Не, но не е и идеално прав, за фурната няма да има кой знае какъв проблем, но не искам ако сложа един тиган с олио на котлона, то да отиде в края на тигана примерно. Но ще потърся регулиращи се колелца, ако има някъде.
Не, но не е и идеално прав, за фурната няма да има кой знае какъв проблем, но не искам ако сложа един тиган с олио на котлона, то да отиде в края на тигана примерно. Но ще потърся регулиращи се колелца, ако има някъде.
Къде ще разхождаш тая печка /шкаф/, че и колела ще и слагаш! Сещаш ли се, че колелата ще вдигнат височината едни 5-6 см. Ако толкова искаш да танцуваш с нея залепяш отдолу едни филцови подложки и можеш да я разкарваш без проблем по теракот, ламинат, балатум и всякакви гладки покрития. Предполагам, че под печката килим няма да слагаш.
Що ли тежките хладилници са на колела?
Даже и тези дето си им любител на 100v.
Как я мислиш с фурна 50 кг,шкаф около 30-35 и котлони още 5 кг, с крака?
Това да не е печка Горение,която тежи 35кг.
Ай не се изказвай неподготвен.
И как танцува печка,щото не съм виждал такава?
Когато видиш нова печка на Сименс 85кг и стара на Аег 140кг,тогава си давай мнението.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 16-02-19 в 18:06.
Слушай недей пиши на градус, а чети! И като четеш се опитай ако ти е възможно да осмислиш това, което е написано. Никъде не съм писал за крака. Ама аз още не съм виждал да се продава фабрично готварска печка с колела, а не с някакви крачета. Тази печка дали ще е свободно стояща или в шкаф, ако трябва често да се мести е по-удачно отдолу да и се залепят филцови подложки, които се хлъзгат много добре и не се драска подовото покритие. Ако на човека плотовете му са на едно ниво с печката, което е нормално, като сложи колела както му предлагаш, печката ще щръкне с 6 см., защото толкова са високи читави колела с лагер и гумено покритие. В къщи холовата гарнитура е на колела, но всички други мебели са на подложки и са доста по-тежки от една готварска печка. Ако не си чувал напиши в Гугъл "филцови подложки за мебели" и ще видиш за какво става въпрос.
И по-кротко с тона, защото се мислиш за голямата работа, ама имаш още много да учиш!
Явно ти трябва да четеш.
Всичко се събира като самостоятелен уред,шкаф,фурна и котлони.
Дали ще е с колела?
И малко се успокой преди да си даваш глупавите съвети.
Сигурно има какво още да уча,ама аз ти казах как да си ремонтираш кафе машината.
Що,когато момчето питаше и се луташе какво да си купи,не му каза?????
Аман от рАзбирачи!
Може и да съм голяма работа?!
Работил съм четири години в сервиз в Кьолн,смятам,че съм наясно с битовата техника на някои производители !!
Когато стигнеш моето ниво,тогава може да комуникираме.За мен си...
Пишлигара,не се вълнувай,винаги е имало престрелки във форума,и ще има.
Някои патриоти са хаусни,ама много!!
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 16-02-19 в 23:47.
Спокойно хора, все пак за всеки има решения и чуденки, не се карайте. За такива като мен, живеещи в къща нещата са по скоро нестандартни, не е като да си в апартамент и всичко да ти пасва. Ще избера една от двете печки и ще я нагаждам. За сега жената иска тази без пуш бутоните(събирало се мръсно в цепнатините около тях)и така.
Ти кво'то искаш избери?
,На ли се сещаш,?
Да ти кажа честно, аз нито ще бочкам сонди в месото, нито ще сипвам водица да пара, по скоро се навивам жената да е доволна отколкото да и взема каквото аз реша,при условие че аз не готвя, а само дегостирам.
Когато фурната е качествена ( висок клас),не само служи по дълго време ами и готви по добре даже може и по малко ток да хаби.Жената ще е по доволна гозбите по вкусни ,аз се водих от от тези принципи.Ако ще правиш шкаф трябва да е според изискванията за монтаж,видях разликата между неправилен и правилен монтаж.
Щом жената е доволна,всичко е наред.
Макар,че най-добрите готвачи са мъже.
По-икономична на време,то нагревател и икомия нещо не се връзват.
То не е само нагревател а и зависи от качеството на нагревателя.
Ок,съгласен съм.
Имам един авер,дето масово поръчва стоки от Китай.
Днес ми заяви,че ще поръча.фурна,неръждаема.
Чакам да видя,какво.ще му пратят китайците и дали си заслужава парите.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 17-02-19 в 18:10.
То каква работа ще върши и колко ще е икономична е относително. Един приятел преди 2 месеца си взе тази TECHNO-SHOP.BG - ИЗГОДНА ТЕХНИКА ЗА ВАШИЯТ ДОМ! ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ AEG BPE-842320M и каза, че в сравнение със старата им печка бош, тази има много повече функции, но не може да пече хубаво като нея.
за икейските фурнички какво мислите?
за газовите котлони, чугунените неща ми харесват но са дизайнерски безсмислици - на метална цяла решетка по лесно се плъзват нещата напред назад без да все вдига посудата...
и пред мен стои дилемата цяла печка или плот фурна и шкавче...