Ами добре сте направили. Беко за 500лв прилича на обзавеждане на гарсониера за даване под наем.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Ами добре сте направили. Беко за 500лв прилича на обзавеждане на гарсониера за даване под наем.
Много добре, направо идеално! 1000 лв хвърлени на вятъра.
Така е. Глупавите хора си купуват скъпи неща, а умниците карат с най-евтиното или втора употреба. Хитро е, нали.
Откъде позна, че е Мерцедес за 100 000? Или смяташ, че всеки Мерцедес струва 100 000? Ще ти издам една тайна - има мерцедеси и по 3000лв. Отделен въпрос е каква е връзката с пералните - може би злорадстваш, че някой хем има повече пари от теб, хем иска да кара на газ.
И аз не мога да ги разбера, такива дребни душички . Бил си купил кола за 100 бона, а колата била на газ, и какво се случило?! Ако се въртят едни 10000 хиляди на месец, що да ги дава? Имаш крава, пиеш мляко, ако ти е кеф го изливаш. Всеки има глава на раменете си, гледайте вие да сте добре. Извинявам се за спама.
Дребни душички сте вие, както и тия сухари. Аз за ламарини 100 000 нема да дам.
Не знам колко едра душичка си, но е ясно, че не знаеш какво искаш и какво ще правиш и няма да правиш. 100 000 няма да дадеш за ламарини, ако ги нямаш. Ако имаш половин-един милион съм напълно сигурен, че ще се изцепиш с "ламарини". Даже ще гледаш надменно хората с коли под 50 000 - пропаднали нещастници.
Искрено ме забавляват такива като теб.
Аз потребявам само това което ми е необходимо, не защото не мога да си позволя друго, а защото не робувам на материалното. Тука под 55 инча телевизор ви е малко аз си ползвам 32 и гледам същите простотии по телевизията които и вие
Този пост е редактиран от slip in; 09-07-23 в 20:56.
За протокола, карам пета година с пералня от 499 лв.
Пере си чудесно....
Вече се изплати....
Предпочитам три перални по 500 кинта за 15 години.... Отколкото една единствена от 2000 кинта за 15 години (Ако може да издържи де)....
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от coverstar; 09-07-23 в 22:23.
Разбрахме че ти е малка заплатата и даже нямаш претенции за повече. Дори да се опитваш да залъгваш себе си, теорията "мога да си го
позволя, но не искам" не минава. И аз мога да си позволя чисто нова кола, но някак не ме привлича идеята.
Аз пък предпочитам 1 от 2000лв за 15 години вместо да разнасям насам натам перални и да си губя времето. Със сигурност не ти идва на ума, че тая от 2000лв освен, че ще изкара повече време, пере малко по-добре, по-безшумна е, по-икономична е, изглежда по-добре и т.н. Така че отвсякъде имаш нещо повече. Но ти държиш на Трабант за да се радваш как и той върши някаква работа.
Този пост е редактиран от coverstar; 09-07-23 в 22:51.
i486 си ги избива тука комплексите, не е дорасло момчето.
Не знам дали му е олекнало на колегата, но мен ме напуши смях! Първо пишеш, че си инвестирал в пералня, която ти се е изплатила от пране на чужди дрехи. А сега, изведнъж, жилищна инвестиция за милион? Или ни качваш на пързалката, или разпределяш чужди пари? За нас пералните машини са само разход, улесняващ ни живота. Инвестициите са друга бира...