Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Анкета Минно Поле

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Анкета Минно Поле

I don't want to live a lie

But I don't want to say goodbye

I want you by my side

And I can't let you go

Even though it's over

I just can't let you go

I feel your love is growing colder

Да опасна .....

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Анкета Минно Поле

По стъпките на Tyan ...

<font color="navy">БEЗГЛAГOЛНO СТИХOТВOРEНИE

Грaдинa, прoлeт, мaй, цвeтя,

сkaмeйka, шeпoт слaдъk.

И сред цвeтятa Тoй и Тя,

любoв и тъй нaтaтъk.

Пoля, прирoдa, kрaсoтa,

рeka, гoрa, нaтaтаk.

прирoдa, сбъднaтa мeчтa,

възтoрг и тъй нaтaтъk.

Гoдeж, вeнчилo, пoп и брak,

мoмeнт бeзумнo kрaтъk,

пoслe прoзa, сkуka, мрak,

дeцa и тъй нaтaтъk.

Kурoрт, мoрe, приятeн смях,

прoстoр, вълни oттaтъk,

вазбудa, трeпeт, слaдъk грях,

рoгa и тъй нaтaтъk.

Пoлудa, нeжнoст, сълзи, плaч,

плeсниk и писъk kрaтъk,

бaгaж, билeт, дeтe, нoсaч,

рaзвoд и тъй нaтaтъk.

Нaхaлниk, пaри, koлa,

вeртeп и тoй срeд мрaka,

kaфe, билярд, kвaртирa, kлюч,

жeни и тъй нaтaтъk.

Бaстун, лeглo, юргaн, приют,

глaвa с пeрчeм okaпал,

цokaлo, kaрти снoп, aлбум,

лeглo и тъй нaтaтъk.

Нaслeдници, kaмбaнeн звън

и ямa срeд цвeтятa,

лoпaтa, kирka, пoп и kръст,

koвчeг бeз тъй нaтaтъk.</font id="navy">

Радой Ралин

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Анкета Минно Поле

Аз не гласувам поради липса на други възможности (тези са прекалено конкретни и не дават възможност да се опише нещо по-различно, обединяващо или отричащо изброените).

Malone много точно го каза - няма шаблон.

И един въпрос към дамите - като гледам огромна част от вас гледат интелекта и етцетера - защо аджеба тогава над 90% от познатите ми дами, които уважавам като интелигентни момичета, са си избрали такива мъже, с които аз просто няма за какво да си говоря като седнем на по бира някъде? Вълнува ги само и единствено футбол и ей такива подобни... Нещо много нереална излиза статистиката [:D]

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Анкета Минно Поле

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И един въпрос към дамите - като гледам огромна част от вас гледат интелекта и етцетера - защо аджеба тогава над 90% от познатите ми дами, които уважавам като интелигентни момичета, са си избрали такива мъже, с които аз просто няма за какво да си говоря като седнем на по бира някъде? Вълнува ги само и единствено футбол и ей такива подобни... Нещо много нереална излиза статистиката [:D]

<div align="right">Originally posted by BerkStock*-*31/05/2004*:* 12:22:20</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Отговор: Важното е ТЕ да имат какво да си говорят с мъжете си, а не ти:-) Все пак никоя от нас дамите във форума не е дала конкретен отговор "интелигентност", както ти ни цитираш. Аз абсолютно споделям мнението на Malone.

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Анкета Минно Поле

Още един такъв: Интелигентността не може да се определи на база някакъв точен критерии. Следователно тези дами, които познаваш може да са много умни, но да имат различни интереси от твоите. Обикновено хората се събират по сходни такива и все търсят нещо, което да привлича еднакво и двата пола. Като вметна, че и тук има изключения.

Вероятността да се създаде затворен кръг от интереси между теб, дамите и техните приятели е много малка и независеща от интелекта. Именно поради тази причина в една компания се срещат хора месени от различно тесто и с различен коефициент на по-горе споменатия критерии.

Както бе писано - за да харесаш един човек трябва да изминеш известен път с него.

Отговор на тази анкета едва ли някой би могъл да конкретизира. По скоро може да се отговори на въпрос - Кое ви привлича от пъв поглед в противоположния пол, което никак не може да се приеме като един вид крайна мярка за цялостно харесване (така да го нарека).

Аз лично от пръв поглед си създавам някакво впечатление, но то доста често ме разочарова. Затова е нужно повече време от един поглед, за да кажеш - Да, тази жена /мъж/ притежава нещо (дори и още да не знаеш какво), което ме пали, привлича, зашеметява и т.п. Иначе е много относително и лекомислено да заявиш, че поради хубавите й /му/ очи, и двете думи на кръст изречени от нея /него/, имали някакъв смисъл - си харесал въпросния субект.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Анкета Минно Поле

Общовалидни шаблони че няма, няма... Ама мисля, че анкетата на Дон Кихотката е просто неправилно формулирана - може би ако беше какво намирате сексапилно в един човек - щеше да е по - на мястото си.

И между нас казано, струва ми се, че отговорите ви не са 100% искрени. Шаблони може и да няма, но критерии всеки от нас си има, освен ако не е супер повърхностен човек. А това не са ли шаблони? Анджак шаблони са си.

На така формулиран въпрос, мога да отговоря така:

-интелигентност

-външен вид

-сила и борбеност в характера

-чувство за хумор

-решителност

.................................................

На въпроса, който сам бих си задал(шизофрения ли е това [:D]) ще отговоря : естествено, допустими са и разминавания, пък и всеки човек развива всяко от качествата си(без номер 2, което може да развива само пасивно) по собствен начин...

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Вредното електромагнитно поле....
    От hristoslav2 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 28-07-11, 19:54
  2. Отговори: 2
    Последно: 31-08-08, 00:01
  3. Картинка в адресното поле
    От Sitron във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 15
    Последно: 30-09-06, 13:34
  4. HTML help popup при маркиране на поле
    От spritable във форум Програмиране
    Отговори: 6
    Последно: 04-07-06, 09:49
  5. MySql :: Стойност на autoIncrement поле
    От fuoco във форум Програмиране
    Отговори: 22
    Последно: 02-01-06, 17:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе