Страница 26 от 31 ПърваПърва ... 162425262728 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 461
Like Tree45Одобрявам

Помощ за избор на AUDIO техника

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2011
    Мнения
    277
    #376

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Имaм нyждa oт cъвeт,нacoчил cъм ce ĸъм Lоgіtесh z906,нo щe глeдaм филми нa Ѕоnу 50' 829,oт лaптoп Lеnоvо G50-35.мoжe ли ĸъм тaзи c-мa,дa ce въpжe и СD Рlауеr,дa cлyшaм и мyзиĸa,чeтa чe имa Wаrlеѕ,ĸoeтo oзнaчaвa чe......??????миcлex дa дoм.ĸинo,нo ceгa c лaптoп,филмитe диpeĸтнo oт нeгo,и звyĸa.

  2.  
     
  3. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010
    Мнения
    868
    #377

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Зависи СD Рlауеr какви изходи има. Тук има информация за входовете на Lоgіtесh z906 Speaker System Z906 - Logitech

    • 2 Digital optical inputs
    • 1 Digital coaxial input
    • Six-channel direct input
    • RCA input
    • 1 3.5 mm input

  4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    14
    #378

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Здравейте! В момента съм в процес на обновяване на аудиосистемата. Аз съм любител на музиката, предимно слушам музика. Имам и ресивер и съраунд система, но честно казано филми с многоканален звук гледам извънредно рядко - може би един в месеца, че и по-рядко. Основното ми хоби е качествената музика, стерео, с високо разрешение - HI RES.
    Ресивърът ми е едно старичко Сони STR DG500 и честно казано, изобщо не ми харесва качеството на звука в режим двуканално стерео независимо дали е в режим директ или не.
    Затова съм предприел стъпки за генерално обновяване. За мен за музика най-доброто решение е истински стерео усилвател и подходящ източник /стример, транспорт, DAC/.
    Вече съм се снабдил със:
    1. Източник - аудиоплейър - ONKYO NS-6170 - мрежови плейър, с вградени два висококачествени /двуканални!/ DAC-а - по един за всеки канал - Asahi Kasei AKM 4490 EQ - 32 bit 768 KHz. Декодира и DSD до 11.2 MHz.. Има два USB входа, чете всичко директно от HDD или флашка. Няма нужда от компютър, Foobar и т.н. Е, има и мрежови способности - WiFi и ethernet, DAB и FM тунери, поддържа и мрежови ресурси като TuneIn Radio, Spotify, Tidal, Deezer и Chromecast. Има безплатно приложение за Андроид и ИОС. Може да директно да плейва и музикално съдържание от смартфона по WiFi или от домашния компютър по ethernet.
    2. Усилвател - ONKYO A-9070. Доста сериозно добиче:
    Два напълно симетрични канала, двойно моно, паралелно push&pull усилване по инвертирана тристепенна Дарлингтън схема, 4 кондензатора по 15 000 микрофарада, двоен DAC - по един на всеки канал - Wolfson WM8742 192 kHz/24-Bit, 1 оптичен и два коаксиални цифрови входа, 18 кила и нещо... 2 х 140 вата при 4 ома, 2 х 75 вата при 8 ома, при честотен диапазон 20-20 000, коефициент на нелинейни изкривявания - 0.05%, който при половин мощност пада до 0.008%.
    Може да работи като: интегриран усилвател, предусилвател, крайно стъпало, предусилвател плюс крайно стъпало /примерно ако ми хрумне да включва еквалайзър между двете стъпала.
    Плейърът и усилвателят са свързани аналогово, за да ползвам по-добрия DAC на плейъра.

    Засега тези устройства ги пускам към старички подови колони - датско-китайски ширпотреб - Eltax Symphony 8.4. На хартия с много добри показатели - 8 ома, 115 вата, чувствителност уж 91 dB, честотен диапазон уж 35 Hz-22 KHz... Вързани по схема bi-wiring. Със шпайкове.
    Обаче честно казано, не ми харесват особено - най-вече по отношение на басите. Пробвах и вариант с включване на активен събуфер /Jamo/ към pre out-а на усилвателя, но ми се иска да се снабдя с по-качествени колони.

    Затова следващата стъпка, която ми предстои, ще бъде по отношение на подмяна на колоните. Помещението ми е сравнително малко - около 15 квадрата.
    Ресурсът, който ще гледам да събера, ще бъде в порядъка на до 3 000 лв.
    Вече съм разглеждал много подробно сайтовете на Аудио Арте, Топ Аудио Видео, Авител, Динакорд, Аудиофактор. Но нищо не съм слушал на живо. От София съм, така че прослушването и ходенето до горепосочените магазини не е проблем. Остава първо да събера парите.
    Ще помоля за някакви насоки за подходящи подови колони с висока чувствителност и приличен бас. Ако може добре да звучат и при ниска степен на усилване, ще е още по-добре.
    Тъй като помещението е малко, трудно ще събера колони, по-широки от 30 см, по-дълбоки от 50 см и по-високи от 1м и 5 см. Нямам възможност за голямо отдалечаване на колоните от стените. Затова май най-добре ще е колоните да са с преден /или насочен надолу при по-екзотичните решения/ фазоинвертор.
    Ако има някакво значение, десенът на музиката, която слушам е: класическа, камерна, оперна, джаз, рок, блус, реге и донякъде електронна.
    Този пост е редактиран от Georg Mihailov; 13-07-17 в 12:23.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра
    Мнения
    1,040
    #379

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    1. Преди да вземеш Онкио-то с какво си слушал (Сони-то?) и бас имаше ли?

    2. Съвсем възможно е проблема с баса да е и в помещението/разположението!

    Така като чета и споменаваш, че нямаш и място става още по трудно. Голяма част от добрия звук е помещението/акустиката. Понякога трябва да се преглътнат "проблемите му" или да се коригират по някакъв начин (в повечето случаи - проба/грешка ). Другото което чета е за усилвателя ....лично не съм го слушал, но имах разговор с човек, който го купи нов и след 2 седмици влезе в продажба поради липсата на бас в комбинация с неговите колони /с друг усилвател този проблем е липсвал/. Всеки усилвател/DAC си има характерно звучене, което се чува на добри колони. Ако комбинираш DAC със характерно слаб бас+усилвател с характерно слаб бас ....нещата стават даже неприятни. Чувал съм такива, но вкусове всякакви! Възможно е

    Моя съвет е да тръгнеш по магазините с усилвател+DAC с молба към продавачите да предложат нещо адекватно и да преслушаш колони с твоята техника, за да прецениш възможно най правилно.

    Фазоинвертора на дали ще те спаси от лош звук при натикване на колоната близо до стена или две.

  6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    14
    #380

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Благодаря за отговора!
    Отговарям на твоите въпроси:
    1. Със Сонито басът беше абсолютно зле. Там нещата криво-ляво се оправяха със събуфера. Но пак беше зле. Преди много години имах стар български усилвател Студио 2 /копиран от Филипс/ и някакви български колони. С тях нещата бяха много по-добре от Сонито плюс Елтакса. Но този усилвател вече си изпя песента.
    2. С Онкиото има достатъчно бас при включен тонкоректор. Той има корекция при 80 Hz на + - 10 dB. Проблемът е, че аз се опитвам да слушам в режим Direct със изключване на всякакви корекции. Там басът е по-слаб и започва да се проявява по-забележимо само при по-високи нива на усилване /диапазонът на усилване е от минус 96 децибела до плюс 14 децибела, комфортното ниво при не много силен звук е около минус 50 - минус 40 децибела./ А при по-значително усилване вече се появява и по-добър бас в режим директ. За мен тук основна роля играе чувствителността на колоните, която уж е 91 децибела, но силно се съмнявам в това.
    3. Може би греша, но предполагам, че трябва да търся по-чувствителни колони с подходящ тембър. примерно като по-"евтин" вариант може би да са подходящи Klipsch RP260F - "само" около 1900 лв. за чифт, които уж са 97 децибела. Или по-големия модел RP280F, но те вече са ми много големи като габарит.
    4. Гледам от подписа ти, че имаш Дали Сензор 7. Те как се представят в това отношение /по отношение на ниските/?

    В края на краищата може и да престана да се правя на интересен и да си ползвам корекцията от усилвателя, че дори да добавям при нужда и събуфера. Но някак ми се струва, че в режим директ стереокартината е по-добра, сцената по-широка и изпълнителите по-добре се позиционират.
    Но така или иначе ме човърка да си подобря и обновя колоните. Настоящите сам ги взел от Електрон бг преди повече от 12 година. Тогава струваха около 500-600 лева двете заедно...

  7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра
    Мнения
    1,040
    #381

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    По т2 .... ами нормално е да ти се струва, че има по малко бас при изкл. тон корекции. Не на всеки му харесва този тип звук при Direct. Послушай така около месец, размести ги из помещението и пробвай нови позиции. В повечето случаи с времето се "свиква" с този звук. Ако баса преобладава ще замазва среди и високи и т.н.. Влизаш в дълбоки води ми се струва.....

    Ще ти излезе по евтино да си бутнеш корекциите до желаното ниво, ако само това е "проблема", от колкото да търсиш колони, които да звучат все едно с корекции. Не виждам смисъл. Особено ако ти харесват средите и високите на сегашните. Ако имаш Loudnes бутон пробвай какво става с него. При ниски нива се харесва на някои.

    По т3 ....тази марка колоните които съм слушал все едно използват еквалайзер на "лястовичка" и стават доста натрапчиви като слушаш повечко време. От характеристиката няма как да разбереш колко бас имат. Евентуално може да разбереш какъв диапазон свирят в идеални условия (които при теб ще са доста по различни). С тези децибели означава чувствителност. Високо чувствителните евентуално може по лесно да се захранят и с по маломощен усилвател.

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,562
    #382

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    А защо при това малко помещение се търсят подови колони ? Не е ли по-добре да вземеш букшелф , но пък по-висок клас ... и евентуално при недостиг на бас някой по-добър субуфер - REL, SVS ?

  10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    14
    #383

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Снощи продължих с "разсвирването" на усилвателя /той всъщност е чисто нов, на два дни/. Въведох леки корекции в помещението /беше гол паркет, постлах дебел килим/ и продължих слушането в режим Direct. Звукът се подобри чувствително. Има си бас и в режим директ, който определено зависи от степента на усилване, както и от самия запис разбира се. Примерно в албума на Б.Б.Кинг и Ерик Клептън "Ridding with the King" басът е великолепен. За степента на усилване - за комфортно слушане при ниски до средни нива на усилване усилването трябва да е около -45 - -40 децибела. При такива нива басите леко не са достатъчни при някои албуми. При нива от минус 40 до минус 30 усилвателят и колоните се разсвирват с пълния си потенциал, но нивото е леко силно. Оттам нагоре вече навлизаме в дискотечната и клубната област и абонираме всички комшии за музика... А за слушане късно вечер при много ниски нива на усилване - минус 60 до минус 55 децибела вече си иска корекции, в някои случаи и събуфер. За бутон лауднес или нещо подобно - усилвателят се води уж по-висок клас и няма такива екстри

    С две думи - явно започвам да свиквам и започва лека-полека да ми харесва все повече и повече и с настоящите колони. Някъде по форумите четох, че този модел усилватели уж трябвало да се "разсвирват" поне 200 часа, за да покажели истинския си потенциал. Аз не вярвам в такива легенди, особено по отношение на транзисторен усилвател - какво ще му се "разработва"? Ако става дума за колони или слушалки, има известна логика - примерно да се "разработят" мембрани и т.н.
    Защо подови , а не букшелф - малко несериозни ми се струват букшелфите. Не знам как ще извадят пълноценен широкоспектърен звук от кутия с намален обем /в сравнение с подовите/. Признавам си, качествени букшелфи не съм слушал. А и не ми се занимава и със стойки за тях.

    Благодаря за съветите! Ще продължа засега да си слушам с настоящите колони и ще видим какво ми е мнението след месец два.


    Последен въпрос относно кабелите между колоните и усилвателя. В момента са свързани по bi-wiring с акустични медни многожични кабели със силиконова изолация - съответно 4 квадрата за басите и средните и 2.5 квадрата за пищялките. Кабелът е купуван преди поне 12 години. От Електрон БГ. Не знам колко е качествен, беше по няколко лева метъра тогава.
    Въпрос - има ли смисъл да го сменям за всеки случай. И с какъв да го сменя - пак същите сечения от безкислородна мед? Или - има ли смисъл да експериментирам с меден акустичен многожичен кабел с посребрени жички - пак същите сечения?
    Този пост е редактиран от Georg Mihailov; 14-07-17 в 09:07.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра
    Мнения
    1,040
    #384

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Щом си от толкова скоро с тези компоненти....имаш още време. Изчакай поне 1 месец и послушай. Това "разсвирване" за мен е по скоро свикване със звученето. Тук там, че няма бас .....ами може би така трябва да е. Както вече споменах, ако има прекалено много бас то той ще "замаже" друг спектър от звука и няма да чуеш всичко от записа.

    От моите съм пре доволен що се отнася до цена/качество. След слушане за кратко 3ки vs 7ци в къщи.....избрах. А и на мен най ми харесаха като звук DALI. В началото на баса нещо ми куцаше докато не ги подредих в помещението и комбинирах с усилвателя. Сега си чакат DAC, че вече чух какво могат още да покажат ...... На твое място не бих пропуснал DALI Opticon сериите! Букшелф-а не "слиза" толкова ниско както при флорстенд. Сега зависи дали ще им дадеш помещение да се разгърнат.....

    Кабела зависи точно какъв е? Ако дължините не са големи може да опиташ с други кабели защото също може да има драстична промяна в звука. От bi-wiring не знам колко би усетил като ефект, но като цена със сигурност Прекалено дебел кабел на къси разстояния не виждам смисъл.....може би 2~2.5mm2 ще е достатъчно. Този не не никак лош, а има и по добри, но зависи дали ти се отделят финанси и до колко ще има смисъл.

    А връзката между плеър-усилвател и друга техника какви са?

  12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    14
    #385

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Относно кабела - нямам възможност да разположа техниката - усилвател плюс плейър, симетрично между колоните. Т.е. апаратурата е по-близо до лявата и по-далеч от дясната колона. Затова двете двойки кабели са с различна дължина - 3 метра и 6 метра /или 3 метра и 7 метра /реално колоните са на много по-близко разстояние - около 2.5 - 3 метра една от друга, но дължините на кабелите са такива заради разни кривки и чупки.
    За връзка между плейър и усилвател използвам приличен аудиокабел RCA - два чинча-два чинча от Аудио фактор - Eagle Cable Deluxe, с позлатени чинчове, добре екраниран и с дебела изолация. Отвън е с нещо като текстилна оплетка. Такива кабели, но със 3.5 мм стерео жак от една страна използвам и за връзка с телевизор, както и за връзка с едно външно Интернет радио. Такъв кабел - два чинча - два чинча имам и за връзка към грамофон - усилвателят има и много приличен вход Phono с вграден фонокоректор и възможност за превключване на нивото на входния сигнал съобразно вида на дозата на грамофона - ММ или МС. Кабелите са много прилични, влизат много плътно /с усилие/ на RCA изводите на техниката. Нямам абсолютно никакви грижи със смущения, брумове, шум или каквото и да е било друго. Усилвателят съм го пробвал при даден на пауза плейър - давам му пълно усилване - няма абсолютно никакъв шум - нито бял, нито пембен , нито каквото и да било бръмчене. При слушане на музика от плейъра - в паузите между отделните тракове цари пълна тишина.EEAGLE CABLE DELUXEAGLE CABLE DELUXE

  13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра
    Мнения
    1,040
    #386

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Новите кабелите ги направи с еднаква дължина ако не можеш да коригираш мястото на усилвателя. Тъй като ще станат около 7м може да вземеш и 3мм2 от този за който ти споменах. Гъвкав е и лесно се работи с него /за чупките/.

    Тези интерконекти не са ми познати и не мога да дам мнение. Но това, че са дебели, с "позлата" и с оплетка не ги прави качествени (не го приемай като заяждане!). Определено бих пробвал с други и по възможност на заем. Хвърлил си толкова пари за техника и вече трябва да пипнеш и при кабелите. Из София има доста запалени по аудиото, все ще се намери добра душица да ти услужи предполагам ....Ако ли не мога да ти предложа къде могат да ти сглобят един чинч-чинч DIY, който е на доста прилично ниво.

    Като седя и си мисля:
    -от ТВ жак-а не знам какво очакваш особено ако слушаш аудио от кабеларката. Гледам усилвателя има оптична връзка. Защо не използваш нея за ТВ? В този случай и по евтините кабели пренасят качествено звука.

    - защо си избрал мрежов плеър с DAC и усилвател с вграден такъв?

    -от плеъра може да пробваш с един коаксиален/оптичен как би звучала постановката. Трябва да се прочете дали тогава минава през DAC-а на плеъра ....по скоро мисля не. И тогава ще можеш да чуеш дали няма да ти звучи по добре с този на усилвателя /нали и той има/.

    -мрежовия плеър не плейва ли интернет радиа? Защо ти е друго такова?

    Цялата системи ми изглежда някак объркана в този си вид.
    Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 14-07-17 в 11:21.

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    14
    #387

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    За интерконект кабелите - просто най-близко ми е Аудиофактор и ме мързеше да обикалям, търся и т.н. Там ми препоръчаха тази марка. Фирмата не е от известните, но кабелите са извънредно прилични. Цената е напълно поносима - няколко десетки лева. за бройка. Засега съм доволен, но нищо не пречи и да експериментирам.
    Добавка - фирмата Eagle Cable е немска от южна Германия. На сайта им се хвалят, че над 90 процента от кабелите ги произвеждат в завода си в южна Германия.
    За плейъра - взех го заради качеството на вградените DAC-ове. Такива ДАК-ове използва например Астел и Керн в някои от устройствата си. И заради възможността директно да чете и апаратно да декодира всякакви DSD-та /за РСМ-и, ФЛАК-ове и т.н. да не говорим, то е ясно/ направо от външен хард или флашка. Отпада напълно необходимостта от компютър и Фубар или Джей Ривър. Преди това ползвах примерно лаптоп плюс външна звукова карта /имам налични Криейтив X-FI HD USB и Асус Ксонар U7/ плюс Фубар, като тези звукови карти не поддържат апаратно DSD-та и трябваше да разчитам на Фубара за просвирването им с програмно декодиране. Имам и портативен плейър-DAC ФИИО X5-II, който има и линеен изход и приличен ДАК, но не може да се сравни с ОНКИО-то.

    Защо усилвателят е с ДАК, като имам хубав плейър - просто защото търсех добър усилвател от сравнително висок клас, който да може да се "цепи" при необходимост на предусилвател и крайно стъпало, т.е. да има изход пре-аут и вход мейн-ин. Цел - по-нататък може да сменя ресивъра с по-свестен, който да има и пре-аут за предните колони, с идея да ползвам наличните предни колони и за многоканален звук с комбинацията ресивър плюс усилвател/крайно стъпало/. Просто не намерих подходящ за мен усилвател без ДАК. Те вече ги вграждат масово. Вградения в усилвателя ДАК не съм го пробвал /и това ще стане/. Четох разни ревюта за същата комбинация плейър плюс усилвател, където хората добросъвестно бяха изпробвали двата варианта - ДАК-а на плейъра - аналогово към усилвателя, и цифровия сигнал от плейъра /без никакво конвертиране от ДАК-а/ - цифрово /по оптика или коаксиал/ към ДАК-а на усилвателя. Според мнението на провелия експеримента, по-добре звучи при декодиране от ДАК-а на плейъра и подаване на аналгов сигнал към усилвателя. ДАК-ът на усилвателя придавал по-остро и металическо звучене. Не знам, ще пробвам. Има една дребна подробност - ДАК-ът на усилвателя бъкел не разбира от DSD-та. Той може да чете и декодира само РСМ-и във всякакви формати. При това, ако сигналът е по оптика - до 24 Bit 96 KHz, а ако е по коаксиал - до 24 Bit 192 kHz.

