Не го примемай като заяждане,...не знам каква кола караш,Първоначално публикувано от Meto
ама това което си платил за нея само заради фукнятали го плати?
![]()
Не го примемай като заяждане,...не знам каква кола караш,Първоначално публикувано от Meto
ама това което си платил за нея само заради фукнятали го плати?
![]()
100 лева за Win и 200 лева за Офис давам аз.
Всичко на всичко 300 леваПовече няма как да им дам. Имайки предвид, че си го купувам за постоянно, а не за година примерно
P.S. И стига сте ми ги хвалили тея Опън Офис пакети, че като ги чуя и ми се додрайфа ....
забележката ти е съвсем в тон с дискусиятаПървоначално публикувано от stekyman
Някои хора карат Опел, за да могат да се придвижват с този автомобил.
Други - имат Мерцедес, който върши абсолютно същата функция, но демонстрира стабилни доходи.
Трети - карат Порше, за да демонстрират изобилие ...
не искам да демонстрирам каквото и да е, затуй финансирането на Майкрософт остава в далечните ми планове
бтв, сега не карам кола, последно карах едно Деу![]()
Аз бих платил около 10% от минималната заплата! И понеже няма такъв отговор гласувам за $600 (~900 лв.)![]()
И аз така си мислех за WIN3.11, после за upgrade95, upgrade98..... ама не биПървоначално публикувано от Кайсо
сега съм с 98
платил съм си - доста даже за нещо , което дори не се поддържа сега от БилиБозата
няма да плащам повече - win98 ми стига /за работата става дума/ то и 95 ми стигаше!!!
Не знам - може на други да им трябват новите неща, но на мен - не!!
не се оправдавай !Първоначално публикувано от Wise
липсва ти фундамента... - не си си платил за DOS !!!
- БЕГОМ към банката да им преведеш там колкото струва !
![]()
Е как без DOS??
Разбира се, че съм си купил, но не помня 5.0 или 6.2 беше - към 45$
А и един мрежов DRDOS7.0 - на NOVELL май беше произведение с вградена мрежа!!![]()
ела, БАТЕ да ми разпечаташ като "средно статистически узър" един ехел-ски документ ....Първоначално публикувано от Ghost
ама само "sheet 3" примерно ...
аз знам как да го направя - ама средностатистическият Лузър му дава страница "3" .... - и принтера започва да бълва 104-141 страници с разни шитни по него ...
и като стане 2 пъти тая работа - шефа почва да гледа накриво .. - и дотам сме със заплатата и "топлото местенце" ...
![]()
Ще ти разппечатам, каквото пожелаеш, но те предупреждавам, че взимам скъпо. А това, че нечие топло местенце ще остане празно, не ме интересува - преди всичко, ако въпросният човек не е лъгал в биографията си, че има компютърна грамотност, е нямало да заеме позицията...
Първоначално публикувано от Ghost
май не си прочел добре :
Първоначално публикувано от Zaphod B
добавено
обаче ОО си е още бъгав ...
както и повечето Линух-и ..![]()
![]()
![]()
тамън докато им оправят бъгните ... - и ще ги направят платени ...
общо взето си е "кауза пердута" - все едно да си купиш ДВД-плайер за 20 лв от някакъв самоук самозванец телевизионен техник ... - вместо едно "NEO" или "ELITE" за 50-60 лв .. - барабар с гаранцията му ..
не, че съм против прогреса , ами точно щото съм за прогреса ...
Не съм съгласен, че ОО е бъгав !
За 96-87% от текущата офис-дейност на фирмите става.
Имаме клиент - фирма, която използва складова програма поддържана от нашата фирма.
Когато я закупиха преди 3-4 (или повече, не помня вече) години бяха с ново РС купено от колеги.
Тогава им потрябва офис пакет и им сложих някакъв ОО 1.0 или 1.1 май беше.
Оттогава работят с него, вече 3 мацки се изредиха и никоя не е ревнала за оригинален Ексел,
а работят активно с него, за Word-a също. Още повече, че им сложих и да е на български по-късно.
Като инсталирам ОО вадя две икони на десктопа и пиша OOExcel и OOWord
ТОва е!
@bestman: С тази цена, която си гoтoв да дадеш направо си the best user for Microsoft!
![]()
Тези твърдения са базирани на някакво официално проучване, статистика или на богатия ти опит [1]?Първоначално публикувано от Zaphod B
Тази глупост и друг път си я казвал. Мислех, че вече ти е минало [2]...Първоначално публикувано от Zaphod B
[1] - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg245164
[2] - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg195574
Вчера ми се наложи да си отворя дипломната работа (която е писана на MS Word) с ОО -> резултатът е, че всички схеми имаха проблеми... ако нещо е групирано, не може да се разгрупира, не може и да се групират обекти, ресайзването е просто ад, шрифтовете се изобразяват с леко различни размери, така че странирането отива по дяволите. Така че не виждам защо го хвалите... като продукт сам по себе си вероятно е сполучлив, но съвместимостта му с MS Office е под всякаква критика.
Защото е с отворен код, безплатен и ползва отворени формати за документите си. Проблемите със съвместимостта с MS Office не са следвстие на лошата работа на OO, а следствие на умишлената политика на Майкрософт. Защо няма проблем с PDF, примерно - защото е е отворен формат [1] и разработчиците могат да имплементират поддръжка. Форматът на MS Word, MS Excel и другите MS Office програми се пази в тайна и ефектът е на лице. Както и друг път сме обсъждали темата, с новата версия на MS Office проблемите със съвместимостта трябва да изчезнат, защото ще се ползва формат с отворена спецификация - Open XML [2]. Този формат вече се поддържа от OO.
[1] http://www.adobe.com/devnet/acrobat/..._reference.pdf
[2] http://www.ecma-international.org/pu...T/ECMA-376.pdf