Страница 37 от 37 ПърваПърва ... 27353637
Резултати от 541 до 544 от общо 544
Like Tree75Одобрявам

Помощ за избор на AUDIO техника

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Помощ за избор на AUDIO техника

За аудиофилите, грамофонните плочи и т.н.:
    10 способов обмануть аудиофила - YouTube
    На някои места се смях от сърце. Особено на кутийката за заземяване на апаратурата.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    Перник

Здравейте отново! Ами... Да споделя докъде стигнах с моите казуси относно аудио техниките и системите! Та... Както бях споменал и по - рано, преди няколко месеца, се бях насочил към покупка на активни тонколони, които да ползвам като десктоп система!... Но понеже тогава ми излезнаха непредвидени разходи и оставих покупката за на по - късен етап! Но, в крайна сметка тези дни реших и успях, да поръчам една аудио система, която е - Edifier S3000 MKII... Та, тя пристигна вчера и съответно я свързах и настроих! Еми, поне засега на първо време съм много доволен от тези тонколони! Поне според мен звука е уникален и изключителен! Иначе, аз я свързвах и пусках по оптика към тв - то, както и по USB към компютъра, но лично според мен, по оптиката изважда една идея по - добър звук!... Та така... А и, да добавя, че в другата стая, където все още използвам ресивера на Marantz и сателитките с буфера на Bose, все още съм със тях, но обмислям евентуално, живи и здрави, след Нова Година, да ги сменя и тях или поне, да сменя сателитките с буфера, а ресивъра да си остане сегашния!... Но това, както написах, ще стане някога по - натам! И така... Ами... Живи и здрави, като му дойде времето, ще пиша отново за съвети и мнения за новите аудио техники, когато му дойде времето! Ок. Добре. Благодаря на всички за всичко! Чао засега. Лека вечер. И евентуално, до скоро!...
    tek одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Когато съм имал грамофон, ти вероятно още си сричал , сменил съм поне 4 -5, точно Респром не съм имал , започнах с Унитра и от там към японски марки

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 37 ПърваПърва ... 27353637

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 25-01-14, 12:55
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-10-13, 18:19
  3. Отговори: 2
    Последно: 08-02-13, 22:28
  4. Малко помощ за SB X-Fi ext.audio
    От MomoSat във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 23-08-07, 02:28
  5. Избор на Аудио и Видео техника
    От Lupus във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 22-02-06, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе