Благодаря competition,но не откривам там АDB 2840 C на Blizoo, а и нещо взех да се разколебавам.
Благодаря competition,но не откривам там АDB 2840 C на Blizoo, а и нещо взех да се разколебавам.
Колега,
За посочения от теб бюджет и ако става въпрос само за предни - веднага ще ти препоръчам Klipsch RF-82II ( 1 750 лв./чифт). Аз лично ползвам комплект 5.1 RB-81II с ресийвър Yamaha Rx A2040 и звукът им е страхотен. Но, RF-82II са страхотни за типа музика, който слушаш. А и тези колони можеш да ги прослушаш в София при дилъра им.
Може, но няма гаранция. Правил съм подобни гимнастики с един LevelOne + HTR-4065 и прекъсваше постоянно. Имам идея да опитам с по-читав рутер, но към момента не разполагам с такъв. В момента съм share-нал връзката си от настолния компютър и работи без ядове.
Здравейте,
Не други Wi Fi адаптери, не са съвместими с който и да е модел на Yamaha, независимо дали ставамвъпрос за 4,5,6 или 7 серия.
Необходим си е dongle YWA-10
Все пак ако не ви се занимава с кабели и разстоянието между модема и усилвателя е голямо.... Аз бих посъветвал просто да си вземете един маршрутизатор или модем(че)(има ги по 20-30лв и то доста добри).
След това само настройвате втория модем да приема интернет връзката на сегашния ви модем, след което с едно Интернет кабелче(1 метър) свързвате Ресивъра и 2-рия модем. Това е най-лесния и евтин метод, усобено ако сте като мен два модема във къщи, за да може да се обхване и да има цялото жилище добра Интернет връзка.
айде и аз барабар петко с мъжете..........та на въпроса с малко пояснения.кръстникът ми ми прати от ИНГИЛИЗКО(днес го вземам) YAMAHA RX V1900 ЗА СМЕШНА според мен цена и плащане-като имам(100 паунда).знам,че ще е без микрофона и малкото дистанционно(то за кво е-не знам),та ако си го оставя и него ОЕЛЕКСНА,ще иам ли нужда от тези две неща и какво мога да очаквам от ресивъра.ще се ползва за музика и филми,като в момента съм с УНИВЕРСУМ-2500(усилвателя) по препоръка на един КАСАПИН и съм много доволен.колоните ми са QUADRAL ALL 110 и HECO INTERIOR 120 и джангъра е силен и чист(напълно съм наясно,че колоните не са СУПА-ДУПА,но за моя слух и джоб са перфектни).дайте някакви препоръки и насоки за уфер ли,за център ли(не нови) и като цяло за машинката.кат я инсталирам,ще ви досаждам повече.машинката е в къщииииииииииии.някой да има мануала на български.
вече изникна и първия въпрос-има ли този модел АЦР, иначе на първо слушане без колони съм доволен.може ли и как се обучава дистанционното за другите техники като тв и т.н.
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 07-04-15 в 14:00.
а бре колеги,никой ли няма въпросната машина или прекалено много искам от вас
RX-V1900 - RX-V - AV Receivers - Audio & Visual - Products - Yamaha United States
Yamaha RX-V679 et RX-V779 : Amplificateurs 7.2, YPAO R.S.C, DLNA, AirPlay, Bluetooth, DSD, HDCP 2.2 | HDfever - разочароващо ... няма Dolby Atmos, няма DTS:X ...![]()
Подозирам, че това ще е запазено за по-високия клас.
Сигурно , но другите (Онкио) не спят и всичко това го има в аналогичния клас ...![]()
Здравейте! Търся ръководство за Yamaha rx-v357 на руски език че с англ. не се справям много добре![]()
Здравейте,
вчера взех един стар плейър за седмица - две, но не мога да изкарам звук през ресийвъра. Чинчовете ги слагам на AUDIO и на AV5, пробвах и с опциите на екранното меню, но не успях. На всичко отгоре сега на дисплея на ресийвъра ми се появи PCM. Ровя в книжката, но не откривам нищо. Не знам каквое и ка да го махна. Какво не върша както трябва? Какво е това PCM и как да го махна?
Натискаш AV5 на дистанционното, след това OPTIONS, и избираш AUDIO IN - там трябва да бъде пак 5. Друго не се сещам да може да се е объркало. А PCM си е нормално да ти изписва - това е декодера, който се използва в момента. С бутона INFO си сменяш информацията на дисплея.