Ей ви още един двуглав.
Вин ХР, Атлон 64х2 3800 с939, 3гб рам, епокс 9нпаж,гф7800гт от Лийдтек,
Сняг - 22
Пещера - 32.
Май си плача за ъпгрейд?!?!?!
Ей ви още един двуглав.
Вин ХР, Атлон 64х2 3800 с939, 3гб рам, епокс 9нпаж,гф7800гт от Лийдтек,
Сняг - 22
Пещера - 32.
Май си плача за ъпгрейд?!?!?!
Хъм , много странен резултат , да не си объркал снега с пещерата ? 22 кадъра ми се виждат много малко за първият тест.Първоначално публикувано от Popkaro
Колкото до ъпдейта , обади се на малоумниците от Капком дето са писали играта да си оправят портнатата простотия или да ти направят ъпгрейд.
Отгоре на всичко финалната версия на играта е скромните 7.2 гигабайта ......на кво отгоре ? Сингъла е толкова малък , сигурно 7 гигабайта са текстурите и 200 мегабайта е енджина
нъц. доколкото помня, четох, че dx9 и dx10 версиите са на dvd-то заедно. преполагам, че са решили за по-"умно" да дублират всичко повтарящо се за двете версии
между другото, знаете ли, че вече има работещ XP patch за halo 2?
Алхимито е само за X-Fi. За всички останали карти надолу не става. Имали са идея да е платена за въпросните модели. Иначе има една хакната версия от един бразилец на форума на Криейтив. Но вече има нов драйвер на сайта на Криейтив, който май дава по-пълна подръжка (ЕАХ, Съраунд) за Виста и на Аудиджита и Лайв 24бит като моята. Лично не съм пробвал, защото махнах Вистата, но има пробвал човек от форума на ХардуерБГ.
Ооо, чудесно, значи май ще се наложи пак да пробвам
Благодаря VanDan
Доста странни резултати при мен
Атлон 64х2 4600+; 2Г РАМ, ГеФорс 7600ГТ на Асус.
При настройки по подразбиране - сняг - 41/ пещера - 40
При настройка на всичко на мах - сняг - 24 / пещера 39
Определено пещерата си иска повече процесор.
вече с новия си Х2 4200+ мога категорично да заявя - освен CPU за пещерата, играта категорично иска 2Г рам за всичкото си. преди бях с 2, за момента съм с 1 и върви по-лошо отпреди. залепва за момент при зареждане на текстурите, след това тръгва значително по-бързо, но average-а пада. по-нататък ще пусна с 2Г и ще видим кой кого
преди а64 3500+ 25/17
сега Х2 4200+ 24/21
(неклокнати cpu и видео 7900GS)
искам обаче да разсеете подозрението ми, че играта пуска различни default-и на различните машини съобразно хардуера. заподозрях го, когато преди ми пусна 1280*720 на 32 бита, а сега на 64. иначе настройките (default-ните) са както следва:
АА - off
HDR - high
aniso - X4
model - high
shadow - medium
motion blur - low
при вас така ли са?