На времето имах детска духалка с клавиши. Не знам как се нарича. Докарвах горе - долу "Мила моя мамо...".
Иначе владея свирене с уста. И то ако не съм ял много слънчоглед преди това.
На времето имах детска духалка с клавиши. Не знам как се нарича. Докарвах горе - долу "Мила моя мамо...".
Иначе владея свирене с уста. И то ако не съм ял много слънчоглед преди това.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз пък имам Голямо желание да се науча да свиря на пиано, ама наще ме резнаха - бил вече пораснал за курсове.[!][V][!][V]
<div align="right">Originally posted by Stinky*-*29/04/2004*:* 07:50:58</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Как ще си голям. Според ICQ-to си на 14 години. Ако имаш време и пиано в къщи и не на последно място желание, нямаш проблеми.
Ето то линк с начални уроци по пиано ако имаш такова де.
http://www.musicplay.com/piano/pianoclass.html
Можеш да си купиш евтино пиано ако искаш. Такива колкото си искаш.
Julian, 10x.Тези уроци са направо супер.ICQ вече не използвам... а и си пооправих малко профила.Ако още те интересува на колко години съм може да провериш.
И аз попадам към китаристите. 11 години.
Ми и аз съм свирил малко!!!
5-години Пиано!!!
Аз на барабани-нали съм си метал[:D]
Като имам пари след хубав комп ще си купя барабани да си блъскам......ех мечти[:D]
А, бил ми метъл, я виж аз какви ги дробех на Ibanez-а преди 10-тина години Тук съм най-горе, на плитки, а тук съм най-вдясно, келеша с черната китара и фанелка на Пантера...и киче до кръста
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като чета по-горе установявам връзка между свиренето на пиано и ИТ пристрастеността.
<div align="right">Originally posted by muncho*-*28/04/2004*:* 0923</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ами тогава да си призная :
и аз съм ходил на уроци по пиано - някъде в далечната 1973-74 беше [B)][B)][B)][B)][B)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А, бил ми метъл, я виж аз какви ги дробех на Ibanez-а преди 10-тина години Тук съм най-горе, на плитки, а тук съм най-вдясно, келеша с черната китара и фанелка на Пантера...и киче до кръста
<div align="right">Originally posted by KOKOSH*-*01/05/2004*:* 02:13:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е браво ,браво свирил си в Холера[:D]Т'ва е супер-аз сега наскоро пак си ги дръпнах ,че ми се бяха дослушали.А иначе преди години касетата доста я въртяхме-спомянм си как се продаваше в кофичка от кисело мляко[:D][:D]
Дрънках (ама в истинския смисъл на думата [8D]) на китара, едно време, като ученик. А иначе би трябвало да съм супер-музикален тип - роден съм на 1-ви октомври (ако някой не знае, това е международния ден на музиката) [:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А, бил ми метъл, я виж аз какви ги дробех на Ibanez-а преди 10-тина години Тук съм най-горе, на плитки, а тук съм най-вдясно, келеша с черната китара и фанелка на Пантера...и киче до кръста
<div align="right">Originally posted by KOKOSH*-*01/05/2004*:* 03:13:18</div id="right">
Хаха ! ***** си бил [8] Респект !
Хихи, ето и кофичката. 10х на Виктор (Хиподилски) за снимката []
KOKOSH, респект [][Yeah!]
Stinky, хич и не ги слушай какво ти говорят, отиваш в еквивалента на Двореца на културата в Пловдив, намираш си учител и всичко - наред. Плаща се някъде към 25-30 лв. на месец (по последни данни - ако става въпрос за държавна школа, естествено, а такива все още има). [:D]
Малко поизтъркан лаф, ама аз мога да свиря само на "пиано".
И на трезвоо съм се пробвал ,но нещо май не ми се отдава.
Защо ли? Аз съм си тъпанрче от малък. Е поне нашите така казваха.
[:D][:D][:D]
Хм 7-8 години на китара, сега се занимавам с пеене (май на професионално го избива вече)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хихи, ето и кофичката. 10х на Виктор (Хиподилски) за снимката []
<div align="right">Originally posted by KOKOSH - 03/05/2004 : 01:52:05</div id="right">
E па тоя ***** от де го познаваш