Страница 2 от 9 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 129

Анкета за изборите /само за сеткомци/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е в крайна сметка някой ще ми разясни ли каква партия/коалиция е "Атака" че нещо много патриотично ми звучи . . .

<div align="right">Originally posted by Nedko*-*18/06/2005*:* 15:51:37</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

http://www.atakabg.com/

<font color="red">Да се смята само като отговор на Nedko-вия въпрос, а не като агитация или реклама!</font id="red">

Все пак го поствам тук, а не на PM до Nedko, защото може би ще има и други с подобен въпрос след няколкото поста по-горе относно коалицията.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2001

http://www.atakabg.com/

тия са чиста проба популисти,написали сума глупости,а как ще станат тия неща...никой не казва,едно към едно Жоржи Ганчев...пък него го видех вече

4. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Отговорът, който не видях - няма да гласувам.

5. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

АТАКА [:D] - думи, думи, думи и кои стой зад тях...?! Волен Сидеров!

Е, може да говори човека също и да пише (все пак е журналист) чиста проба Жоржи Ганчев...

btw. Преди около месец видях сайта и чак сега разбрах, че това е сайт на политическа партия [:D]

А иначе с изказванията си и изразите си тази партия ми прилича по-скоро на някоя чалга (от тези ценичните от едно време) - цитирам "Изпиканите революционери или как оранжевото поаленя" така, че ако тази партия може да оправи българия тя ще я оправи по-скоро в сексуален аспект...

Аз още не съм решил за кой ще гласъвам но определено няма да е за тях.

А относно шоуто на слави, не съм съгласен със вас...

6. Тук е от
    Feb 2004

ATAKA rulzzzzzzzzz

Как ще стане ли, еми НИЕ можем да променим нещата не ТЕ!!!

Или може би прeдпочитате Аzis в парламента?

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

СПоред мен гласуването за Атака е наказателен вот за всики парламентарно предтавени партии и бълкиите които са направили и за многото лъжи кото са изприказвали и продължават да приказат. Ясно че Волен Сидеров неможе да управкява, мисля че и на него му е ясно, но все пак аз ще гласувам за Атака.

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Това че "Атака" не може да оправи сама положението в България е ясно и на самия Волен Сидеров (все пак е достатъчно умен). Но има всички изгледи гласуването за нея да се превърне в протестен вот срещу циганизацията и антибългарщината.

10. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">СПоред мен гласуването за Атака е наказателен вот за всики парламентарно предтавени партии и бълкиите които са направили и за многото лъжи кото са изприказвали и продължават да приказат. Ясно че Волен Сидеров неможе да управкява, мисля че и на него му е ясно, но все пак аз ще гласувам за Атака.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@Julian а представи си, че този за които гласуваш спечели! Кои всъщност ще накажеш всъщност - Костов, СаксКобурготски, Станишев... или себе си...?!

11. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

@Julian а представи си, че този за които гласуваш спечели! Кои всъщност ще накажеш всъщност - Костов, СаксКобурготски, Станишев... или себе си...?!

<div align="right">Originally posted by glowndark*-*19/06/2005*:* 19:29:40</div id="right">

Себе си естествено. Българския мазохизъм е известен в цяла европа

Не е важно на мен да ми е добре, аз да го туря на другите, па после ше му мисля...

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Аз при всички случаи наказвам себе си, но с Атака наказвам и дсегашните и минали управляващи за които няма съд за престъпленията им.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това че "Атака" не може да оправи сама положението в България е ясно и на самия Волен Сидеров (все пак е достатъчно умен). Но има всички изгледи гласуването за нея да се превърне в протестен вот срещу циганизацията и антибългарщината.

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*19/06/2005*:* 18:46:25</div id="right">

Протестът срещу циганите и други подобни не се прави с гръмки думи и лозунги....може толкова лесно да се реши:

1. Генерална промяна в законите касаещи частната собственост.

2. Генерална промяна в законите за притежаване и употреба на огнестрелно оръжие.

Когато това стане, първите няколко хиляди лева които ще похарча ще бъдат за най-доброто което може да предложи пазара за лична и имуществена защита и ще ми е много интересно да видя как господин мангала ще припари в къщата ми, до колата ми и близките ми...хората са казали "страх лозе пази"....щото не толкова престъпността дразни и възмущава хората ( престъпления има и в най-развитите страни ) а невъзможността да и се противодейства в личен план.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Помня, че преди време дискутирахме платформата на Атака. Тогава казах, че идеите им ми приличат на "от всеки според възможностите, на всеки според потребностите" - познато, нали?

Днес видях нещо, което отново ми напомни за Атака:

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ГЕРМАНСКАТА ЧЕСТ; РАБОТА И ХЛЯБ; ПОКРИВ НАД ГЛАВИТЕ, ПЕНСИИ; ПЪРВО ЖИЗНЕНОНЕОБХОДИМОТО НА ХОРАТА, А СЛЕД ТОВА РАЗКОШ И ЛУКС; ЗЕМЯ ЗА ФЕРМЕРА; ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМЕ ЗАЩИТАТА НА ИНДИВИДА; ЯСНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕРМАНЕЦА И НЕГЕРМАНЕЦА; КРАЙ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПАРЛАМЕНТ - ИЗБИРАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ; БЕСИЛКА ЗА СПЕКУЛАНТИТЕ И ЛИХВАРИТЕ!

Годината е 1933. Човекът зад тази пропаганда е Гьобелс...

Май си приличат [?]

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@Edin_Lud,

Гледал си предаването "БТВ репортерите". Добре, аналогии всякакви могат да се правят. Ако оставим настрана конюктюрните неща, мисля че другото важи и сега с пълна сила:

РАБОТА И ХЛЯБ;

ПОКРИВ НАД ГЛАВИТЕ, ПЕНСИИ;

ПЪРВО ЖИЗНЕНОНЕОБХОДИМОТО НА ХОРАТА, А СЛЕД ТОВА РАЗКОШ И ЛУКС;

ЗЕМЯ ЗА ФЕРМЕРА;

ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМЕ ЗАЩИТАТА НА ИНДИВИДА;

КРАЙ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПАРЛАМЕНТ - ИЗБИРАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ;

Или може би греша???

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

@Lupus

Принципно всички това обещават - това се харесва на масите. Но ти пропускаш някои от идеите на другаря Сидеров. Най-много ме притеснява тази с разликата...

"Да върнем България на българите!"..."Чистка!"..."Ревизия!"..."Възмездие!"

Логично е тези идеи да не са изложени в прав текст - незаконно е. От години този болен /според мен/ човек се прави на революционер и се страхувам, че идеите му за реформи са много близки до национал-социалистическите.

От друга страна...какво пък толкова...

Дори да влезе в парламента, нашенският Жириновски ще си повее байряка, докато докаже на всички, че е за специализирано заведение, след което няма да го видим повече. Надявам се.

Само дано не направи някоя гигантска простотия, докато се изживява като държавник. Ако се докопа до тази роля...

18. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Файн....нека видим какво имаме в действителност:

1. РАБОТА И ХЛЯБ - то е логично след като имаш работа да имаш хляб...но виж познавам хора, които след работа изпиват всичко което изкарат, други ходят по бинга...на такива каквато и работа да им намериш, за хляб няма да имат ( т.е. работата и хляба са проблем на самия индивид предимно )

2. ПОИКРИВ НАД ГЛАВИТЕ, ПЕНСИИ - прекрасно, но съгласи се че не може всички да са собственици ( не съществува в цял свят ) а държавата няма как да влияе на наемите...щото търсенето и предлагането определят цената...така че отново имаме "блабла". ПЕНСИИ - пенсии има, да но недостатъчни...за да ги повишат, трябва да вземат липсващите пари от някого...кой??? от работещите разбира се...от тяхната РАБОТА, което що доведе неминуемо до намаляване на ХЛЯБА ( виж.т.1 ) т.е. омагьосан кръг а???

3. ПЪРВО ЖИЗНЕНОНЕОБХОДИМОТО НА ХОРАТА, А СЛЕД ТОВА РАЗКОШ И ЛУКС - това е толкова разтегливо понятие че няма накъде повече....допреди няколко години да имаш ГСМ беше невероятен лукс, сега всеки пъпчив тинейджър се разкарва с телефон...нима домашното ПС е лукс? Или семейната кола? Или почивката през лятото? Кое е лукс, драги? Това е просто трето "блабла"

4. ЗЕМЯ ЗА ФЕРМЕРА - това пък какво е.,..да си купи? Има пари - купува, кой го спира....или да продаде? или може би държавата да му ПОДАРИ земя?? е как ще стане това...веднага след т.н. фермер други "професионалисти" ще поискат дотации за бизнеса им...и няма спирачка...

5. ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМЕ ЗАЩИТАТА НА ИНДИВИДА - до всеки гражданин полицай ли? а стига де...а и индивид е крайно разтегливо понятие също...например индивида-престъпник не трябва да се защитава, а да се наказва...

6. КРАЙ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПАРЛАМЕНТ - тук съм съгласен, но не за да се замени с ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ, а да се създаде ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА....избори, екип съставен от президента и пълна отговорност за действията на този екип...

Доста години се наслушахме на гръмки лозунги и красиви думи...от ляво, от дясно от център...резултат: <font size="3">оIo</font id="size3">

извод - нека красивите думи останат в романите и пиесите...живота не е бразилски сапунен сериал!

Тия всичките красиви думи могат да станат действителност само ако си напънем задниците, а не като се кланяме на нови "богове"...

добавено - Един луд - напълно съм съгласен с теб! Лично аз съм тотално оттегчен от хора които цял живот чакат някой да ги оправи...неосъзнавайки, че оправянето е напълно възможно, но се сменя резбата п.с. не визирам никого тук, а тези, които все още чакат Михаля...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 9 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 24
    Последно: 26-04-16, 12:47
  2. Отговори: 144
    Последно: 24-02-07, 03:26
  3. Али Баба и 40-те Сеткомци
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 39
    Последно: 15-12-04, 11:12
  4. Леко празнуване на сеткомци
    От fori във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 19-06-04, 21:02
  5. Готварската Книга на Сеткомци :>)))
    От D3BEP във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 03-03-04, 02:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе