НЯма проблеми; пускайте фантазията си на воля [:D] Само една молба от мен: обяснявайте и точно мотивирайте това, което искате да кажете. За да има място за дискусияИнак може да заприлича на бакалска махна
Ам ВокоВ, аз за организираната материя малко по подразбиране го писах. После съм ти се извинил. Но аз съм чувал тази хипотеза и искам да кажа едно: превишаването на скоростта на светлината кара някои да си мислят, че може да се пътува във времето... Дори и това да е така, за темпорален джоб никъде не е ставало дума... Темпорален джоб аз си му слагам мое заглавие "застинало време". Би противоречало на всички познати закони според мен. Най - малкото е абсурдно в едно такова застинало време времето да продължи да тече и светлината - да се движи??? И второ - темпоралният джоб не решава проблема с пространството? Как и защо д аможе цяла една звезда, система, галактика да се тупурдиса в такъв темпорален джоб????
Как така е доказано, че има частици, които се появяват и изчезват? Това за пръв път го чувам... Повечко пъти обаче съм чувал това: Нищо не се губи; просто преминава от една форма в друга.
Не визирам пътуването във времето; аз искрено се надявам, че такова би било възможно
Тогава на всички мнителни относно еволюцията трябва да им уредим една екскурзия до зората на живота
Какво значи обществена - психологическа - научна еволюция? Общество и йерархия имат и мравките например. Това, че животните нямат психика, си е наше закостеняло убеждение, което не почива на никакви реални познания; то по - скоро прилича на хилядолетната вяра, че жените нямат душа. Научна еволюция... едва ли някои жив еволюира някъде без познание; въпрос са вече формите му, дали съзнателно, дали генетическо, дали поведенческо... Според мен единствената насока на еволюция в момента, която има нещо общо с тази еволюция, която визираш ти, е еволюцията на човешкия мозък, която му помага да увеличи съзнателните си познания, а оттам - да се мисли за по - велик [:D]
А за научните доказателства - честно, много ми се иска да е така... Обаче няма да стане и затова не съм съгласен с това условие. Всяка от страните си мисли, че разполага с доказателства. Даже приема контрадоказателствата за доказателства. Не може да няма фантасмагория в извънземната теория или теорията за шестте дни сътворение. Ако няма фантазия, няма да имаме опонентиОсвен Сороусад, който си взе малка отпуска
))