За Midea до 5 м. без дозареждане.След 5-тия метър по 25гр.на метърПървоначално публикувано от dragozow
Airwell
Beko
Carrier
Chofu
Daikin
De'Longhi
Fujitsu
General
Haier
Hisense
Hitachi
Hyundai
Kelon
LG
Midea
Mitsubishi
Nippon
Panasonic
Samsung
Sang
Sanyo
Sharp
Sogo
Toshiba
Toyo
Yetu
Chigo
Electra
Neo
Osaka
Emerson
ДРУГ ВИД
Alaska
За Midea до 5 м. без дозареждане.След 5-тия метър по 25гр.на метърПървоначално публикувано от dragozow
Отговарям вместо Pat. Осаките си имат налин монтажен кит, 3м тръби, стойка и т.н. При него явно са запоили още 2м тръба за да не плаща изцяло нова. Друг е въпроса, че е можело монтажниците да вземат 3 метровата тръба и да му сложат нова 5м, а късатат тръба да монтират на климатик от друга марка.Първоначално публикувано от badr
Точно така направиха - смениха 3м кит с 5-метров.Първоначално публикувано от Julian
Един старичък инвертор Panasonic в кухнята и миналата седмица ми монтираха още един инвертор Panasonic в хола, понеже съм си доволен от работата на стария...
На работа съм с някакъм Crown, дето даже и не го знам какъв е. Кво да се прави, не зависи от мене... Иначе си охлажда и топли добичето
Домашен - Hyundai 12-ka - трета година.
Служебни - Hitachi и Hyundai 18-ки, пета година вече работят от началото на юни до края на септември денонощно.
2 panasonic инвертори от година насам - много доволен.
Така ти излиза, защото си гласувал за него.Първоначално публикувано от gomor
PANASONIC A-125KE - последните истински малайзийски климатици-не пушка ,а оръдие
април 2001 година
Нищо де, туй да ти е кусура..Първоначално публикувано от gomor
в единия апартамент Хайер и в другия също Хайер, на работа сме с една Мидея - чудо чудо ...
доволен съм и от трите
ПП Хайерите са инвертори
панасоник и фуджитсу ,инвертори,доволно работят и на топло и на хладно
2 бр. HITACHI RAS/RAC 35YH4 единият е на 2.5год а другият на 1.5г. Доволен съм и от двата за сега. Много добре се държат през зимата.
Samsung, обикновени, не инвертори, вършат работа, 4 години вече духат без хеобходимост от никаква поддръжка, какво повече да иска човек. За зимата си имам парно и не ги ползвам, освен в краткия период, когато е леко студено, а парното още не е пуснато.