Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Изключвате ли мобилния си телефон вечер? Защо?Ид

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Sunny, предполагам че зависи от модела. Поне при мен не е така. От почти 3г. съм на Sony J70 и със сигурност не поддържа такава възможност. Ако ми се наложи, използвам груповите мелоодии за да сортирам хората за през нощта, просто им пускам няма мелодия на тези които ме търсят по работа в ненормално време. Сега ще преминавам към Siemens CX62, и не ми се мисли как ще прехвърлям всичко... Ужас.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2004

избягвам да си изключвам мобилният телефон, освен при специални случаи ;-)

не си крия тел. номер - защото в крайна сметка си е средство за комуникация, а що се отнася до досадниците - с тях се справям лесно

4. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Не го изключвам никога.Не,че не съм го искал това.Просто работата не ми го позволява.Поради това и за батерията не мисля.

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...има някъкъв шанс да си повдигна елегантното тяло и да погледна кой ме търси...<div align="right">Originally posted by Malone*-*04/08/2004*:* 17:30:14</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Малоун, кефиш ме, щ`и звънна! [:P]

==========================

Никога не си изключвам телефона. Дори напротив, вечер го държа близо до съвършенното си тяло [], в случай, че някой е решил да ме буди, да му дам този шанс да се пробва. Обикновено всички опити завършват с неуспех. От както ми е порастнала дъщерята, имам изключително здрав сън. Дори съпругът ми да решът да откраднат - няма да ги усетя [|)]

Батерията ми издържа 10 дни! Може би това е повлияно от по честата употреба на стационарен телефон, отколкото на мобилен.

А колкото до алармата и нейното предназначение - Хубаво са го измислили хората, но аз напоследък не я чувам...

6. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

Защо да го изключвам, батерията така или иначе се хаби![8D]

Он-лайн е постоянно...

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Никой друг ли не използва ГСМ-а си за събуждане сутрин?

Ако го изключа как ще стана?

<div align="right">Originally posted by Sad Reader*-*04/08/2004*:* 16:48:21</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Каква е тази измислена марка?? Че това GSM и е?

Ами купи си истински GSM а не някаква Nokia./фирма за гумени облекла и ботуши/

Вземи си Siemens ili Soni Erikson.

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Никога не си изключвам телефона. Дори напротив, вечер го държа близо до съвършенното си тяло [], в случай, че някой е решил да ме буди, да му дам този шанс да се пробва. Обикновено всички опити завършват с неуспех.....

<div align="right">Originally posted by Profita*-*05/08/2004*:* 19:23:55</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

И аз по тая причина не го изключвам.[:D]

10. Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Дори напротив, вечер го държа близо до съвършенното си тяло []

<div align="right">Originally posted by Profita - 05/08/2004 : 19:23:55</div id="right">

Предполагам, че го държиш и на вибрация? Ще те изчакам да заспиш и ще те изненадам... Надявам се, че ще ти хареса... [:D][:D][:D][:D]

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Те това ми било приятел.... Един сън няма да те остави да си отспиш на спокойствие [:D][]

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Каква е тази измислена марка?? Че това GSM и е?

Ами купи си истински GSM а не някаква Nokia./фирма за гумени облекла и ботуши/

Вземи си Siemens ili Soni Erikson.

<div align="right">Originally posted by kris11</div id="right">

Отново четем смешки kris11 [8]

Прочети <u>тук</u> - PDF /<u>Get Acrobat Reader</u>/

Ако не разбираш понятията вътре, ще посоча само Market Share /Ще рече "Пазарен дял"/. Ти си преведи останалите.

Nokia - 37% [Wow!]

Motorola - 14.2%

Samsung - 10.8%

Siemens - 7.3% [Oops!]

Sony Ericsson - 6%[Oops!]

LG Electronics - 4.8%

<font size="1">Вероятно Sony Ericsson имаш предвид, защото марка Soni Erikson не ми е известна.</font id="size1">

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

<font size="1">Вероятно Sony Ericsson имаш предвид, защото марка Soni Erikson не ми е известна.</font id="size1">

Iзвинявай в бързината така съм го написал. Започнал съм 1999г с Моторола,когато май доста хора нямаха и не знаеха какво е това GSM ,преминах през Сажем и на Сименс.Стигнах до S55 ,и се върнах на най-хубавия модел -служебния /М35/.

А Нокия не я признавам за фирма това си е мое лично мнение.Имам си причини.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<font color="orange">Темата пак се отклонява доста. Прочетете заглавието и се придържайте към него. </font id="orange">

16. Тук е от
    Jul 2006

Re: Изключвате ли мобилния си телефон вечер? Защо?Ид

Винаги

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ilion78, а в някоя тема от 2002 г. да беше отговорил???

18. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Винаги от четири години на сам. До сега колкото пъти не съм го спрял вечер се някой непознат се обърква да ми звъне в 4 сутринта.

EDIT: За тези които не са разбрали потребителското ми име тук TODD_BG вече не го ползвам а ползвам сегашното TODD така че ако някой иска да ми пише лично съобщение да го прави на последното. (Преди две години името беше заето за разлика от сега )

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Изключвате ли бойлера
    От veni във форум Бяла техника
    Отговори: 32
    Последно: 06-05-17, 22:07
  2. Samsung Galaxy Xcover - мобилния телефон на Рамбо
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 12-08-11, 11:29
  3. Отговори: 7
    Последно: 19-01-11, 21:52
  4. Изключвате ли мобилния си телефон
    От rony във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 26-07-04, 12:31
  5. Защо компа не ми открива мобилния телефон?
    От milich във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 28-06-04, 23:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе