Резултати от 1 до 4 от общо 4

Помощ за избор на AV ресивър

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Помощ за избор на AV ресивър

Здравейте,
    От известно време време се оглеждам за AV ресивър. Бюджета ми е максимум 600лв.
    Спрял съм се на следните модели:
    1. YAMAHA RX-V467 BL
    2. PIONEER VSX-520-K
    Моля помогнете да направя правилен избор.
    Предварително ви благодаря!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Re:Помощ за избор на AV ресивър

Който и да вземеш от двата няма да сбъркаш. Лошото е, че и двата не изкарват меню на екрана на ТВ. Ymaha-та в тозисайт http://www.trustedreviews.com/home-c...aha-RX-V467/p1 я поставят една идея по-напред пред Pioneer-a http://www.trustedreviews.com/home-c...r-VSX-520-K/p1 от към звучене, което не е кой знае какъв проблем, защото след настройка ще звучи така както ти харесва на теб. Когато избирах моя също много четох по BG форумите и всеобщо мнение бе, че звученето му било "незнам си какво" . Но на мен ми харесва ! Ако имаш възможност чуй ги и двата и съм сигурен, че няма да откриеш разлика . Много е важно с какви тонколони ще го комбинираш. Аз бих заложил на ресийвъра, който най-ми допада на външен вид и ми е най-на сърце, защото аз ще го гледам всеки ден . Успех в избора и дано съм ти помогнал поне малко .

4. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Ако до момента си нямал усилвател/рисийвър, който и да си избереш, все ще си предоволен от звука. Дори ако обмислиш дали наистина ти е необходимо декодиране на DTS-HD и Dolby TrueHD (на повечето хора не им трябва) и компонентен вход за видеосигнал, спокойно можеш да слезеш едно ниво надолу към Yamaha 367, а спестените пари да вложиш в нещo друго - по-хубави колони, примерно...

5. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ermenkov
    Който и да вземеш от двата няма да сбъркаш. Лошото е, че и двата не изкарват меню на екрана на ТВ. Ymaha-та в този сайт http://www.trustedreviews.com/home-c...aha-RX-V467/p1 я поставят една идея по-напред пред Pioneer-a http://www.trustedreviews.com/home-c...r-VSX-520-K/p1 от към звучене, което не е кой знае какъв проблем, защото след настройка ще звучи така както ти харесва на теб. Когато избирах моя също много четох по BG форумите и всеобщо мнение бе, че звученето му било "незнам си какво" . Но на мен ми харесва ! Ако имаш възможност чуй ги и двата и съм сигурен, че няма да откриеш разлика . Много е важно с какви тонколони ще го комбинираш. Аз бих заложил на ресийвъра, който най-ми допада на външен вид и ми е най-на сърце, защото аз ще го гледам всеки ден . Успех в избора и дано съм ти помогнал поне малко .
    Аз не разбирам, как давате съвет за нискобюджетен ресивър при положение , че го нямате? Видно че не сте ги и чувал като звучене и двата.

Масова практика стана по форумите да се изказват хора и да объркват другите ....
    Дано не ми се обидите на коментара !!!!

yotce е прав, вземете си Ямаха най-ниския модел. Но предие това я чуйте, защото Ямаха звучи малко по-остро, а това дразни повечето хора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ при избор на ресивър!!!
    От Paco_lod във форум Аудиотехника
    Отговори: 14
    Последно: 27-08-14, 21:46
  2. Помощ за избор на колони § ресивър
    От emil13 във форум Тонколони
    Отговори: 13
    Последно: 04-10-13, 12:03
  3. Помощ за избор на ресивър и колони
    От Тодор във форум Аудиотехника
    Отговори: 6
    Последно: 07-01-13, 22:16
  4. Малко помощ за избор ресивър!
    От Lion4o във форум Аудиотехника
    Отговори: 5
    Последно: 07-12-12, 22:43
  5. Помощ при избор на ресивър
    От explosivebg във форум Аудиотехника
    Отговори: 28
    Последно: 01-09-11, 00:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе