Не знам..може би и групата на К2У,не е разбрала хумора ти,както и ти на Додо.
Да
Не
Не знам..може би и групата на К2У,не е разбрала хумора ти,както и ти на Додо.
Хайде приказките за мъже - в работна обстановка.
Във форума - повече толерантност без помпане на гръдни обиколки моля.
mod.edit - Kris
Този пост е редактиран от Kasap; 11-02-18 в 23:28.
Аз да си призная след като поне година и половина или две не бях "модерирал" ничие мнение/пост във форума, преди 10-на дни или повече(не помня точно) "позатрих" няколко поста на Касапа + компания защото имаше или КасапоИронично отношение(макар и сигурно близо до истината) или от други съфорумци откровенни квалификации на личността на съфорумец.
Онова новобранче достатъчно хора му се "изредихте", та не беше нужно да повтаряте по няколко пъти.
Май не ви разбра и сигурно си помисли че е "лично", както и звучаха повечето постове и изглежда си отиде...
Аз не влагам нищо лично нито в климатичния раздел нито извън него.Сигурно с една част от вас ще ми е приятно да ударя по една бира когато не съм водач.
Този пост е редактиран от justify; 13-02-18 в 11:29.
Тъй като не знам къде мога да пратя много поздрави на колега модератор, пиша тук. ТигЪре, благодаря, че ме четеш! Жив и здрав бъди, който и да си!
Какво толко написа та те изтриха.
Коментирах твой пост
Изкоментирай ми го на лично. Ако нещо да отговоря е трябвало.
Положението с цензурата рязко се влоши откакто модераторите в раздела станаха повече.
Причината за това е, че някои от тях не можаха да се отърват от лошите си потребителските навици да подхвърлят провокативни, фенски и квалифициращи подмятания/намеци.
Това им задължение, като модератори може и да не е изрично записано в новите им права и задължения (не знам), но би трябвало от морална гледна точка да се подразбира за хората упражняващи тази длъжност.
На такъв човек като му дадеш повече права се сещате какво става. Почва да трие избирателно това което не съвпада с неговото миене, както и ако участва в дискусия и аргументите му са се изчерпали.
На база само написаното от горния пост ще дам сравнение с футбола. В световен мащаб се е доказало, че не от всеки добър/отличен футболист става качествен и разбиращ от работата си треньор. Примери, колкото искате. Може би и тука е станало нещо подобно, за съжаление.
Кой знае, може пък да са изнервени. Японск8ите бракми втора употреба нещо много почнаха да се чупят напоследък и оплакванията от тях взеха да растат лавинообразно. Всичко, което не възхвалява втората употреба ще се трие и ще се цензурира, на който не му харесва, да се оправя...
Какво точно разбирате под понятието "цензура" и сигурни ли сте, че знаете какво означава? И един малко по-сложен въпрос, правите ли разлика между цензура и пропаганда? И аз се дразня, когато някой ми забърше пост, за който съм отделил от личното си време, за да го напиша. Но причината не се обяснява с нито единия от двата термина.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Здравейте,
Дискусията от днес в този си вид е безполезна...
Наистина добър въпрос е да обмислите какво визирате под цензура.
Моля ако някой има оплакване с конкретика да ми го пусне на лични вместо да се прави ненужна паника тук.
А дотогава, големи благодарности на всички колеги, които безвъзмездно се съгласиха да ми помагат с модерация.
Бъдете малко по-ларж, няма безгрешни..
Да няма коронавирус в климатичния раздел на форума, маса теми под карантина.
Мне, прастотията идва в повече, но по наследство. Не по въздушно-капков път и не е заразно.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Заразно си е, да ти кажа.