Начинът, по който се представя дадена аудио техника зависи от много фактори, не на последно място от които и собствените ти очаквания. Важни фактори са нивото на техниката, големината на помещението, разположението на аудио компонентите в пространството, подавания сигнал и пр. Една верига е толкова силна, колкото най-слабото звено в нея. С оскъдната информация, която даваш никой не може да ти бъде особено полезен. Аз лично не бих очаквал чудеса от малки сателитни колонки, захранвани от начален клас ресийвър, разположени незнайно как, в незнайно колко голямо помещение и т.н, и т.н.
Препоръчвам ти следното интересно четиво, което ще отговори на много твои въпроси и ще повиши познанията ти: https://docs.google.com/file/d/0B_l7...mM4/edit?pli=1
Приятно четене.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 57Одобрявам
57Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от raij
 Първоначално публикувано от raij 

. Според мен хич не използваш правилно опциите на ресивара си, някой с Yamaha ще подскаже аз съм с Пайнер и може да има разлика и да не гадаем. Вземи си едни хубави ОТ за фронт, най-вече заради музиката не че и за филмите няма да се отрази положително.
. Според мен хич не използваш правилно опциите на ресивара си, някой с Yamaha ще подскаже аз съм с Пайнер и може да има разлика и да не гадаем. Вземи си едни хубави ОТ за фронт, най-вече заради музиката не че и за филмите няма да се отрази положително.
						 . Аз преди да си го купя бях с някакъв разклонител със защита, в къщи има един вентилатор който когато се включва се получаваше едно съвсем кратко пропукване на звука когато работеше ресивъра. Тогава за първи път се усъмних в работата на тези разклонители и един ден когато си слушах музика съвсем случайно докато си зяпах системата си направих една проста сметка колко пари имам включени в този разклонител и направо се припотих. Няколко дена след това вече си го бях взел. Освен че стабилизира тока има и защита против токов удар и т.н., абе доста хубави нещо бях прочел за марката и конкретно за модела. Когато имаш няколко хилядки в един контакт не смятам че 100-120лв. са много ако е надеждна защита
. Аз преди да си го купя бях с някакъв разклонител със защита, в къщи има един вентилатор който когато се включва се получаваше едно съвсем кратко пропукване на звука когато работеше ресивъра. Тогава за първи път се усъмних в работата на тези разклонители и един ден когато си слушах музика съвсем случайно докато си зяпах системата си направих една проста сметка колко пари имам включени в този разклонител и направо се припотих. Няколко дена след това вече си го бях взел. Освен че стабилизира тока има и защита против токов удар и т.н., абе доста хубави нещо бях прочел за марката и конкретно за модела. Когато имаш няколко хилядки в един контакт не смятам че 100-120лв. са много ако е надеждна защита