Теглиш това:
******************.com/files/16031424..._testtones.zip
Това е тест за колони от 10 херца до 18 000 херца.
След това с него отиваш в магазина да чуеш от колко херца нагоре свири твоя нов суб и колони.
Теглиш това:
******************.com/files/16031424..._testtones.zip
Това е тест за колони от 10 херца до 18 000 херца.
След това с него отиваш в магазина да чуеш от колко херца нагоре свири твоя нов суб и колони.
Офф
Чувате ли последния файл с 18246-те херца?
Офф
Ела после ми обяснявай, че имаш нужда от 40 kHz-ви колониПървоначално публикувано от Vanquished
![]()
(Риторичен въпрос)
Аз съм над 30 и не го чувам, но дъщеря ми твърди че се чува.
В момента не мога да отида и да чуя каквото и да еhristobotev мисля че ти каза че имаш 606? както казахте, каквото и да е ще свири по добре от готова система.
606 ги имам още, но не свирят в хола ми (това е разликата). Мисля си, че поемаха над 45 херца. Което е учудващо за този 8 инчов басов гововител.Първоначално публикувано от jovanoty
Купувай комплеста и не му мисли, другата идея е серията S 400, малко е по-евтина.
Е нали аз ще взимам отделен Суб и няма да разчитам на този който идва с 606! Живот и здраве ще видим какво ще излезне![]()
Колега, чел съм ти мненията, уважавам те, но повярвай ми, имаш много още да учиш в hi-end audio областта.Първоначално публикувано от hristobotev
Поздрави,
Нанко
http://www.google.com/url?sa=t&sourc...pTq8xqhqZH20vw
Че какво общо има? Това е тест за музиканти и по-точно за музикална памет. Кондьо или ДесиСлава например ще го издържат. Ходи да си говориш с тях за Hi-End...
Ами има... замисли се![]()
Предполагам че на хай-енда се слуша музика, не сигнали от тонгенератор... след като хора претендират да са много в хай-енда и чуват посока на кабел, разлика в захранващи кабели, да определят кой модел резистор е мелодичен, би трябвало да могат един елементарен музикален тест да минат...
Кой говори за Hi End тук ? Говорим за колони и усилватели, термина който цитираш е нищо много различно.
Разбира се, се не съм съгласен с тезата на Нанко. Но му благодаря за добрата статия.
Има малко украсяване в текста, но е понятно - публикувана е в сайта на фирма за микрофони.
От друга страна още вярвам в обратното, защото ако се чуваше нещо или "това нещо" влеяеше на възприятията, то нямаше със утразвук около 30 kHz да се почисват метали (в златарката и часовникарската промишленост).
В основи на акустиката има известната Диаграма на слуха.
ПП. По-добре да помагаме на човека за техника, а не да спорим за теоретични постановки. Защото , аз съм краен потребител в акустиката.
77.8% ,ако го повторя сигурно ще се вдигне..Ама на кой му пука,ХайЕнд техника едва ли скоро ще имам,пък и много се спекулира с понятието.Важното е като си пусна музичка да се кефя,а не постоянно да бъзикам тонкорекции ,защото резултата не ме задоволява.Темата се поизмества доста,защото не става въпрос за ХайЕнд домашно кино,а за бюджетно такова.Първоначално публикувано от Eddie
Какво ще кажете за тази комбинация:
Denon 1610
Focal Sib+Cub 5.1
http://www.avstore.ro/en/speakers/focal-sib_cub/
Вземи големите колони от тази серия.
Тогава може да се каже, че са добри.
Като цяло някой да има впечатления от тази марка?