A що не го пита Хаейра какъв е?
Естествено, че те пързаля, в една друга тема бяха клъвнали на този бастун.
Не слушайте какво ви приказват консултатните в маркетите, това са хора, които нищо, ама нищо не разбират, убеждавал съм се десетки пъти.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
A що не го пита Хаейра какъв е?
Естествено, че те пързаля, в една друга тема бяха клъвнали на този бастун.
Не слушайте какво ви приказват консултатните в маркетите, това са хора, които нищо, ама нищо не разбират, убеждавал съм се десетки пъти.
За тия пари сигурно е орязан модел. Иначе Miele и аз го мисля за бъдеща пералня.
Мога да ти помогна за избор аз съм с Миеле , но това че втора употреба много хора не го приемат. Да но след като чуят цената на нова същия модел е друга бира.
Ето още една прекрасна перална и мисля че все още не е грабнал маниак
Изпратено от моят MI 8 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от дани; 06-10-21 в 22:01.
Хайер или Миле на почти същата цена…?
Бъзикате ли се.
Бюджета ми е около 1000лв. Предпочитам да взема уред средна цена от дадена марка. Miele , ОК, ама няма бюджет за по хубав модел.
Довечера ще мина през друг Технополис, да видя там каква рецитация ще ми дръпнат.
Иначе не съм се отказал от Боша.
Имай предвид, че в Технополис цените са много надути. Може да си избереш модел и после да отидеш в Зора или другаде да го купиш с 10-15% по-евтин.
Защо си губиш времето? Направо отивай и го взимай https://www.technopolis.bg/bg/Peraln...T90BY/p/683998
И Аква стоп има и 5г. гаранция, че и 75лв. ще ти върнат след като го регистрираш.
Вземай от Емаг, че тежи 70 кила и ако се наложи да връщаш на Технополис, ще ти се случи случка. Осем модела са до 1000 лева, тече някаква промоция
https://www.emag.bg/peralni/brand/bosch/sort-priceasc/c
Гледам оферите тук в последните няколко страници за Миле и Бош. Прави ми впечатление следното: Миле е започнала да прави бюджетни модели и намалява цените, докато Бош са надули цените драстично. Дано няма патки да им купуват надценените боклуците
Kак пък разбра, че Бош са вдигнали цените! Преди две години си взех Бош и помня какви бяха цените, същите като днес.
А колкото до Миеле, един опоскан 7кг. модел, с кой знае каква карантия, се върти на разпродажба от една година, ама нали е Миеле и ще ахнат съседите, като те видят да го разтоварваш от 'мосвкича'.
И това какво общо има с пералните на Бош? Да не говорим, че връщат до 100лв. в зависимост от модела.
Иначе растежът на цените е повсеместен, нарича се инфлация. Когато ти се повишават ресурсите, се повишава и себестойността на продукта и от там крайната цена.
Да не би Миеле да си сваля цените, понеже е почнала да си копае суровините и е затворила веригата?
И пералните са завишени. Шоурумът на Миле постаянно е празен. Ха-ха, инфлация на кое? На произведено нещо преди 1-2 години, седяло толкова на склад и сега го продава с 30%
Молове празни.
Фалити ги чака от подпиране на пералните!
Приказваш глупости!
https://www.pazaruvaj.com/peralni-c3...SAAEgIC7PD_BwE
Moдел на 1г. 1079лв. начална цена, в момента се намира за 1000лв. с кешбек-а възлиза на 925лв.
Бош били боклуци. Хората, които ги купуват патки! Още нещо ще кажеш ли?