За аудиофилите, грамофонните плочи и т.н.:
10 способов обмануть аудиофила - YouTube
На някои места се смях от сърце. Особено на кутийката за заземяване на апаратурата.
За аудиофилите, грамофонните плочи и т.н.:
10 способов обмануть аудиофила - YouTube
На някои места се смях от сърце. Особено на кутийката за заземяване на апаратурата.
Транспорт (грамофон) с цената на къща:
Bergmann Galder-Odin Signature: проигрыватель винила на воздушной подушке за 6 миллионов - YouTube
Здравейте отново! Ами... Да споделя докъде стигнах с моите казуси относно аудио техниките и системите! Та... Както бях споменал и по - рано, преди няколко месеца, се бях насочил към покупка на активни тонколони, които да ползвам като десктоп система!... Но понеже тогава ми излезнаха непредвидени разходи и оставих покупката за на по - късен етап! Но, в крайна сметка тези дни реших и успях, да поръчам една аудио система, която е - Edifier S3000 MKII... Та, тя пристигна вчера и съответно я свързах и настроих! Еми, поне засега на първо време съм много доволен от тези тонколони! Поне според мен звука е уникален и изключителен! Иначе, аз я свързвах и пусках по оптика към тв - то, както и по USB към компютъра, но лично според мен, по оптиката изважда една идея по - добър звук!... Та така... А и, да добавя, че в другата стая, където все още използвам ресивера на Marantz и сателитките с буфера на Bose, все още съм със тях, но обмислям евентуално, живи и здрави, след Нова Година, да ги сменя и тях или поне, да сменя сателитките с буфера, а ресивъра да си остане сегашния!... Но това, както написах, ще стане някога по - натам! И така... Ами... Живи и здрави, като му дойде времето, ще пиша отново за съвети и мнения за новите аудио техники, когато му дойде времето! Ок. Добре. Благодаря на всички за всичко! Чао засега. Лека вечер. И евентуално, до скоро!...
Когато съм имал грамофон, ти вероятно още си сричал , сменил съм поне 4 -5, точно Респром не съм имал , започнах с Унитра и от там към японски марки