Вижте резултатите от анкетата: Има ли цензура в климатичния раздел на форума SetCombG.com

Гласували
32. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

17 53.13%
  • Не

15 46.88%
Страница 7 от 10 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 138
Like Tree154Одобрявам

Има ли цензура в климатичния раздел на форума SetCombG.com

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Има ли цензура в климатичния раздел на форума SetCombG.com

РАФА,ако смяташ мненията и желанията на нас ПРОШЛЯЦИТЕ, да помогнем за по-добрия избор на и без това бедния българин да се топли и плаща по-малко е тролене,тогава се приемам за ТРОЛ.Не карам като тебе ЖИП,но това не ми пречеше да изхвърля нови гаранционни ДАЙКИНИ,за да мина към ПЛЕБЕИТЕ и така вече 5 години седя,чета и си мисля що аджеба хората се оплакват.Един колега в поста си се опита да засегне един уважаван съфорумец и много добър специалист,но доколкото го познавам само си го е преместил,прегърнал е красивата си жена и е продължил с перфектната си работа.Сигурно съм пристрастен,но това е само и единствено заради 5-те резултата,които виждам всеки ден.
    Aleksandars, Иван Вълков, mkukas и 2 други харесват това.

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

@Edi1 & @GNF Ей, оспамихте хубавата тема...
    Aleksandars одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA Виж публикацията
    РАФА,ако смяташ мненията и желанията на нас ПРОШЛЯЦИТЕ, да помогнем за по-добрия избор на и без това бедния българин да се топли и плаща по-малко е тролене,тогава се приемам за ТРОЛ.Не карам като тебе ЖИП,но това не ми пречеше да изхвърля нови гаранционни ДАЙКИНИ,за да мина към ПЛЕБЕИТЕ и така вече 5 години седя,чета и си мисля що аджеба хората се оплакват.Един колега в поста си се опита да засегне един уважаван съфорумец и много добър специалист,но доколкото го познавам само си го е преместил,прегърнал е красивата си жена и е продължил с перфектната си работа.Сигурно съм пристрастен,но това е само и единствено заради 5-те резултата,които виждам всеки ден.
    Никого не съм квалифицирал като прошляк !!!!
    Не бих си позволил да квалифицирам хора които не познавам.
    Какво карам и колко имам не мисля ,че те интерисува!
    Ако това е някакъв твой комплекс това не е мой проблем.
    Не съм казал ,че К2У са евтини клими ( дори незнам колко струват точно )
    Пазара е голям и има машини за всички в това число и нови за 800-900 лв.
    Има една поговорка с която мисля да приключа .
    Не съм толкова богат да си купувам стари неща .
    Ако някой го интересува за К2У не би ли писал в темата за такива!!!!
    п.п.
    Аз съм прагматик и гледам гаранцията
    Има нови машини с 5 години такава .

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

като казвам прошляк,имам предвид ползвателите на К2У.Думата е само САМОИРОНИЯ.А моите клими са само 3 години гаранция,която така и не ползвах.Не съм засегнат от думите ти,не агитирам никой,но старо качествено,е по-добре от нова ШИРПОТРЕБА.Извинявай,ако си приел поста ми като МЕРЕНЕ.Както в един пост бях писал,ще се радвам ако много хора имат възможности за хубава кола,къща и т.н.А единствено завиждам на хора,които творят чудеса с ръцете си,щот моите са ми в ГЪЗЪ.
    Този пост е редактиран от DUNDURMA; 23-01-18 в 22:21.

6. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Аз пък си пиша мнението като ползвател, а не като специалист, просто защото не съм.Опита ми е от почти 20г , но като ползвател.Това , че съм попрочел туй онуй от любопитство помага доста , но не ме прави специалист.Така че, ако модератор(предполагам занимаващ се професионално с това) ми изтрие мнение явно има защо , и гледам да се уча от грешките.Изключвам обиди,спам,реклама - там е ясно.
    П.С А нов или втора употреба си е въпрос само на личен избор - никой не те бие по главата - вземи това или онова.Който може да чете и мисли си преценява САМ за себе си!
    ruuni9 и rosswen харесват това.

7. Member Аватара на ruuni9
    Тук е от
    Apr 2015
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Аз пък си пиша мнението като ползвател, а не като специалист, просто защото не съм.Опита ми е от почти 20г , но като ползвател.Това , че съм попрочел туй онуй от любопитство помага доста , но не ме прави специалист.Така че, ако модератор(предполагам занимаващ се професионално с това) ми изтрие мнение явно има защо , и гледам да се уча от грешките.Изключвам обиди,спам,реклама - там е ясно.
    П.С А нов или втора употреба си е въпрос само на личен избор - никой не те бие по главата - вземи това или онова.Който може да чете и мисли си преценява САМ за себе си!
    Интересно е, че някои/4-5/ постоянно плюят К2У и то по начин, по който и аз ако съм модератор и аз ще трия. И после се чудят/сърдят защо им няма мнението. Рафа е писал по горе, че имащите К2У постоянно се бъркали в темите за новите. Темата е Избор на климатик, не пише нов.

8.  

9. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Това пък го уточнихме. Че е за нов. Щото си има теми за К2У, а само за нови няма, нали така.
    И що изобщо се отплеснахте за втора употреба или нови!
    Нали за цензура идеше реч? Аз Миланов примерно не съм го засичал да има втора употреба, та да е цензуриран затова, примерно де.

Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
    ruuni9, rosswen и Rafailiev харесват това.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

ПИЧОВЕ,форума не е ДЕМОКРАЦИЯ.ние сме членове,съгласили сме с условията му.не ни харесва-самоизключваме се.но не мога да се съглася с обвинения към едно интелигентно,можещо момче което помага ФОР ФРИИ и то доста толерантно.всеки има своята истина,а това че някой ми изтрил мнението................веднага си правя СЕКУРО и си сипвам още една водчица.
    Kasap, ruuni9 и rosswen харесват това.

11. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA Виж публикацията
    ПИЧОВЕ,форума не е ДЕМОКРАЦИЯ.
    България 113-та по свобода на словото, настигаме Замбия

България за поредна година се срива в световната класация на "Репортери без граници" в индекса за свобода на словото. За 2016-та година сме поставени на 113-то място от изследвани общо 180 държави.
    От 2009 г. насам България отбелязва само спад в класацията. Преди 7 години сме били на 68-мо място, показват архивите на "Репортери без граници".

България се доближава по свобода на словото с държави като Замбия, Нигерия и Парагвай.

В страни като Уганда, Габон, Кения и Бутан се радват на повече свобода на словото.
    Ако следващата година България отново се срине в класацията, то тя вече ще бъде отбелязвана с червено на картата и ще бъде една от малкото държави в Европа маркирани по този начин и единствена в ЕС.

https://offnews.bg/medii/balgaria-11...ia-627987.html

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Mig82 Виж публикацията
    Думата "цензура" е неправилно употребена. До колкото разбрах това тук не е свободен форум на потребителите. По скоро търговски .... ТУК ПОТРЕБИТЕЛЯ се изкарва прост , невежа или "мръднал" , ако недай си боже изпише мнение с което "МОЖЕ" да изплаши "рибата" или което не съвпада с "общоприетото". Трият се избирателно мнения без следа , без да пише от кого и защо. Жалко че в България не се разбира колко важно и полезно може да е мнението на клиента пък било то и потенциален . България е малка държава , знаете си го нали ? А имиджа на търговците е като на К2У току що свален от контейнер на пристанището.
    Моля , рециклирайте си качествено отношението към бъдещите потребители в този раздел , защото настоящите ги губите с всеки изминал ден. Не говоря за "минаващите" като мен ...

Това може да се окаже и ЛС. към човека който ще го изтрие след малко До Виждане.
    Ще постна мнението на Mig82 още веднъж.
    Според той обобщава всичко което се има предвид под ЦЕНЗУРА.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от ruuni9 Виж публикацията
    Интересно е, че някои/4-5/ постоянно плюят К2У и то по начин, по който и аз ако съм модератор и аз ще трия. И после се чудят/сърдят защо им няма мнението. Рафа е писал по горе, че имащите К2У постоянно се бъркали в темите за новите. Темата е Избор на климатик, не пише нов.
    Това е мое мнение и мога да говоря с факти.

Виждам ,че сме доста хора от Пловдив и околноста .
    Защо не се направи една сбирка така доста от тези дискусии ще се решат с приказки и няма да има спорове пред клавишите.
    Лице в лице доста неща са по-различни.
    п.п.
    в друг форум веднъж посетих една сбирка и направо......

13. Banned
    Тук е от
    May 2017

Според мен темата-Избор на киматик,трябва да се раздели на две.Избор и покупка на К2У и нови,няма значение дали японски или европейски.Така всичко ще е много по-добре.Дразгите ще престанат.
    Лично аз от всичко старо и качествено ,харесвам само старият алкохол.
    Поздрави!
    Този пост е редактиран от Viking72; 24-01-18 в 09:53.
    Sir John одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

"В публикуваните съобщения се изразява мнението на автора, а не непременно възгледите на този форум, неговите служители и собственика му".
    Не виждам нещо недемократично в правилата на форума. А и анкетата не е за форума , а за определен раздел от него ! Нарочно ли се насочихте в тази посока или само така "изглежда" ?
    Не съм обидил никой на лична основа , не съм споменавал имена на фирми и хора ! Ако някой се обижда на "марка , модел или страна произход" на климатика си , то това е негов проблем.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Целта на форума е да си помагаме, мисля!
    Няма никаква полза да се заяждаме, обиждаме и т.н.
    Отделно да се делим на ползватели на нови и К2У е тъпо.
    Хубаво е да се изтъкват предимствата и недостатъците и на двата вида и търсещият да си избира.
    Разбира се че мненията са силно субективни по много показатели, да не ги изброявам че току виж се обидил някой.

Предлагам да има още един въпрос във въпросника за избор на климатик:
    Какъв климатик желаете да ви предложим (нов, втора употреба, нямам претенции)?

ПП: Не ми се е налагало да търся и да ползвам въпросника, но ми отне доста време да го намеря къде е. За новите потребители не знам колко ще им отнеме. Отделно е излишна занимавка - заключване на темата, прехвърляне на питането в правилната. Все са излишни неудобства според мен.
    ruuni9 и rosswen харесват това.

17. Banned
    Тук е от
    May 2017

Защо да е тъпо?
    И в тази тема се отклоняваме както във всички,нормално е.
    Ширпотреба,трошляци..и т.н,за какво говорим?
    Точно,заради това се трият постове основно.
    Значи аз ако напиша трошките К2У,моят пост е затрит.А моя милост оплювана.
    Ти ако напишеш европейска ширпотреба,Всички са щастливи и лайкове.
    Е какво става?
    Това е цензура.
    Щом климатичният раздел трябва да бъде с точност на математика-Няма проблем.
    Този пост е редактиран от Viking72; 24-01-18 в 14:16.
    Rafailiev одобрява това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Миланов ставаме двама с леееко изчезващи мнения.
    спомене ли се нещо за К2У и мистерия .....
    Няма цензура има изтриване на постове .
    Малко по кумонистически го караме .Няма човек ,няма проблем ( в случая пост)
    Май неудобните се увеличаваме .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 10 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 13-07-13, 10:48
  2. Цензура или ?
    От DarkRose във форум За Форума
    Отговори: 8
    Последно: 11-07-07, 01:44
  3. Отговори: 0
    Последно: 16-09-05, 18:01
  4. *Цензура*
    От TazmaniaK във форум За Форума
    Отговори: 10
    Последно: 20-08-05, 18:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе