Трябва да има печене само с долен нагревател. Означават го като позиция за мокро почистване - с една каничка в упътването. И аз отначало се бях ядосал много. Но по метода проба - грешка всичко си дойде на мястото.
Успех с готвенето!
Трябва да има печене само с долен нагревател. Означават го като позиция за мокро почистване - с една каничка в упътването. И аз отначало се бях ядосал много. Но по метода проба - грешка всичко си дойде на мястото.
Успех с готвенето!
Не се вкарвай в театри.Прочети внимателно инструкцията към уреда и ще разбереш как да го включваш на желания режим.Те книжките служат за това - да бъдат четени.Колегата Gena_bs те е посъветвал правилно.
Аз ще допълня, че е необходимо малко време на всяка жена да свикне с печката.Това е класика в жанра.
Нова печка, пробваме я(обикновено баница се пече) и резултата не е очаквания и изведнъж - какво става тук?
Ами нищо особено не става.След първите 2-3 опита всичко си идва на мястото и нищо толкова ново и страшно под слънцето.
Не мога да намеря в електронен вариант упътването за печката, за да ти дам линк.
По спомен баницата се печеше по средата на фурната, а температурата и времето са написани за съответния тип кори на опаковката. Около 190 градуса предварително загрята фурна ми се върти в главата, но не съм сигурен.
Здравейте! Преди 2 дена поръчах следния модел печка :
GORENJE K-65320 BW :: Готварски печки :: Готварски печки :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
Проблема е че в описанието пише че печката е клас А-20% ,което ще рече А+. Обаче когато печката пристигна на нея пишеше едно голямо А. Проверих и в конкурентния магазин Технополис , там същия модел е А++ Така,значи не става въпрос за обикновена грешка. Това е умишлено! Еми ,ще кажете голяма работа..... да ама не е.... Признавам си ,че именно това ме накара да купя точно този модел,а не някой по евтин.Защото разликата в тока ще ми избие горницата,ако ме разбирате.Сигурен съм че това го правят в договорка и 2 те вериги и то за много уреди , уж конкуренти ама айде...и всеки си мълчи..
Комисията по потребителите? А след това и в БТВ. Да се научат да не лъжат хората!!!
Здравейте! Попаднах на марката Hansa, която предлага печки на доста добри цени. Мисля че марката ханза е другото име на амика но не съм сигурен.Това е името за източна Европа или по-скоро за *****. Някой има ли уреди на тази марка, не съм срещнал негативни мнения из нета, но не съм и търсил много. Искам да купя за майка ми готварска печка и се замислих над 500лв. А++ 69 литра и изглежда че е стъклокерамична.
*Стъклокерамична готварска печка Hansa FCCW 53009
Вижте ги на място. И аз бях харесал Амика, Hansa преди няколко години. Сториха ми се много тънки ламарините им. Накрая си взех Електролукс. За същите пари а с повече екстри. Незалепващо покритие, телескопични релси, 3 тави, грил, печене на вентилатор и т.н. Доволен съм. Телескопичните релси са голямо удобство, печене на вентилатор също. Гледайте фурната. Котлоните на всички са почти еднакви.
Търсим стъклокерамична печка 50см широка. Старата ни е горене и май пак ще вземем от тази марка. Спряхме се на тази като оптимален вариант между цена и екстри.
Стъклокерамична печка gorenje EC55325AW
Мисля, че са добри. На нашата й хванахме цаката-вече прави перфектни баници, а и не само.
Здравейте, търся си готварска печка.До сега се справяхме с добрия стар Раховец, но дойде време за смяна.
Харесах тези два модела:
http://www.technopol...304-GX/p/700582
http://www.technopol...4502OX/p/707541
Дали си заслужава разликата в цената от 130лв. повече за Electrolux.Основно ме притеснява покритието на фурната, да не се окаже някой боклук при Beko-то и да ръждяса още първата година.Котлоните не ме притесняват много, те най-често страдат от слаби спойки, което е лесно поправимо, имах и плот Gorenje и той имаше проблеми с тях, така че относно котлоните въпроса е на късмет.
Другото което ме притеснява е електронния таймер, ако се развали или скапе от високата температура, не мога да си пусна печката(може би може да се шунтира в последствие, ако създаде проблем).
Beko-то има една опция повече: Push и Pull бутони, те дават ли чести дефекти, ако да ще търся без такива екстри.Държа на телескопичната система, цвят Инокс и да е 50см. широка.Другото мога да го преглътна, ако се намерят по-добри модели, на горе-долу сходна цена.
Здравейте , искам да питам нещо във връзка с моята печка ИНДЕЗИТ със стъклокерамичен плот за около 650 лв. Печката я купихме преди около 8 месеца от Техномаркет Варна. Не знам така ли трябва да работи , но никак не съм доволен от котлоните . Включвам на 6 , загрява се целия котлон , слагам тенджерата с вода (4 л) и след няколко минути се чува цък и като вдигна тенджерата виждам, че свети само реотана по вънния край на котлона .От тука нататък следват мъките , водата за да заври трябва повече от половин час .Така работят и 4 котлона. Как работят котлоните на вашите печки ? Благодаря предварително за отговорите,
Сега имам да избирам печка за един познат, която ще е за квартира. Казват, че печките на Бош - свободностоящите са турски, Електролукса е полски. Котлоните не ме интересуват, нямам предпочитания дали ще е със стъклокерамичен... важно е качеството на фурната вътре. От моята Сименс фурна съм много доволен, много бързо загрява - за 40 минути приготвя едно ядене.
Електрическа готварска печка, бяла HSE720120
http://www.technopolis.bg/bg/Electri...30AOW/p/707559