Please comment...
Абе хубав е новия дизайн ама това лого отгоре заема бая място .Нямам нищо против него ама да е малко по-малко, че така отива половината екран при 800х600 .Иначе си е яко .
Наистина, прекалено голяма ми се струва частта с логото и новите теми (които според мен не са много необходими във самия форум). Някак си прекалено натруфена стои тази шапка. Иначе дизайна не е лош и дори да трябва известно време да се свикне с него, промените са необходими []
Подкрепям че логото горе е твърде голямо...даже на 1024x768 - сега забелязах че и във форума е така а като прибавим и последните новини наистина заема половината екран в браузъра иначе логото не е лошо - btw сменен ли е шрифта/големината му на централната страница?
Браво! Много ми харесва! Само ако е възможно да се махнат новините от форума, че просто не им е там мястото :-) пък и наистина малко големичка става зоната на логото
Логото е точно колкото старото.. - по-голямо изглежда заради информативната част с нови мнения/новини, което е всичко друго но не и част от логото, а начин на навигация...
А специално във форума - толкова място беше заето и преди от старото лого и служебните бутони за логване и вътрешна навигация във форума.
Или ако останат, нека да е на тъмен фон, че така не се връзва.
То зависи и от избраната цветова гама, но предполагам, че много малко хора са на светла гама.
Вероятно заради цвета на инфо секцията изглежда по голямо
tva bqlot da beshe nqkuv tumen cvqt inache logo-to si go ibaral haresva mi.
peace
Аз просто нямам думи :-) , на мен така по ми харесва . Изцяло съм ЗА новия дизайн . Поздравления .
Дизайна е пушка За по консервативните, ще свикнете, стига при всяка смяна сте ревали "върнете стария"
При 800х600 рекламата на Microsoft се вижда половината (най-добре изобщо да не се вижда[]), за сега само тоя кусур намирам []
На мен пък така ми харесва повече. Някакси е по-подредено и няма толкова празни пространства. Да не говорим, че в стария дизайн лявата колона не пасваше много като размер на дясната, май.
Аз съм на 1024 и според мен логото седи идеално.
Вместо "последни новини" там трябва да седят "последните мнения от форума" иначе поне за мен това поле е нефункционално...
...da be mnooo golemo tva LOGO! Nevsi4ki sa s 17" i nagore monitori!
....pone napolovinata da e Logoto !
Ina4e biva!
Крис, даже на 17” логото на централната страница е много по-голямо или поне заема много повече място от старото (при 1024x768). Същото важи и за форума.
На мене много ми харесва, подкрепям останалите за големината на логото, ина4е е красиво, много красиво, много ...