Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 144

Помощ при избор на Домашно кино !

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ при избор на Домашно кино !

и аз съм се сблъсквал с същити огромни перипети заради един колет от САЩ които ми обмитиха за 600 долара.вътре имаше няколко шоколада,детски дрешки,играчки и един фото апарат.все подараци за моето семеиство. срам и позор е нашата държава.не Боико Борисов ами и господ да слезне се тая.в този ред на мисли от 2010 вече е краино не изгодно и психиращо да се купуват стоки от държава извън ЕС.може би това е направено с цел стимулиране на вътрешният пазар на ЕС.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Трябва да има разлика между, копуване на стоки онлайн и транспортиране на лични вещи. Ако реша да пращам, да речем компа си на части, или играчките и книжките на дащеря си, трябва ли да плащам ддс? Мисля че неща които си претижавал не се обмитяват. Трябва да се обадим и да проверим. Иначе за усилвателя какво мислите?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty
    Трябва да има разлика между, копуване на стоки онлайн и транспортиране на лични вещи. Ако реша да пращам, да речем компа си на части, или играчките и книжките на дащеря си, трябва ли да плащам ддс? Мисля че неща които си претижавал не се обмитяват. Трябва да се обадим и да проверим. Иначе за усилвателя какво мислите?
    Има закон, че ако си "изселник" и се връщаш за постоянно може да си внесеш вещите и не се плаща мито. Провери какви документи трябва да осигуриш за целта. Процедурата тогава е още по-сложна, но поне няма да плащаш мито.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Има закон, че ако си "изселник" и се връщаш за постоянно може да си внесеш вещите и не се плаща мито. Провери какви документи трябва да осигуриш за целта. Процедурата тогава е още по-сложна, но поне няма да плащаш мито.
    да това когата се връщаш ЗА ПОСТОЯННО.тогава oще по трудни стават нещата.както каза lazarus 18.имам приятел които миналата година си доиде за винаги от Лас Вегас и знам от него че голямо разтакаване беше.мотора и колата които докара от там сега не може да ги регистрира в Бг. тук има нов закон,всякo превозно средство внесено от страна извън ЕС задължително минава ТЕХНОТЕСТ които пък постоянно му променят изискванията и критериите и пак за да върви вътрешният пазар на ЕС.цената на технотеста за мотор през 2007 беше180лв, 2008 стана 360лв а 2009-500лв.за колите в момента е към 1000лв.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

а за ресивара мога да кажа като си взема телевизор и HDплеър.Сега го слушам на стерео и не съм много впечатлен,слабичък e и няма кои знае колко качествено звучене(може и да е от колните) иначе за филми сигорно ще е превъзходен.ако искаш малко повече сила и качествен звук вземи по-горен клас ресивър.нека lazarus 18 и другите които разбират доста се изкажат,но това са моите впeчатлeния до тук.

7. Тук е от
    Jan 2010

Ето моя "проблем"
    1. WD TV LIve
    2. PS 3

Това са ми мултимедийните джаджи... Т.е. гледане на BD i HD филми... И пукане на игри... Сега ми трябва за звука... За сега не ми трябва хубаво стерео... Ще гледам само филми... Т.е. ресивър от средния клас плюс система колони 5+1 от средниа клас... Започнах от Sony DH800 като идея минимум и тръгнах да търся комплект колони... Отидох до homecinema и там ме "засилиха" (може би с основание) на комплект колони http://www.kef.com/us/SurroundSound/KHT/2000 и ресивер (въпреки че отидох да ги питам за Onkyo 707) ми препоръчаха Integra 6.9 (даже 7.9) та имам следните въпроси:
    1. Какво е мнението за KEF
    2. Къде е истината за колоните за домашното кино и колко съм се изхвърлил (видях че има и по-висок клас на KEF) и има ли смисъл
    3. Ако съм прекалил с точка 2 дайте съвет за нещо като за приличен звук за малко пари (знам какви чувства предизвиква това в аудиоманчците харесващи дажджи за по 10-25 хил. лева броя за колкона)
    4. Да стоя ли на "ниската" летва Sony или да гледам Onkyo-то и Integrata и до колко е идейно да взема Интеграта
    5. Все пак като одъртея може да реша да инвестирам в хубави стеро колони за това не искам да правя "голям" компромис за ресивера и не искам да прекалявам
    с висока летва за колоните.

Знам че ще сестана голямо меле Знам че ще ми "скочите" с доводите че доста съм отворил ножицата и сравнявам сони-то за 850 с Интеграта която е 2000 Ще ме питате и за бюджета... Да кажем 3000-3500 като не обещавам, че всеки спестен лев ще го инвестирам за почерпка на форумците Знам че пиша в тема в която
    се върти около DENON-a и други комплекти колони, но реших че няма да е излино малко освежаване на листата с решения

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аз коли и мотори няма да внасям Дрехи и малко дребна техника. За всеки случай ще се обадим да проверим, ако е много увартяно може и да си ги нося с мен Сега кажете за усилвателя lazarus18 заслужава ли си парите. Ще го ползвам както за филми така и за музика.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Извинявай че питам , но за какви пари ще го вземаш този ресивър , че тука не можеш да си го купиш ? Иначе като ресивър не е лош , но аз лично предпочитам Онкио или Денон !

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

firehouse,
    моя съвет е да погодиш още. От един магазин няма да се ориентираш. Навсякъде ще се опитат да ти предложат нещо тяхно и то все ще е по-скъпо от това, което си предвидил

1. KEF е хубава марка за колони, но теб не те интересува марката, а модела. Този не е подходящ.
    3000-3500 лева може да се похарчат по-разумно и за такава система това Сони не е подходящо за ресийвър.
    Също така и ресийвър за 2000 лв са много. Така ще ти останат 1000-1500 лв за колони, което е малко и те ще отстъпват значително на качеството на ресийвъра.
    Търси нещо между 1000-1300 лв.
    Denon 1910
    Onkyo 607/707
    Yamaha 765
    Pioneer 1019
    варианти има много.
    Така за останалите 2000-2500 лева ще може да вземеш един съвсем приличен комплект 5.1
    Не искам да ти предлагам нищо конкретно защото не става ясно какво търсиш.
    Като гледам какво си харесал на Солунска май това ще ти допадне - Focal Sib&Co

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Извинявай че питам , но за какви пари ще го вземаш този ресивър , че тука не можеш да си го купиш ? Иначе като ресивър не е лош , но аз лично предпочитам Онкио или Денон !
    НЕ НЕ, няма да го вземам от тук, ямахата от бг ще я вземам, просто някои хора ми казваха да си купя от тук че са малко по евтини Нещо по добро от тази ямаха в същия ценови клас (мах 1000лв)

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Онкио 607 , Денон 1910 , Ямаха 765 !

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Kade go prodavat tozi denon, neshto ne moga da go namerq.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

А ти къде го търсиш ? Дилъра за БГ е : www.audio-bg.com ! Може би трябва да се обърнеш към тях , ако имаш въпроси ! Иначе Денон 1910 е доста популярен ресивър .

17. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Къде да го търся в задния двор? в гбг.бг го потърсих, но никаде не мога да намеря цени.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има го в Технополис , 999 лв. , черен на цвят !
    http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA5518D18982F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA5518D18982F1A90A002481B479E91F95044D25078F44A61C57B51C 3D0BB2)/.do?rf=y

Ако искаш инфо от първа ръка , има един колега - Ivan Vazharov , който си го е купил скоро , може да му пишеш на лс и да се разберете от къде , за колко и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ при избор на Blu-Ray Система за домашно кино
    От pbozhkov във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 07-12-12, 14:27
  2. Помощ при избор на система за домашно кино
    От Aikz във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 14
    Последно: 07-08-11, 22:54
  3. Помощ за избор на домашно кино
    От koziak във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 3
    Последно: 21-12-10, 21:48
  4. Помощ: Избор на домашно кино
    От lestat_vamp във форум Аудиотехника
    Отговори: 12
    Последно: 14-01-10, 19:35
  5. Помощ при избор на домашно кино
    От dany_girl във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 19-10-07, 12:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе