Не го примемай като заяждане,...не знам каква кола караш,Първоначално публикувано от Meto
ама това което си платил за нея само заради фукнята ли го плати?
Не го примемай като заяждане,...не знам каква кола караш,Първоначално публикувано от Meto
ама това което си платил за нея само заради фукнята ли го плати?
100 лева за Win и 200 лева за Офис давам аз.
Всичко на всичко 300 лева Повече няма как да им дам. Имайки предвид, че си го купувам за постоянно, а не за година примерно
P.S. И стига сте ми ги хвалили тея Опън Офис пакети, че като ги чуя и ми се додрайфа ....
забележката ти е съвсем в тон с дискусиятаПървоначално публикувано от stekyman
Някои хора карат Опел, за да могат да се придвижват с този автомобил.
Други - имат Мерцедес, който върши абсолютно същата функция, но демонстрира стабилни доходи.
Трети - карат Порше, за да демонстрират изобилие ...
не искам да демонстрирам каквото и да е, затуй финансирането на Майкрософт остава в далечните ми планове
бтв, сега не карам кола, последно карах едно Деу
Аз бих платил около 10% от минималната заплата! И понеже няма такъв отговор гласувам за $600 (~900 лв.)
И аз така си мислех за WIN3.11, после за upgrade95, upgrade98..... ама не биПървоначално публикувано от Кайсо
сега съм с 98
платил съм си - доста даже за нещо , което дори не се поддържа сега от БилиБозата
няма да плащам повече - win98 ми стига /за работата става дума/ то и 95 ми стигаше!!!
Не знам - може на други да им трябват новите неща, но на мен - не!!
не се оправдавай !Първоначално публикувано от Wise
липсва ти фундамента... - не си си платил за DOS !!!
- БЕГОМ към банката да им преведеш там колкото струва !
Е как без DOS??
Разбира се, че съм си купил, но не помня 5.0 или 6.2 беше - към 45$
А и един мрежов DRDOS7.0 - на NOVELL май беше произведение с вградена мрежа!!
ела, БАТЕ да ми разпечаташ като "средно статистически узър" един ехел-ски документ ....Първоначално публикувано от Ghost
ама само "sheet 3" примерно ...
аз знам как да го направя - ама средностатистическият Лузър му дава страница "3" .... - и принтера започва да бълва 104-141 страници с разни шитни по него ...
и като стане 2 пъти тая работа - шефа почва да гледа накриво .. - и дотам сме със заплатата и "топлото местенце" ...
Ще ти разппечатам, каквото пожелаеш, но те предупреждавам, че взимам скъпо. А това, че нечие топло местенце ще остане празно, не ме интересува - преди всичко, ако въпросният човек не е лъгал в биографията си, че има компютърна грамотност, е нямало да заеме позицията...
Първоначално публикувано от Ghost
май не си прочел добре :
Първоначално публикувано от Zaphod B
добавено
обаче ОО си е още бъгав ...
както и повечето Линух-и ..
тамън докато им оправят бъгните ... - и ще ги направят платени ...
общо взето си е "кауза пердута" - все едно да си купиш ДВД-плайер за 20 лв от някакъв самоук самозванец телевизионен техник ... - вместо едно "NEO" или "ELITE" за 50-60 лв .. - барабар с гаранцията му ..
не, че съм против прогреса , ами точно щото съм за прогреса ...
Не съм съгласен, че ОО е бъгав !
За 96-87% от текущата офис-дейност на фирмите става.
Имаме клиент - фирма, която използва складова програма поддържана от нашата фирма.
Когато я закупиха преди 3-4 (или повече, не помня вече) години бяха с ново РС купено от колеги.
Тогава им потрябва офис пакет и им сложих някакъв ОО 1.0 или 1.1 май беше.
Оттогава работят с него, вече 3 мацки се изредиха и никоя не е ревнала за оригинален Ексел,
а работят активно с него, за Word-a също. Още повече, че им сложих и да е на български по-късно.
Като инсталирам ОО вадя две икони на десктопа и пиша OOExcel и OOWord
ТОва е!
@bestman: С тази цена, която си гoтoв да дадеш направо си the best user for Microsoft!
Тези твърдения са базирани на някакво официално проучване, статистика или на богатия ти опит [1]?Първоначално публикувано от Zaphod B
Тази глупост и друг път си я казвал. Мислех, че вече ти е минало [2]...Първоначално публикувано от Zaphod B
[1] - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg245164
[2] - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg195574
Вчера ми се наложи да си отворя дипломната работа (която е писана на MS Word) с ОО -> резултатът е, че всички схеми имаха проблеми... ако нещо е групирано, не може да се разгрупира, не може и да се групират обекти, ресайзването е просто ад, шрифтовете се изобразяват с леко различни размери, така че странирането отива по дяволите. Така че не виждам защо го хвалите... като продукт сам по себе си вероятно е сполучлив, но съвместимостта му с MS Office е под всякаква критика.
Защото е с отворен код, безплатен и ползва отворени формати за документите си. Проблемите със съвместимостта с MS Office не са следвстие на лошата работа на OO, а следствие на умишлената политика на Майкрософт. Защо няма проблем с PDF, примерно - защото е е отворен формат [1] и разработчиците могат да имплементират поддръжка. Форматът на MS Word, MS Excel и другите MS Office програми се пази в тайна и ефектът е на лице. Както и друг път сме обсъждали темата, с новата версия на MS Office проблемите със съвместимостта трябва да изчезнат, защото ще се ползва формат с отворена спецификация - Open XML [2]. Този формат вече се поддържа от OO.
[1] http://www.adobe.com/devnet/acrobat/..._reference.pdf
[2] http://www.ecma-international.org/pu...T/ECMA-376.pdf