фурна бош -пълен боклук по отношение на емайла .след две години емайла почна да пада.не се заблуждавайте че има нещо на пазара качествено.всичко е пълен шит
фурна бош -пълен боклук по отношение на емайла .след две години емайла почна да пада.не се заблуждавайте че има нещо на пазара качествено.всичко е пълен шит
Някой турски модел от ниския клас, предполагам?
аха 850лв с отстъпката.с бак ваген врата и тъй нататък ако това е нисък клас
Лошо, и аз съм в този клас. Засега няма грешка, да чукна на дърво!
Извинявам се за тъпия въпрос,но бих искал да ви попитам как е по-добре да се прави след готвене във фурната-да се оставя вратата на фурната отворена докато поизтине или няма нужда?
Няма нужда. Като я оставяш отворена, най-много да повредиш повърхностите на мебелите наоколо (не веднага, но с времето...). Последното го пише в документацията към нашия модел.
Здравейте,
Искам да си купя за новата кухня фурнa за вграждане AEG BE 3013421M. По този повод имам един/два въпроса. Значи, първо, в магазина го нямат точно този модел. Имат AEG BE 3003421M(това на табелката от магазина, не се сетих да погледна самата фурна), който е обявен за 690лв(мисля) и няма телескопични водачи. От тука ми идват двата въпроса. Дали разликата между двете фурни ще е само в комплекта телескопични водачи? И, второ, за колко лева мога да си намеря такива водачи? Утре ще звънна на сервизите на Технополис/Техномаркет да питам дали продават, но ако може бих искал да знам дали няма и други места откъдето мога да намеря такива водачи.
Благодаря!
Здравейте, от 3 дни имам печка AEG. Още не мога да кажа колко съм доволна.... Предишната ми беше Горение. AEG-то е с телескопични водачи - това е иноксовия модел, докато бялата е по-евтина и няма. Проверих им цената, защото бялата ми пасваше повече...1 водач е към 150лв. Иноксовата е със 130лв по-скъпа, но е с 4 водача - 2х2...само никъде не намерих инфо - колко кг издържат телескопичните водачи, ако някой знае или има опит - да сподели, моля.
А-ъъ, ти какво ще готвиш? Мисля, че можеш да опечеш и кондор без особени притеснения.Първоначално публикувано от veselaiks
Здравейте. Мисля да купувам фурна Nardi. Мострата в магазина на кухнята, която купих беше с такава вградена и много ми хареса. Ето го модела:
http://www.volta.bg/?page=item&ref=s...=&itemID=24079
Има две-три мнения за марката от 2009-2010. Трябва да има вече повече впечатления. Да скачам ли?
Искам да сложа кахлен гювеч с 2кг картофи, 2 кг. месо, 2 кг зеленчуци......идеята беше да не го вадя от фурната, а да го разбърквам, изваждайки го на телескопичните водачи....Първоначално публикувано от Kasap
Няма да издържи ако не придържаш скарата.
Благодаря за съвета ! Жалко, нали това беше идеята.......Първоначално публикувано от VLADO 66
То хубуу, ама немците не готвят в гювечи които тежат празни 2 кила и не правят такива вкусотии в индустриални количества