Лесна работа - мързела си го имам природно, не е проблем да направя пауза с хигиената както и правенето на 10 сополанковци, само трябва да се науча да крада жица без да ме изпука тока и съм готов :rolleyes:Първоначално публикувано от fbr
Е ако съм бял, мързелив, неграмотен пиянка- просяк, защото по улиците много често виждам такива, ще ме отрупат с предложения за работа ли ? Има си свинарници, краварници - иска се само да храниш добитъка и да му ринеш лайната. Пак питам, ако циганският труд е конкурентен ценово и като производителност, защо да няма заинтересовани ( работодатели ) ?
Лошо ли е да са си сегрегирани? Аз даже предпочитам да си останат такива, не е нужно да си ходим на гости по комшийски с тях. За мен е важно само да няма паразитизъм от тяхна страна и ексцесии. Ако щат да имат средно или опазил ги този, в когото не вярвам, да стават вишисти. От тях се иска само малко сексуална култура, спазване на закона и да се размърдват малко да подпират мотиките, лопати и метли през деня.
ако заменим " манго ", с " ние ", съм напълно съгласен иначе горното си е чисто лицемерие. Веднага подкрепям с личен опит - от месец не мога да си намеря бачкатор за елементарна работа, за която плащам минимално + 30% от оборота под масата. По цял ден седиш на стол, цигарки и нет по всяко време, само се иска да си размърдаш дебелия гъз, ако някой клиент се обърка да влезе. Преди няколко дни се надпреварвахме с последната пробна кандидатка дали аз да я изхвърля поради некадърност, лоша хигиена на раб място и системно закъсняване или сама да си тръгне заради НЕДОБРОТО заплащане . Само да допълня, че въпросната мадама взема повече пари отколкото аз самият, тъй като от годинка си затъвам бавно и славно, но си кисна в блатото без почивен ден и не мрънкамПървоначално публикувано от КрИс