    Относно външното интернет радио - просто го бучнах от любопитство. Разликата между вграденото в плейъра интенет радио и външното е в използваните интернет ресурси. Вграденото в плейъра ползва само ресурса на TuneInRadio, а външното ширпотребско HAMA за 300 лева от Технополис - някакъв друг ресурс, откъдето има достъп до най-малкото 10 000 интернет станции и незнам си колко още подкаста. просто така имам много по-широк избор и разнообразие. За качеството на звука няма да говорим - до достига максимум до МР3 320 kb/sec. На външното радио съм си настроил примерно десет станции за барокова музика, пет за оперна, и т.н. и т.н.

    За телевизора - също също от любопитство. Качеството на звука на Виваком IPTV по оптика/която стига до преобразовател до телевизора/ е... поносимо. Ще пробвам и по оптика, но честно казано, не ми е притрябвало изобщо.

    На практика - реално системата ми се състои от мрежов плейър, усилвател и грамофон. Другото са глупости - между другото. Интернет ресурсите, достъпни до мрежовия плейър - Spotify, Deezer и Tidal, предлагат и музика с HiRes качество, но си искат сериозен месечен абонамент. Смятам да пропусна.
    Този пост е редактиран от Georg Mihailov; 14-07-17 в 14:30.

  16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра
    Мнения
    1,040
    #388

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Струва ми се че с по хубави интерконекти и колонни кабели има какво още да покажат устройствата.

    DAC чипа сам по себе си как е използван в отделните устройства може би има по голямо значение, от това кой точно е чипа. Ако ме разбираш правилно? Но щом ти харесва как звучи, супер!

    Ето това ми обясни моя човек като го питах как звучи Онкио-то ....остро, металическо и слабоват бас. Пробвал го е и като стъпало, но без особена разлика. Като цяло доста се бе разочаровал и бързаше да го продаде защото намерил някакъв Денон на старо. Неговите колони не бяха особено лесни за задвижване и с по остри високи та се усъмних в тях.

    В крайна сметка - кабели..... и обикаляй за колони. DALI са малко по "глухи" като звучене така, че може да се окажат добра комбинация в твоя случай. Ако ти съвпаднат с очакванията ще е още по добре или буташ леко корекциите и готово. Да се мъчиш на сила да ти хареса нещо не виждам смисъл.

  17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    14
    #389

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Аз цитирах едно ревю, че с вградения DAC усилвателят звучал остро и металически. Самият усилвател изобщо не звучи така, когато получава сигнал от DAC-а на плейъра. За това, че е по-важно каква е "обвръзката" на DAC-а от колкото самия DAC, си прав. В тоя плейър са се постарали доста относно захранване /схема двойно моно/ , много качествени филтри и т.н. и т.н. и звукът от него през аналоговите изходи и оттам в усилвателя е извънредно... как да се изразя - "мазен"... Шегувам се. Чист, с много богата тоналност, топъл, омекотен, когато трябва, абе направо си има "аналогово" звучене /щях са напиша лампов звук, но това ще е вече прекалено/. Струнни инструменти - цигулки, виолчело, контрабаси, китари - звучат прекрасно, човешките гласове са много реалистични, с много богати полутонове, електронната музика звучи много добре - снощи се кефих на един от албумите на Cafe del Mar примерно, плюс Ерик Клептън с Б.Б.Кинг, плюс Пинк Флойд, плюс една от най-добрите оперни певици сега - Анна Мофо - в откъси от опери на Хендел, Верди, Пучини, плюс малко музика с Андреа Бочели...
    Твоят познат, ако е използвал вградения ДАК на усилвателя, може да се е разочаровал на практика от него.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    14
    #390

    Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

    Нови кабели:


    Bi-wiring. Горният чифт е за секцията ниски-средни на колоната. Мед с чистота 99.99, сечение 4 кв. мм. Долният е за пищялката - посребрена мед, сечение 2.5 кв. мм.
    Този пост е редактиран от Georg Mihailov; 15-07-17 в 19:19.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 31 ПърваПърва ... 162425262728 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 25-01-14, 11:55
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-10-13, 17:19
  3. Отговори: 2
    Последно: 08-02-13, 21:28
  4. Малко помощ за SB X-Fi ext.audio
    От MomoSat във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 23-08-07, 01:28
  5. Избор на Аудио и Видео техника
    От Lupus във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 22-02-06, 20:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе