Новите премиум многоканални модели
SC-LX87-S 9.2 Channel THX Ultra2 Plus, Air Studios AV Receiver with 9x HDMI, USB-DAC, 4K Upscaling, WLAN and MHL for Android (Silver) - Pioneer Amplifier, AV Receiver
SC-LX77-K 9.2 Channel THX Select2 Plus, Air Studios AV Receiver with 9x HDMI, 4K Upscaling, WLAN and MHL for Android (Black) - Pioneer Amplifier, AV Receiver
SC-LX57-S 9.2 Channel Direct Energy HD AV Receiver with 9x HDMI, AirPlay, DLNA, 4K Upscaling and MHL for Android (Silver) - Pioneer Amplifier, AV Receiver
Здравейте,имам ресивър pioneer vsx421 и искам да попитам има ли нещо като калибрация и правилни настройки за този тип устройства,защото в раздела за телевизори гледам има такива упътвания?Половината от настройките и символите в менюто не са ми ясни и все имам чувстото че нещо не съм настроил както трябва.Колоните са 5бр. Pioneer S-ESR2TB без бас каса.Благодаря!
Има система за калибрация на говорителите при първоначално монтиране в помещението . Ако в комплекта нямаш микрофон , няма да стане .
Прочети си упътването за употреба , ако имаш такова или си дръпни от нета .
Едва ли има някакъв готов вариант на настройки , понеже това зависи от големината на помещението , акустиката , шумоизолацията , разположението на колоните и прочее , а това са строго индивидуални критерии . А и слуха на хората е различен - ти харесваш едно , аз- друго .
здравейте,само тук не бях писал ама...с моите 4 омови колони си стана доста тегаво намирането на бюджетен ресивър.Сега питам за това чудо-http://www.avitel-bg.com/pioneer-vsx-s300,какво мислят специалистите?
- - - - - - - - - -
http://www.avitel-bg.com/pioneer-vsx-s300
Не съм специалист , но за модел 2011 си има всичко , за да е актуален и сега и с тази цена и размера си - слим модел , заема по-малко място от стандартната кутия . Става , но нямам идея за какво ще го ползваш и дали се влияеш от чуждото мнение . Из нета има писано доста и отзивите са добри - 8.8 точки от 10 възможни , но нямам и идея какви са им критериите за оценка , но едва ли лъжат откровено , все пак участват специалисти от бранша.
Мерси колега,за дом кино ще се ползва,а и не съм с много големи претенции.
4 ома са ти всичките 5 колони ли?
Прочети хубаво в книжката на уреда дали поддържа 4 ома на всичките или само на фронт колоните.
Всичките са 4 ома,модела на киното за справка е DAV sc8.А и няма такъв карък като мене,таман намерих най после ресивър на 4 ома и се оказа че е поизчерпан.Идвал новия модел s310,който обаче е на 6 ома.Така че момчета помагайте,търси се нов VSX-S300.Евентуално и ползван.
Благодаря колега,веднага звъннах,но го нямат,в Авал звънях преди 2 часа и в Авител,евентуално с поръчка но няма гаранция.
Къде няма гаранция , за поръчката ли става въпрос ? Поръчай си го от немско , за една седмица е при теб , ако няма друга възможност . Поне го имат наличен , че не само него .
- - - - - - - - - -
Това е сигурно - http://www.ebay.co.uk/itm/Pioneer-VS...item3a7f19272b , направи оферта и виж дали търговеца ще е приеме . Транспорта до БГ е безплатен .
- - - - - - - - - -
Току що се продаде този .
- - - - - - - - - -
От немско + 20/25 евро до БГ с куриер .