Тропал съм на барабани няколко месеца (нищо не помня )
Опити да свиря на китара . Сега свиря на бутилка и на гребенче![]()
Тропал съм на барабани няколко месеца (нищо не помня )
Опити да свиря на китара . Сега свиря на бутилка и на гребенче![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тропал съм на барабани няколко месеца (нищо не помня )
Опити да свиря на китара . Сега свиря на бутилка и на гребенче
<div align="right">Originally posted by WhiteRaven*-*03/08/2004*:* 01:27:19</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хахаха! Защо ли?
Аз по принцип свиря на барабани!
Свиря (така де - опитвам се) на бас-китара, електрическа и акустична китара. Даже заедно с едни аверчета имахме сценична "изява", която завърши апокалиптично след като усилвателите се скапаха насред "концерта" [B)]
аз съм още малък (едва на 18), но си свиря стабилно на китара, дори инструмента ми е купен от китариста на орк. КАМЕНЦИдори я има на клипа на "Костенурка". иначе свиря от около 7-8 години. Дори ник-а ми е марка китари [:D]
Опитвала съм да свиря на много неща. Вероятно на всичко, до което съм успявала да се докопам, включително барабани, цитра, арфа, блок-флейта, даже умея да свиря на гребенче и ботъл-китара (най-добре става с бутилка от джин)... От тромпет така и не успях да извадя звук. Най-дълго съм учила пиано.
А най-интересна ми се стори гъдулката. Има 13 струни, които обаче не са разположени в една равнина като при повечето струнни инструменти, а са на различни нива.
Любопитно ми е друго. Тези от вас, които свирят на нещо, каква музика предпочитат да изпълняват?