Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

черно бял ми излиза

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    1,563
    #16

    Re: черно бял ми излиза

    Защо бил офтопика...гледам в един друг форум един друг потребител има същия компютър като твоя. Ама до такава степен същия, че чак серийните номера на чарковете му сигурно съвпадат. И странно - там потребителя няма такива проблеми.

    Още преди време се замислих дали ни бъзикаш с въпросите си умишлено или просто си достатъчно мързелива и нежелаеща да научи каквото и да било, искаща всичко да й се обясни стъпка-по-стъпка. Тогава си помислих, че просто те мързи. Сега почвам да се съмнявам, че нещо се еб@ваш.
    Защо смятам така:
    1. Нито веднъж не си направи труда да ползваш бутона "Търси" за проблема, който те интересува (а може би си го ползвала, за да видиш какво да попиташ).
    2. Нито веднъж не пробва това, което ти препоръчахме да направиш. Все на твоя компютър точно тази опция липсва, точно твоя Виндовс е с по-специални настройки и за него стандартните съвети не помагат.

    Не знам какво очакваш...някой да се разхожда до дома ти да ти оправя настройките всеки път, когато пробваш нещо ново или някой друг да напише специално за теб "Първи стъпки в настройките на Виндовс и драйверите му за Чайници*". Ако може с картинки, с анимационни герои - съветници и със специфични за точно твоя лаптоп/PC настройки.

    Съвет:
    1. Ако те е страх да не счупиш на батко компютъра, не пробвай нищо от това, което ти препоръчваме. Помоли батко.
    2. Ако не те е страх - чети, пробвай, разкажи какво е станало след пробата...опитай с

    *Забележка: терминът е заимстван от руската терминология

    По темата: Цъкни десен бутон на "My Computer" (при теб "Poste de travail"), после Properties (при теб най-долната команда от менюто), после на Hardware (третия таг от долния ред), Device manager (бутонът в най-горната рамка)...после търсиш къде в списъка има картинка на монитор (нещо като телевизор) с + до нея - първата такава не те интересува, втората е за видеокартата. Цъкваш на +-чето и ти се изписва каква е видеокартата ти. После ни съобщаваш и чакаш следващото "стъпка-по-стъпка" обяснение...

    Това цялото го изписах с вярата, че наистина имаш проблем, който не можеш да решиш, и имаш нужда да ти се помогне. Ако не се вземеш в ръце и ти да направиш нещо по въпроса, ще приема, че се забавляваш за наша сметка, след което ще използвам "Информирай модератор" с другата си теория по темата, подкрепена с малко линкове...

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    139
    #17

    Re: черно бял ми излиза

    Edin_Lud -хайде сега и аз да ти отговора.Видях че беше писал някаде по мой адрес, можеби не ти отвърнах както си мога.А НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ ЧЕ МОГА .

    Забавлявам се на ваша сметака-на таратанци,
    има многоместа по интернета, къде човек ако иска да се забавлява-по добро и хубаво место ше си намери.Тука горе долу гледам да спазвам някъкъв нормален език, защото имам ви уважението, за това че помагате на хората и разбирате.
    А ти ако знаеш и имаш желание да помогнеш помогни, а не с некакви си изказвания да правиш българска работа-предполагам че я знаеш.Пишеш да се разхожда до дома ми-трудно ше е , не съм в БГ.Да ти кажа ли защо искам да се науча-защото последния път ми взеха 25 евро и проблема беше само като се сложи кабела да се рестартира комп.ЕТО ТОВА МИ Струваше 50 лв./за теб ако са нищо , за мен са/Преди неколко месеца ми взимаха по 40 евро за преинсталация, и аз като не разбирам-си ме преметнат -това му било-онова му било.РАЗБИРАШ ли защо се мъча да науча нещо????

    Теб ти е лесно-казваш сетинг или там нещо подобно..Аз сутринта -изхвърлих програмата където прави уиндолса на БГ за да разбера тук стъпка по стъпка/както казваш/било по картинка-за да се ориентирам.

    А като се оплачеш на модератор или администратор/към който също имам уважение/знаеш ли колко ми е....
    а сега лека нощ, даже нема да ти чета какъв съвет си ми дал.Защото правиш една работа-да не кажа циганска/помогни на човек пък после се изс...

  4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    139
    #18

    Re: черно бял ми излиза

    нямаго видео драйвера.Затова се е получило черно бяло.

    п.с.пиша го това за и на други може да им се получи такъв проблем.

  5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #19

    Re: черно бял ми излиза

    pate, pateeee.....


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Черно и бяло
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 2
    Последно: 08-11-14, 13:01
  2. Diablo 3 излиза на 15 май !
    От FearMe във форум ИГРИ
    Отговори: 27
    Последно: 04-09-12, 14:30
  3. tv-out черно бял
    От dilana във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 26
    Последно: 09-12-06, 06:44
  4. TV out - черно-бяло
    От nld във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 10
    Последно: 01-10-05, 17:32
  5. Черно-бял TV-OUT
    От Juls във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 22-01-03, 22:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе