2 много хубави и "скъпи" модела - 28 лв... Скъпи е в кавички, защото при тези които си посочил за 60лв, моите са били направо без пари
Иначе по въпроса дали 50 или 60 лв вся тая, дали филипс или белкин все същото...
Това е все едно да питаш дали да си вземеш обикновена крушка на филипс или на осрам. И едната ще свети и другата ще свети, и 2-те ще светят почти равен брой часове, ако дойде повече ток и 2-те ще светнат за последно
И накрая бих взел APC(като производител с традиции на техника от този тип), то като си готов да дадеш 50 лв, дали ще дадеш още 10 няма значение...
И аз съм със същото, добра машинка е. Чудя се само дали да му приспособя един кабел и да вържа и телевизора към него - сега е към обикновен разклонител с бушон.
Да питам, а защита от паднала мълния наблизо осигуряват ли, че миналата година ми изгоряха един ДВР 16-камерен, 2 UPS /кучета/ един монитор и дреболи, пък евтиното рутерче ТП-ЛИНК 721 си бачка без грижа, при все че бяха вързани на една фаза/разклонител с ДВРа
@Shmi, аз съм приспособил щепселите на два обикновени разклонителя (4-ки), бучнал съм ги в АПЦ-то и в тях всичката техника около ТВ-то.
@V_Simeonov, не знам дали защитава от наблизо паднали мълнии.
Този пост е редактиран от gnf; 15-06-13 в 18:48.
Как ви се вижда тази защита от 1 бг фирма:
SP-ELIMEX.jpg
искам да защитя и от коаксиала 1 ТВ.. жълтозеления е за заземяване и няма къде да го вържа освен за нулата на контакта наблизо.
Ако инсталацията е двупроводна - свържи го към нулата. Ако е трипроводна - към защитния проводник.
Ако разклонителя е с трипроводен кабел и Шуко щепсели и контакти страшно няма. Но как да свържеш заземителния проводник към предпазната клема на разклонителя? Може би е по-добре да не го свързваш въобще. Ще работи като галваничен разделител, но от гръмотевици няма да пази. Или пускаш дълъг кабел то стабилна нула.
Здрасти, замислям се съвсем сериозно да си купя APC Line-R 1200VA обаче понеже съм много зле с електрониката имам 2-3 въпроса свързани с него. 1. Шуми ли? 2. Когото техниката която е подвързана към него не работи трябва ли да се изключва. Ще се ползва за ТВ, Сателит, Ресивър, CD и още 2-3 неща, ще се радвам да чуя мнение от някой собственик за + и -.
Изключително полезен уред за домашната елктроника, само ++++++.
1. Ниво на шум 0, само когато има някакви пикове или смущения прещраква за момент, което е нормално.
2. Няма нужда, но ако искате го изключвайте.