Страница 37 от 39 ПърваПърва ... 273536373839 ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 573
Like Tree77Одобрявам

Помощ за избор на AUDIO техника

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

За аудиофилите, грамофонните плочи и т.н.:
    10 способов обмануть аудиофила - YouTube
    На някои места се смях от сърце. Особено на кутийката за заземяване на апаратурата.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    Перник

Здравейте отново! Ами... Да споделя докъде стигнах с моите казуси относно аудио техниките и системите! Та... Както бях споменал и по - рано, преди няколко месеца, се бях насочил към покупка на активни тонколони, които да ползвам като десктоп система!... Но понеже тогава ми излезнаха непредвидени разходи и оставих покупката за на по - късен етап! Но, в крайна сметка тези дни реших и успях, да поръчам една аудио система, която е - Edifier S3000 MKII... Та, тя пристигна вчера и съответно я свързах и настроих! Еми, поне засега на първо време съм много доволен от тези тонколони! Поне според мен звука е уникален и изключителен! Иначе, аз я свързвах и пусках по оптика към тв - то, както и по USB към компютъра, но лично според мен, по оптиката изважда една идея по - добър звук!... Та така... А и, да добавя, че в другата стая, където все още използвам ресивера на Marantz и сателитките с буфера на Bose, все още съм със тях, но обмислям евентуално, живи и здрави, след Нова Година, да ги сменя и тях или поне, да сменя сателитките с буфера, а ресивъра да си остане сегашния!... Но това, както написах, ще стане някога по - натам! И така... Ами... Живи и здрави, като му дойде времето, ще пиша отново за съвети и мнения за новите аудио техники, когато му дойде времето! Ок. Добре. Благодаря на всички за всичко! Чао засега. Лека вечер. И евентуално, до скоро!...
    tek одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Когато съм имал грамофон, ти вероятно още си сричал , сменил съм поне 4 -5, точно Респром не съм имал , започнах с Унитра и от там към японски марки

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2021

Напълно забравих да споделя какво се случи при мен. Поръчах 1280DBs, пристигна, чух ги, но нямаха достатъчно време да се разсвирят - не е точно моето, върнах ги. Успях да преслушам няколко демо системи на сходни цени - 1700BT, 1280DB, 1855DB (не са ок за бюро, освен 1280), някакви боклуци на Logitech, включително и въпросните Z623/Z625, които са пълен погром, думтене без да се чува нищо от музиката, а сателитите звучат като консерви хвърлени да се търкалят по улицата. Излезе, че 1280DBs е най-близо до това, което искам. През това време ме съжалиха и ми оставиха една стара 2.0 система, която е по-добре от нищо, отново не е маркова, но поне свири безпроблемно. Та, ще търся други варианти, докато не излезе намалена 1280DBs отново. По-голяма простотия не бях правил скоро, но ще ми е обеца на ухото.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

250 лв пари ли са , какво чакаш да стане 100 лв ли ?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2021

Честно казано, да си дойде на реалната цена чакам. Определено не струва 250лв 1280 в никой от вариантите си. С една T5-ца, отиваме на парите на S350DB.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Здравейте, не знам дали въпроса е за тук. Имам Edifier 2.0 S1000MKII и обмислям да купя стойки за тях. Според Вас има ли смисъл да купувам оригиналните стойки за тях (Edifier SS02, поръчка от Германия) или да търся други стойки от България?

11. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от Sagittarius Виж публикацията
    Здравейте, не знам дали въпроса е за тук. Имам Edifier 2.0 S1000MKII и обмислям да купя стойки за тях. Според Вас има ли смисъл да купувам оригиналните стойки за тях (Edifier SS02, поръчка от Германия) или да търся други стойки от България?
    Всяка една стойка за букшелф/рафтова тонколона е подходяща за тях.
    Според бюджета избирай. Важно е да съобразиш подходящата височина. Която съответства на височината на ухото на слушателя (между пищялката и основния говорител, в повечето случаи)
    Стойки за тонколони Norstone Stylum 1
    Стойки за тонколони Norstone Stylum 2
    Алтернативата е DIY изпълнение.

Този пост е редактиран от tek; 25-01-25 в 23:01.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Мерси за бързия отговор. Щом няма значение дали са оригиналните, ще разгледам и други стойки.

13. tek
    tek е офлайн
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от Sagittarius Виж публикацията
    Мерси за бързия отговор. Щом няма значение дали са оригиналните, ще разгледам и други стойки.
    Акустиката на една стаята има много по голямо значение, отколкото вида на стойката на тонколона/ОТ.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Посочените стойки не са ли на стойност колкото колоните?
    В нета има доста снимки и видеа на "аудиофилски" комплекти (разбирай безбожно скъпи).
    На някои от тях ОТ са заврени в ъглите, до прозорци или около тях има обзавеждане. Върхът са саксиите с живи растения.
    Най-прекрасно звучат ОТ, инсталирани на секция или в ниши. Там има такова богатство от звукови вълни, че не може да се различи даже източникът.
    Явно мебелите и цветята също са аудиофилски!
    За акустична обработка на помещенията даже и не споменавам...
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 25-01-25 в 23:28.

16. Novice
    Тук е от
    Jul 2012

Здравейте.
    Моля, за препоръка за сърранд система за самсунг qn90ca. Ако може без кабел и да е нещо добро. Благодаря
    Този пост е редактиран от kemran; 29-01-25 в 07:52.

17. tek
    tek е офлайн
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от kemran Виж публикацията
    Здравейте.
    Моля, за препоръка за сърранд система за самсунг qn90ca. Ако може без кабел и да е нещо добро. Благодаря
    Бюджет?
    Предполагам за саундбар питаш.

18. Novice
    Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от tek Виж публикацията
    Бюджет?
    Предполагам за саундбар питаш.
    До 1500лв

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 25-01-14, 12:55
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-10-13, 18:19
  3. Отговори: 2
    Последно: 08-02-13, 22:28
  4. Малко помощ за SB X-Fi ext.audio
    От MomoSat във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 23-08-07, 02:28
  5. Избор на Аудио и Видео техника
    От Lupus във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 22-02-06, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе