Здравейте,
От известно време време се оглеждам за AV ресивър. Бюджета ми е максимум 600лв.
Спрял съм се на следните модели:
1. YAMAHA RX-V467 BL
2. PIONEER VSX-520-K
Моля помогнете да направя правилен избор.
Предварително ви благодаря!
Здравейте,
От известно време време се оглеждам за AV ресивър. Бюджета ми е максимум 600лв.
Спрял съм се на следните модели:
1. YAMAHA RX-V467 BL
2. PIONEER VSX-520-K
Моля помогнете да направя правилен избор.
Предварително ви благодаря!
Който и да вземеш от двата няма да сбъркаш. Лошото е, че и двата не изкарват меню на екрана на ТВ. Ymaha-та в тозисайт http://www.trustedreviews.com/home-c...aha-RX-V467/p1 я поставят една идея по-напред пред Pioneer-a http://www.trustedreviews.com/home-c...r-VSX-520-K/p1 от към звучене, което не е кой знае какъв проблем, защото след настройка ще звучи така както ти харесва на теб. Когато избирах моя също много четох по BG форумите и всеобщо мнение бе, че звученето му било "незнам си какво" . Но на мен ми харесва ! Ако имаш възможност чуй ги и двата и съм сигурен, че няма да откриеш разлика . Много е важно с какви тонколони ще го комбинираш. Аз бих заложил на ресийвъра, който най-ми допада на външен вид и ми е най-на сърце, защото аз ще го гледам всеки ден . Успех в избора и дано съм ти помогнал поне малко .
Ако до момента си нямал усилвател/рисийвър, който и да си избереш, все ще си предоволен от звука. Дори ако обмислиш дали наистина ти е необходимо декодиране на DTS-HD и Dolby TrueHD (на повечето хора не им трябва) и компонентен вход за видеосигнал, спокойно можеш да слезеш едно ниво надолу към Yamaha 367, а спестените пари да вложиш в нещo друго - по-хубави колони, примерно...
Аз не разбирам, как давате съвет за нискобюджетен ресивър при положение , че го нямате? Видно че не сте ги и чувал като звучене и двата.Първоначално публикувано от ermenkov
Масова практика стана по форумите да се изказват хора и да объркват другите ....
Дано не ми се обидите на коментара !!!!
yotce е прав, вземете си Ямаха най-ниския модел. Но предие това я чуйте, защото Ямаха звучи малко по-остро, а това дразни повечето хора.