Пиролизата обикновено скапва електрониката. А тя е скъпа за смяна.
Неф са част от Бош от доста време. Гагенау (пак част от Бош) са върха на сладоледа що се отнася до електрически фурни за вграждане. Цените са им космически обаче.
Пиролизата обикновено скапва електрониката. А тя е скъпа за смяна.
Неф са част от Бош от доста време. Гагенау (пак част от Бош) са върха на сладоледа що се отнася до електрически фурни за вграждане. Цените са им космически обаче.
здравейте имам АЕГ CCB6440ABW Печка SurroundCook, счупи и се предното - външно стъкло на фурната. Вратичката е здрава (с три стъкла е) Стъклото е закалено и е лепено.
Колебая се дали има смисъл да го правя, по сервизите онлйн намери 340лв само стъклото. Това нормално ли е, колко ли ще вземат за труд в София
Малко съм разочарован с резервните части , Щом едно стъкло излиза половин печка, обезсмисля всякакъв сервиз. Защо да купувам хубав уред
В магазините за резервни части не може ли да се поръча?
Тези са си загубили ума просто!
Напиши PNC number, че са 5 модификации. Трябва да е на етикета: 94000xxxx
Само предното стъкло ли е счупено, защото всяко е с отделен part #?
Наистина струват скъпо, особено 3-те комплект. А и вътрешните го няма на официалният сайт.
Part # на външното стъкло трябва да е: Electrolux AEG 140108147897 buitendeur | Onderdelenhuis.nl B.V.
Със същия номер вероятно има и за модели на Electrolux и Zanussi.
А ако беше за Miele![]()
няколко страници по напред писах за дефектирал термостатен ключ на АЕГ .. със същия парт номер е и на Беко дето е 3 пъти по евтина .. ключа естествено беше също на тройна цена в АЕГ ( и го нямаха наличен )
AEG CCB6440ABW prod.no 94000297700
Сега им погледнах резервните част , гайка 45лв.
тия са ... Пълно безумие
Иначе намерих стъклото. 300лв най евтино. цялата печка е 1000лв.
Part number: 140108147897 https://shop.aeg.co.uk/cooking/cooke...p/140108147897
да им имам марката, що се подлъгах че били немски , пълни цигани.
Дали има неюо с което да се замести...
Или направо, коя е най евтината печка която става за нещо
Този пост е редактиран от ktkiro; 09-04-25 в 08:40.
Цената, която написа, официалният сервиз ли ти я обяви?
Стъкла за фурни (servicebg.net)
Питай в Резервни части за домакински уреди и бяла техника (ekom-bg.com) за възможност за поръчка и доставка.
С PNC # и part # на стъклото.
Друга опция е да помолиш във физически магазин за резервни части да те свържат с някой техник.
Те си имат постоянни клиенти и знаят кой какво предлага.
Тези fix-нещо си ги забрави! Поредният сайт с "преведени" директно цени по трънския курс!
Мислех, че само за авто частите прилагат този метод.
Относно евтини печки - с подобни характеристики едва ли ще намериш нещо евтино.
Можеш все пак да провериш за подобен модел на Arielli в Техмарт и МЕТРО. Мисля, че са производство на MIDEA.
Отдавна не съм се се заглеждал какво има по магазините. Откакто в края на 2018 се набутах с един боклук на Gorenje.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 09-04-25 в 09:15.