сега бат' ви бойко трупа активи като пази всички гета, след което ще има "ние ви пазихме, вие сега гласувайте за нас"
разбира се, че идва съвсем навреме
(не бях съвсем прав, че ще го премълчат, но пък го споменаха отгоре-отгоре...)
сега бат' ви бойко трупа активи като пази всички гета, след което ще има "ние ви пазихме, вие сега гласувайте за нас"
разбира се, че идва съвсем навреме
(не бях съвсем прав, че ще го премълчат, но пък го споменаха отгоре-отгоре...)
Цигани, роми, пак цигани, пак роми
Кой да помисли, че след така наречения тоталитарен строй на нас по неизвестна (или може би достатъчно известна, за тези които окрадоха каквото имаше да се окраде) причина на нас ни беше избран и наложен така наречения демократичен строй, основан на принципите на парламентарната република.
Ще кажете, да това заслужаваме след толкова години тоталитаризъм. Да аме не, някои пропуснаха, че парламентарна република се гради преди всичко с образовано и достатъчно ако не богато, то поне НАХРАНЕНО гражданско общество. А то какво стана - голяма част от интелектуалния потенциал на нацията си замина, друга част остаря подобаващо, за да е в състояние да се бори, трета бе игнорирана и дамгосана като агент на ДС и то какво остана - едни цигани, едни турци, едни безгласни пенсионери и по средата тук таме някой даскал или доктор с по 400 лева заплата, които видите ли ще гласуват демократично и ще бъдат управлявани по най-достойния начин от техните избранници - смях и позор - не случайно процента на негласувалите на изборите показва абсолютната несъстоятелност на този модел на устройство на държавата.
На фона на всичко това бледнее и някакъв цигански барон, бледнеят и вездесъщите групировки, които са сигурно колкото хиляда такива барона, но и за тях се мълчи.
Живеем в една кочина и тези протести са само началото на пробуждането на това, което е останало от нашата нация. Революцията тепърва предстои и цялата тази подкупна управленска сган ще бъде пометена...Да живее България или поне това, което е останало от нея!!!
Миришееееее........... Цялата дьржава миришеееееее................. Отново прах в очите на гражданите и както се казва "керваньт си вьрви - кучетата си лаят" . Не ме е яд друго ,но да ме правят на глупак ме е много яд. "Царя" дал на Литекс бая мьни , пьк онези ни лук яли ,ни сеяли . Подпалили мангалите кьща , ма за фирма Полиция било кьсо. Докога ще си вярваме така. То "чаве" тьрпи , тьрпи , ама му грьмне топа. Кофтито е ,че всичко е сценариѝ. Батман и пияндурката от предишните богове са на една и сьща маса и се хилят като са спечелили от тотото ( БТВ новините от тази вечер) . Сега е редно ако двубуквената личност се чувствува макар и на вьрха на иглата поне малко родолюбец , да направи сделката на века - "бразилци" срещу самолети ! Баѝ Тошко ( Тодор Колев) казваше навремето така - "положението не е никак розаво" . Не знам още на колко партиѝ , партиѝки може да се разцепи БКП , но взе да ми омрьзва. 50 години полупроводници , 22 години без проводници , а кога ще имаме цели проводници ? Наѝ-лошото е ,че продьлжаваме да се самозальгваме и да си вярваме ,че пускаѝки поредния чаршав в урната , ще се оправят "нещата" и от нас зависи . Ми като зависи от нас , па да излезем и коѝ каквото дьржи да го използува за яка сурвачка и да честитим здраво миналите , настоящите и бьдещите богове. Поне ми олекна на душата с тази словесна че**я.
П.С. Обрьснах си главата от яд и безпомощност по вьпроса , че от колегите мисли само още един като мен (другите се оказаха меки). Националист не е мрьсна дума ,но нека се прави разграничение от Болния С*****в.
"C'est la vie." - но не е . Животьт е такьв , какьвто си го направим.