Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 124

От къде сме произлезли!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2004

От къде сме произлезли!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

....Тея не са учени, а са християнски измамници. Доведи ми ги, ще им задам по някой въпрос от собствената им "научна" област и ще разберем какви учени са и какво са учили

За ускорението мнооого добре съм те разбрал. И съм ти дал доста точен отговор. Не знам кой, къде и кога ти е казал, че движението е равноускорително, не е много ясно на какво се дължи това, но не е и изключено. За справка си отвори учебника по физика за шести клас на урока "равноускорително движение". След което намери евентуално учителката си и питай "изстреляно тяло" може ли да се движи равноускорително ?

А може ли да му действат и други сили?

И пак ти казвам, ние виждаме много малка част от вселената барабар със всите си телескопи и анализи. Не знаем дори колко е голяма. Не знаем колко материя съдържа. Не е казано че движението тук не е локално и е еднакво навсякъде.

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*13/04/2004*:* 12:10:36</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

...Съжалявам, брато, ама Алберт Айнщайн,на когото ти наблегнах да прочетеш вече почина...А и си първия който го нарича "християнски измамник" като и поставя под въпрос научните му достижения...А и щом него поне не си чувал какво да ти говоря за другите - а и ти казах, че много от тях са атеисти...Повечето са все още живи, но едва ли биха прявили итерес да поспорят с теб...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

За справка си отвори учебника по физика за шести клас на урока "равноускорително движение". След което намери евентуално учителката си и питай "изстреляно тяло" може ли да се движи равноускорително ?

А може ли да му действат и други сили?

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Значи първо никъде не съм казал РАВНОускорително - това е твоя итерпретация. Преди години когато бях ученик, на 2 пъти достигах добри резултати на олимпиади по физика 3-кръг(национално ниво).Така че съм решавал стотици подобни задачи- за това исках да видя ти какво можеш - за да има това ускорение, което поскоро би било представено с диф. уравнение а не с константа трябва да има сила (и) която го поражда - коя(и) е тя след като големия взрив е минало. А и тази физика от училище е вечи минало.

Вчера четох една статия - която е обобщаваща на други от Sudaytimes и някои научни издания. Споменават се имената Айнщайн,Нилс Бор, Гюнтер Нимц и др. както и техните теории.

Става въпрос на кратко за това че скоростта на светлината съвсем не е константа а и не е пределна. Достигнати са лабораторно много по-високи скорости. И това го потвърждават от различни независими институти и лаборатории при ралични проведени опити. Ако имаш време можеш да я прегледаш- или поне нехристянската и част:

http://www.khouse.org/articles/techn...00701-265.html

Всъшност тази идея съвсем не е нова, но ако бъде доразвита и препотвърдена знаеш ли до какво ще доведе това в атомната физика и квантовата механика? отиваш си на сайта на софийския университет - линка който ми даде и там пише-

Уважаеми посетители- физиката на която сме научени и с която ви баламосвахме,пардон обучавахме е

<font color="red">UNDER CONSTRUCTION</font id="red">

Молим да ни извините за неудобството, но ще изчакаме докато физичните закони бъдат предефинирани а формулите съответно преизчислени. Заповядайте отново следващата петилетка.[^]

Такава си е науката- все нови и нови идеи и доказателства, често старите ти знания се оказват неверни и излишни.

Сайта който ти препоръчах вчера да прегледаш

http://www.biblephysics.com/

е доста добре направен. Има и добро интро.Обаче авторите , макар и озаглавен библейска физика- започват и акцентират върху философски въпроси, а не физически. Можели са да стоварят няколко стотин факта,аргументи и съответните учени и изследователи и да кажат на това сме "стъпили" ако можете оборете ни. Вместо това те предлагат на хората (които могат да мислят) да се замислят. Предлагат им и мисли и идеи на именити учени от областите на физиката,някои от тях атеисти. Това беше и моята идея, не да стоварваме купища факти, опровежения и т.н. докато сървъра почне да пуши а да мислим по-глобално и филососки. Оказа се обаче че съм те надценил.Съжалявам.[xx(]

Беше ми приятно да си поговорим, да видим колко знаем и колко незнаем, нали!? Пожелавам ти успешна седмица и добро представяне в следващите форуми.

Пожелавам и на всички учасници във форума здраве и напредък не само в природните и естествени науки но и в логиката и философията. <font color="green"><font size="2">До нови срещи</font id="size2"></font id="green">.

Ще завърша с една от мислите от онзи сайт(www.biblephysics.com) която ми допадна и която колкото и парадоксално да е вече и доста заклети атеисти учени я потвърждават в някаква си степен и за някои области(може да проверите и другия линк по-горе):

Astronomer Robert Jastrow:

"For the scientist who has lived by his faith in the power of reason, the story ends like a bad dream. He has scaled the mountains of ignorance; he is about to conquer the highest peak; as he pulls himself over the final rock, he is greeted by a band of theologians who have been sitting there for centuries."

2.  

3. Тук е от
    Jan 2004

От къде сме произлезли!

flashman като гледам ни раздели на вярващи, атеисти и еретици. Атеистите ясно, не вярват в нищо. Не видях еретици кои са, никой не каза (май), че вярва в Тангра (ако си истински българин, то Тангра ние е довела до тук и можеш да преразгледаш деянията на цар Борис). Искам да попитам нещо - ако някой се прекланя на Рогатия то той атеист, еретик или вярващ е[Oops!][?] За да вярва в Дявола, то той трябва да приеме, че съществува и Бог щом вярва, че има и дявол. Значи е вярващ... или се бъркам, поправете ме. И си мислех, че в България вероизповеданията са свободни и не се съди човек за религия и убеждения!?

<div align="right">Originally posted by sorrowsad*-*14/04/2004*:* 07:58:06</div id="right">

<font color="purple">sorrowsad</font id="purple">

Извини ме - това беше една шега,както и цялото изречение.Не бих направил подобно разделение,нито пък ще съдя някой за религиозните му или атеистични убеждиния или пък да тръгна на война с вятърни меници...

Беше ми особено приятно да поговорим за еволюцията и генетиката. Оставам ти длъжник за някои от въпросите за които исках още да поговорим, но не остана време а и доста от темите се пренасочиха в други насоки.

Желая ти успех с научните ти разработки за които спомена че ги дъвчеш в момента. [8D] Bye-Bye!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

От къде сме произлезли!

Уф, добре, чудесно, Флашман, тъй или инак нямах голям мерак да те чета, извинявай за откровението. Нищо съдържателно досега не си предложил. Едно е Айнщайн да е християнин, друго е да е християнски учен. Свободните интерпретации са по - скоро твоите относно скоростта на разширение на вселената, която някой от вашите трябва да е разбрал от разговорите си с Бога, щото докато те нямаше, аз търсих по тоя въпрос разни неща. Заповядай с мен на олимпиада по физика, да те пробвам. Имам само основни познания и обща култура.

В коя лаборатория са постигнали тея резултати с надминаванет она светлинната скорост, как и при какви условия? Да не би да си ги прочел в темата за самолета, дето летял 5 пъти по - бързо от светлината? Дори и теоретически да е възможно това, то не променя еволюционната теория, това съзнаваш ли го?

Специално за теб: Философията също е наука! Това, че не искаш да слушаш за научни доказателства, а искаш да си приказваме ала бала, говори само за едно - ти си враг на науката и с това си вреден за обществото - опитваш се да задържиш равитието и напредъка и да стигнеш стихията си в невежеството на хората. Там е твоята сила - невежеството и общите приказки, защото не знам кой те е дарил с диплома, но науката ти не си докоснал. Отгоре на туй вероятно си вреден за българската държавица с протестантската си организация. Не те обиждам. Казвам ти: човече, докато още те има, докато още си тук, осъзнай се! Бъди полезен на хората около тебе, а Господ, ако го има, може да движи света и без компетентната ти намеса. Не унищожавай това, което другите са съградили.

Не вярвам да ме разбереш.

Но не вярвам и да можеш да го унищожиш.

Все пак успех; невежеството не беше достоен противник.

Сороусад:

Врътки, врътки са това човече. Първо оборвахме спората, после оборихме вируса, а сега изкарваш, че сме оборвали молекулата на ДНК. Не е вярно, че метеоритите са по - вероятна версия. Обяснихме какво е метеорита, как лети и от къде долита, а също така питах колко от елементите и химичните съединения на земята са дело на метеорити.

Представата за началото аз съм дал; върни се няколко поста назад, там с по две думи съм дал произхода на земята, образуването й, първият океан и т.н. По това можем да поспорим и да го пообсъдим. Но метеоритите и извънземните са абсурдни теории. По - вероятно е верно "сътворението" от някаква "висша" сила. Факт е обаче, че възникването от неживата материя и бавното му развитие е най - логичното. От една страна от гледна точка на произхода на космоса от неживата материя, от друга - от гледна точка на бавното му, постепенно, поетапно развитие, усвояване на нови територии, много грешки и провали след това в развитието на живота (а Господ не би ли трябвало да не греши, да не оставя нещата на случайността, след като сам е измислил тея закони, които познаваме и не познаваме?). От трета страна действително д косвени доказателства от нашето съвремие - превръщане на неорганични вещества в органични; ембрионалното развитие на индивидите и т.н.

Та, СОроу, върни се назад, някъде около последния ти пост, виж какво съм писал и какво съм питал [:D]

Овцете и мотивацията са пример, СОроу, не се хващай за него. Истината е, че психология на животните никой не изучава, щото християните са ни набили в тиквите, че животните нямат душа, а отгоре на това са твърде прости(животните, де, те християните много бързо от врагове на науката се преквалифицираха в учени). Пък и ние само експлоатираме другите видове, с нищо не им допринасяме. Земята може и да не остане пустинна планета. С някое клонирано дърво...

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

От къде сме произлезли!

Малии, каква тема

смятам, 4е ще запая мъл4ание вслу4ая.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2004

От къде сме произлезли!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...1. Течна стопилка

2. Течна стопилка с атмосфера

3. Първа земна кора

4. Първи дъжд - около 1 млрд години

5. Първи океан

В първия океан е имало абсолютно всякакви примесени елементи. Най - вероятно в началото всички елементи, от които е била съставена Земята, са представлявали една огнена маса; постепенно са застинали и след това, когато конвекцията е престанала, са започнали да се отлагат... ... Тази температура е чудесен инспиратор на конвекционални движения във водата и перфектен катализатор на химични реакции.

Ако днес премахнем озоновия слой мога да се обзаложа с теб, че ще има бактерии, които ще останат живи. Даже и животни ще има.

А тогава не е било както си го представяш. Имало е атмосфера. Денонощията са били по - кратки - Земята се е въртяла по - бързо. ...

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*09/04/2004*:* 15:03:11</div id="right">

Извинявай, но този пост съм го проспал някаде[]. Хубаво звучи, имаме перфектните условия, но имаме и пълния хаос. От химията знаем, че ако смесим от два съда водород и хелий в един общ, молекулите ще се подредят равномерно навсякаде и после без външна намеса няма да могат да се разделят отново. Този, не особено точен пример, показва че в безпорядъка на химични и физични реакции (неказвам че е невъзможно) трябва в един момент да се синхронизират, обединят, да протекът в определен ред и... да дадат живот. Готина теория, но няма да издържи собствената ти критика D3BEPP []. Вещества ще преминават от едно състояние в друго, но това е все едно в един термостат да набавиш всички химически елементи и катализатори, дори можеш и да им помогнеш малко с регулацията, но от този термостат няма да извадиш живот. Живота си е загадка (нямам предвид еволюция, мутация, мотивация, черни дупки, религия, общество[]). Единият от въпросите ти беше ако живота е дошъл от космоса как се е зародил там? Сигурно по същия невъзможен начин следвайки теориите, които вече оспорваме, включително и твоята. За фотосинтезата, наистина не разбрах какво имаш предвид, немога аз да я направя, но ако става въпрос за химически процес при който се отделя кислород то една електролиза ще ни свърши работа. Ако обаче става въпрос за фотосинтезата като процес, при който се ползва енергията на слънчевата светлина за синтез на органични продукти, то тя си е уникална. И да тя съществува (наистина не ти разбирам въпроса[8)]).

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

От къде сме произлезли!

Разбрал си го... Преобразуване на слънчева светлина и доста неорганични съединения в източник на живота и изграждаща живата материя тъкан.... С други думи, подобен "невъзможен" процес съществува и днес. А е навъзможен , само защото ние не го можем...

Как да няма да ми издържи теорията пред мен бре човеко? Аз верно си падам малко шизофреник, ама чак пък толкоз - основната ми теория да си отричам....

1. Няма да имаш идеално размесване и правилно подреждане на веществата в първичния океан: имаш вода; релеф, дъждове, множество пръснати и разнородни вулкани и т.н. Ще бъде една манджа с грозде - не се знае кое къде точно е и кое кога и с какво последно е реагирало. Това е твърде ясно - че даже и в днешния, много по - беден на примеси океан нямаш равномерно разпределение > имаш множество и различни при това химични съединения, дори и от едни и същи елементи...

2. Да, термосът няма да роди живот... Днес. Но за 4,5 милиарда години и увеличен милиарди пъти(което увеличава вероятността), с много други, външни примеси не е изключено да стане.

3. Не е наистина много ясен принципа - първоначално някакви съединения, които са се "научили" да се надграждат в окръжаващата ги среда, използвайки някакъв често срещан елемент или съединение. После те еволюирали в някакъв конгломерат, верижно съединение, което се научило просто да се "храни и удължава" и като стане много голямо - да се дели (коацерватните капки). След което то вече почнало да изработва по - сложни взаимоотношения със средата да се "храни" по - богато; да формира вторични химични образувания около себе си, да се групира с други органични съединения с подобни свойства, да филтрира средата и започнало да става първата клетка. Тоя процес му отнел поне един милиард години. Тая теория е най - вероятно вярна. Може и да не е изглеждала точно така картината - да има пропуски, грешки. Но конкретните доказателства едва ли скоро ще ги открием. Все пак трябва да търсим остатък от органична молекула в скали на 2 млрд. години!

Каквото и да е породило живота и първата клетка, то трябва да е било по - близко от нея до неорганичното. Което идва и малко в потвърждение идеята на ВокоВ за самоорганизиращата се материя.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2002

От къде сме произлезли!

Твърдо от маймуните чуствам че сме роднини с тях

10. Тук е от
    Apr 2004

От къде сме произлезли!

Сори ма не смогнах да изчета всичко написано до тук, и се надявам че досега никой не е писал това което аз ще ви драсна.!

Случайно ми попадна една книжка ("От кого сме произлезли?" "Ернст Мулдашев"), след као я прочетох два пъти и доста много се порових из нета и не само, съм склонен да вярвам на следният наш произход:

[]Всички много добре (надявам се) знаем как е възникнала планетата земя (който незнае да си дръпне филма на BBC (ако не го намери да пише да му го дам!)), в последствие чрез уплътняване на духа е произлязъл и човека (От уроците по физика знаем че 2 грама=1 електрон, тоест вълновият елемент е способен да се трансформира в материален).

[8D] На земята е имало пет (5) раси (цивилизации):

[8D]Първите наричани САМОРОДЕНИТЕ били призракоподобни същества с ръст 50-60 метра и се размножавали чрез делене.

[8D]Вторите наричани РОДЕНИТЕ ПО КЪСНО или БЕЗСМЪТРНИТЕ били по плътни но все още призракоподобни същества с височина 40метра и едно око, размножавали се чрез пъпкуване и спори.

[8D]Третата раса наричани ДВОЯКИТЕ, АНДРОГИНИ или ЛЕМУРИЙЦИ, е прояввила най-голяма изменчивост. В рамките на тази раса е станала подялбата на половете, появили са се костите тялото се е уплътнило и от четриръки и двулики с ръст 20 метра те се провърнали в двъръки и еднолики с по нисък ръст.

[8D]Четвъртите наричани АТЛАНТИ били с две ръце и едно лице на ръст около 6-8метра, с плътно тяло

[8D]Петата рсана наричани АРИЙЦИ били по високи на ръст но постепенно се смалили до нашите размери (това сме ние)!

П.С.

При желание мога да дам и още подробности.!

11. Тук е от
    Dec 2000

От къде сме произлезли!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> [8D] На земята е имало пет (5) раси (цивилизации):

[8D]Първите наричани САМОРОДЕНИТЕ били призракоподобни същества с ръст 50-60 метра и се размножавали чрез делене.

[8D]Вторите наричани РОДЕНИТЕ ПО КЪСНО или БЕЗСМЪТРНИТЕ били по плътни но все още призракоподобни същества с височина 40метра и едно око, размножавали се чрез пъпкуване и спори.

[8D]Третата раса наричани ДВОЯКИТЕ, АНДРОГИНИ или ЛЕМУРИЙЦИ, е прояввила най-голяма изменчивост. В рамките на тази раса е станала подялбата на половете, появили са се костите тялото се е уплътнило и от четриръки и двулики с ръст 20 метра те се провърнали в двъръки и еднолики с по нисък ръст.

[8D]Четвъртите наричани АТЛАНТИ били с две ръце и едно лице на ръст около 6-8метра, с плътно тяло

[8D]Петата рсана наричани АРИЙЦИ били по високи на ръст но постепенно се смалили до нашите размери (това сме ние)!

П.С.

При желание мога да дам и още подробности.!

<div align="right">Originally posted by m_alexiev*-*09/05/2004*:* 09:07:00</div id="right">

ХАХАХАХ супер яко много ми хареса.

Забравяш най-древната раса, МАЛОУМНИЦИТЕ те са хроникьорите на всички изброени раси по-горе и са най-дервни. Има ги във всички форми и превъплъщения на разума. [V]

За къде сме без тях, кой щеше да ги пише тия мъдри премъдри книги я?

ХХАХА [^]

12. Тук е от
    May 2004

От къде сме произлезли!

Доколкото знам сиа библията се пише от 4000 години не от 1600, има доказателства за съществуването на "човека" Исус (а в библията е описан живота му който иска да чете ), преди няколко години някъде из българските планини (не се сещам къде) търсеха Ноевият ковчег, а повечето гадатели включително Нострадамус) много се припокриват с Библията, има една серия от книжки "Световната конспирация" в които се описват разни събития (включително дарвиновата теория) и в последната и част "Тайните дневници" (или нещо такова беше) основното което пише между редовете е че тези хора са прекъснали връзката между човека и бога, чел съм преди време статий че има неща в науката който не могат да се обяснят и някои учени в крайна сметка ги свързват с бог защото нямат друго обяснение, 50-70 процента от учените в света са християни и вярват в бог, горе долу толкова е и процента вярващи, и в крайна сметка човек като почне да вярва тогава разбира за какво става въпрос и почва малко по малко да усеща връзката си с бог и почва да се чуди на тия дето се опитват да го убедят че е произлязъл от маймуна

13. Тук е от
    Apr 2004

От къде сме произлезли!

Аз който съм абсолютен атеист, след п подробно зачитане на книги свързани с темата на анкетата съм (за мен си поне) 100% убеден в това което съм списал по-горе!.

Основният проблем е неграмотноста на населението, което приема всичко духовно за заблуда и измама.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

От къде сме произлезли!

Avatarat, кат се свържеш пак с бога ми дай телефонния му номер, че искам да го питам нещо[:D][:D][:D]

За твое най - голямо съжаление човекът не само че е произлязъл от маймуноподобно, но дори и никога не е преставал да бъде такова, въпреки че се има за нещо много висшо. Даже напротив, той е по - вреден за тъй представяния божи свят от което и да е друго същество.

За процентите ти няма да ги обсъждам, това са спекулации; даже и само китайците и индийците да извадя от сметката ти, тя няма да излезе вярна, а на света има десетки религии.

Не знам от къде знаеш от кога се пише библията, но не е вярно. От преди 4000 години не ги е имало онея неграмотни селяни, наричани юдеи. За тях е добре, че са ги завзели персите, че да се научат да пишат. За стария завет е вярно, че е писан преди нашата ера, но приказката беше за новия, тъй като спорът тук вървеше с протестанти, а те както верояно знаеш, поотхвърлят юдаизма.

M_alexiev, за теб имам една препоръка, без лоши чувства. Човеко, остави настрана булевардната литература и се заеми със сериозната наука. Тази сила и логика, дето я хвърляш в разучаването на скандални книги, написани поради потребността на хората от сензации и предимно поради потребността на автора им от слава и пари ако я хвърлиш в здравата наука не само ще научиш доста, но имаш реални шансове и да принесеш голяма полза на себе си. Такива тоалетни книжлета аз още доста мога да ти изброя и има много други откачени теории, но от тях полза няма. Ползата е : хвани здравата научна литература, гледам че теб изглежда историята те влече - трябват ти археологически данни и изворите от епохата; чети; сравнявай; прави си изводите, така ще постигнеш доста повече, отколкото като оставиш някой нездрав мозък да вади изводи вместо теб.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2004

От къде сме произлезли!

Отново подхващаме темата за Божествения произход. Искам да попитам (а и си питам), като е доказано, че Земята е на милиарди години и твърдите, че е създадена от Бог - защо ние се появяваме на сцената преди 60 хил. години точно за края на представлението [?] И ако намалите кабелната телевизия, а увеличите четивото май ще е по добре [^] Само предложение ...

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

От къде сме произлезли!

Мдам... И аз да попитам:

След като бог създаде човека по свой образ и подобие, а бог е идеален и безгрешен, но затуй пък човекът постоянно се развива. то:

Кога по ваши сметки се очаква човекът да надмине бога в процеса на еволюцията?

18. Тук е от
    Apr 2004

От къде сме произлезли!

D3BEPP

[quote]

M_alexiev, за теб имам една препоръка, без лоши чувства. Човеко, остави настрана булевардната литература и се заеми със сериозната наука. Тази сила и логика, дето я хвърляш в разучаването на скандални книги, написани поради потребността на хората от сензации и предимно поради потребността на автора им от слава и пари ако я хвърлиш в здравата наука не само ще научиш доста, но имаш реални шансове и да принесеш голяма полза на себе си. Такива тоалетни книжлета аз още доста мога да ти изброя и има много други откачени теории, но от тях полза няма. Ползата е : хвани здравата научна литература, гледам че теб изглежда историята те влече - трябват ти археологически данни и изворите от епохата; чети; сравнявай; прави си изводите, така ще постигнеш доста повече, отколкото като оставиш някой нездрав мозък да вади изводи вместо теб.

Напълно споделям мнението ти относно тоалетните книжлета, но това съвсем не означава че няма и истинска литература!

Земи поразучи кога как и кой е написал въпросната книга и тогава изказвай мтолкова крайно мнение за нея!

Точно това харесах във въпросната книга, че е написана от интелигентен човек и в нея са представени голите факти и съфпадения, тълкуванията всеки да си ги прави за себеси!

Афторът е: Ернст Мулдашев.

Световно известен хирург, това е първият човек присадил изкуственно око (при това успешно). Ще гостува на Кеворк тази седмица.

Прочети и ще разбереш какво го е накарало да проведе експедиция до Тибет, ЗАБЕЛЕЖИ с екип изцяло съставен от учени а не от фанатизирани сектанти!!!!, както си мислиш ТИ.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Къде е котето
    От dedis във форум Логически задачи
    Отговори: 12
    Последно: 20-05-12, 22:37
  2. Къде е кашонът?
    От CP във форум Друга битова техника
    Отговори: 14
    Последно: 05-07-10, 20:57
  3. От къде е SMS-a
    От NaskoK във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 4
    Последно: 07-03-05, 07:57
  4. Алф? От къде???
    От MetalMilitia във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 9
    Последно: 26-11-03, 10:45
  5. От къде да си купя ATi TV Wonder?
    От VessmaN във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 02-11-03, 09:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе