Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 50 от общо 50

Свирили ли сте някога на някакъв инструмент

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2004

Тропал съм на барабани няколко месеца (нищо не помня )

Опити да свиря на китара . Сега свиря на бутилка и на гребенче

2.  

3. Тук е от
    Aug 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тропал съм на барабани няколко месеца (нищо не помня )

Опити да свиря на китара . Сега свиря на бутилка и на гребенче

<div align="right">Originally posted by WhiteRaven*-*03/08/2004*:* 01:27:19</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хахаха! Защо ли?

Аз по принцип свиря на барабани!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Свиря (така де - опитвам се) на бас-китара, електрическа и акустична китара. Даже заедно с едни аверчета имахме сценична "изява", която завърши апокалиптично след като усилвателите се скапаха насред "концерта" [B)]

5. Member
    Тук е от
    Jan 2002

аз съм още малък (едва на 18), но си свиря стабилно на китара, дори инструмента ми е купен от китариста на орк. КАМЕНЦИ дори я има на клипа на "Костенурка". иначе свиря от около 7-8 години. Дори ник-а ми е марка китари [:D]

6. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Опитвала съм да свиря на много неща. Вероятно на всичко, до което съм успявала да се докопам, включително барабани, цитра, арфа, блок-флейта, даже умея да свиря на гребенче и ботъл-китара (най-добре става с бутилка от джин)... От тромпет така и не успях да извадя звук. Най-дълго съм учила пиано.

А най-интересна ми се стори гъдулката. Има 13 струни, които обаче не са разположени в една равнина като при повечето струнни инструменти, а са на различни нива.

Любопитно ми е друго. Тези от вас, които свирят на нещо, каква музика предпочитат да изпълняват?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Български пощи - ще има ли оправия някога ???
    От kalcheff1 във форум Черен списък
    Отговори: 38
    Последно: 08-10-13, 01:18
  2. Инструмент който не знам как се казва
    От kre10 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 10
    Последно: 09-01-12, 20:54
  3. Отговори: 30
    Последно: 25-06-11, 01:05
  4. Отговори: 0
    Последно: 07-10-10, 17:07
  5. Магазин за инструмент Beta в София
    От niksan88 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 30-09-09, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе