Страница 47 от 63 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 937
Like Tree57Одобрявам

AV ресивъри Yamaha / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Отговор: AV ресивъри Yamaha / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Питах за това как да стане номера , че да светне Атмоса на ресивъра , но не получих 100% отговор , които да ме задоволява ( изключвам блурей плеър и такъв диск като носител ). Няма интерес все още , а и няма демонстрационни зали , но общо взето на този етап с външен плеър от рода на Дюн Соло 4к .Сигурно и през компютър става , но какво трябва като видео карта , кодеци, драйвъри не разбрах , по точно не ми казаха .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2015

Аз мисля че трябва да тръгне както си се пуска HD формат,примерно true hd...реално то си е true hd atmos....немога сега да намеря тичния сайт кадето имаше качени тестови mkv-та с атмос звук....и си имаше обяснение ,че трябва да се гледат с еди си кой плеар и ресиивъра да потдържа атмос в противен случай ще са само truehd

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , за ресивъра и комплекта колони е пределно ясно , че трябва да са сертифицирани , иначе никакъв ефект , все едно си чуваш хд аудио-долби тру хд .
    За другото е интереса !

5. Member
    Тук е от
    Jan 2015

Ами нали това казвам....че един вид си се пуска като номален hd фотмат....и когато ресивърa потдържа атмоса ще го изкара...ако не ще си е само true hd

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от frodo Виж публикацията
    Аз правих разни тестове с релииз който е с атмос ....то реално релиизите които са с атмос в инфото за звук е truehd atmos..ресиивъра ми обаче не е такъв и го докарвам до truehd птосто за да видя какви бяха отметките на плеарите и на устройства за възпроизвеждане на компа за да пусне HD към ресиивъра

Хубаво ще е колегата да пусне една тема по тоя въпрос..в която да ги дискутираме тия работи,че и на мен ми е интересно
    Изписва ли ресйвъра truehd и ако да с кой плеар го постигаш. При моя на този формат дава грешка още плеара при стримване. Dts i dd минават и се изписват от ямахата

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , за да са се разберем , дай това , което се опитваш да пуснеш . Кажи и как го пускаш - каква е връзката , видеокартата има ли бийтстрийм към ресивъра и прочее . Но без колоните за Атмос , няма да усетиш никакъв ефект .

И още нещо -
    Този пост е редактиран от civica; 01-02-17 в 10:11.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2015

Цитат Първоначално публикувано от raij Виж публикацията
    Изписва ли ресйвъра truehd и ако да с кой плеар го постигаш. При моя на този формат дава грешка още плеара при стримване. Dts i dd минават и се изписват от ямахата
    значи с powerdvd,totalmediatheatrе,splash2.0 тръгва без проблем ,,,тези плеари не виждат обаче,че аудио е truehdatmos a само truehd.......единствения плеяр които си исписва че в момента възпроизвейда релииза с truehd atmos e mpc-hc,тои обаче има доста настроики и беше голям зор докато го накарам да го стриимне,,,да отбележа само,че при powerdvd,totalmediatheatrе,splash2.0 като се променят настроиките промените стават веднага а при mpc-hc трябва рестарт на плеара за да влязат в сила промените и по тоя начин става еднообъркване особенно ако не знаеш каде да буташ и го караш на налучкване

напиши какво пускаш как са ти връзките и как ти открива като канали и какво потдържа като формати в настроики за въспроизвеждане на компа

при мен е така;

ако искаш пусни една тема да ги обсъждаме тияработи,че не са за тази тия неща

това което вижда като самсунг реално е ямахата
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от frodo; 01-02-17 в 10:46.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен

Dts-hd и dolby truehd ги няма при мен както са на първата снимка. Как да ги изкарам при мен с драйвъри ли. На път съм да се откажа.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

нали връзката е HDMI>HDMI, щото ако е с оптика няма да стане?

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен

Dolby Trailers - ATMOS, Lossless TrueHD 7.1, AC3 5.1

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    нали връзката е HDMI>HDMI, щото ако е с оптика няма да стане?
    Hdmi е да.

- - - - - - - - - -

значи с powerdvd,totalmediatheatrе,splash2.0 тръгва без проблем ,,,тези плеари не виждат обаче,че аудио е truehdatmos a само truehd.......единствения плеяр които си исписва че в момента възпроизвейда релииза с truehd atmos e mpc-hc,тои обаче има доста настроики и беше голям зор докато го накарам да го стриимне,,,да отбележа само,че при powerdvd,totalmediatheatrе,splash2.0 като се променят настроиките промените стават веднага а при mpc-hc трябва рестарт на плеара за да влязат в сила промените и по тоя начин става еднообъркване особенно ако не знаеш каде да буташ и го караш на налучкване

напиши какво пускаш как са ти връзките и как ти открива като канали и какво потдържа като формати в настроики за въспроизвеждане на компа

при мен е така;

ако искаш пусни една тема да ги обсъждаме тияработи,че не са за тази тия неща

това което вижда като самсунг реално е ямахата
    Тема да пусне някой който разбира и да пише къде е .

13. Member
    Тук е от
    Jan 2015

драиверите на компа трябва да оправиш първо...каква ти е видео картата?
    Този пост е редактиран от frodo; 01-02-17 в 23:48.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен
    драиверите на компа трябва да оправиш първо...каква ти е видео картата?
    Вградената е intel HD3000 другата nvidia gt540. Кой драйвъри са за този изход hdmi.
    Този пост е редактиран от raij; 02-02-17 в 08:54.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

А какво се опитваш да пуснеш , би ли споделил ? Да се пробваме и ние , ако тръгне и при нас с неподходящите ресивъри .

- - - - - - - - - -

При мен си светва на ресивъра dolby truehd като пусна демонстрационния диск за атмос , но толкова . За истинския звук ми трябва нова техника , но засега няма да инвестирам в такава .

17. Member
    Тук е от
    Jan 2015

на интелската ...би трябвало като сложиш най новите драивери за видеокартата да ти сложи и най нивия за аудиото...
    ето този (за аудиото)

желателно е първо да го деинсталираш щото е много вероятно да го остави същия

No Audio Through My HDMI Cable
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от civica Виж публикацията
    А какво се опитваш да пуснеш , би ли споделил ? Да се пробваме и ние , ако тръгне и при нас с неподходящите ресивъри .

- - - - - - - - - -

При мен си светва на ресивъра dolby truehd като пусна демонстрационния диск за атмос , но толкова . За истинския звук ми трябва нова техника , но засега няма да инвестирам в такава .
    Пуснал съм линк пост 700

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 63 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 286
    Последно: 08-02-25, 00:01
  2. Отговори: 144
    Последно: 12-01-25, 07:34
  3. Отговори: 43
    Последно: 01-02-24, 17:27
  4. Отговори: 93
    Последно: 16-05-22, 20:22
  5. Отговори: 3
    Последно: 04-04-15, 18:22

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе