Първоначално публикувано от
slovaka ...Благодаря Николай,нека това прочете Гена дето му се привиждат хиляди турско -италиански печки,перални и хладилници!...
Не энам защо,но някаде ми се бе мернала информация,че Индезит се прави именно в анклава-Калининград!?...А честно казано това Липецк дори не го знам и къде еиз Русията......Но това не е толкова важно!Аз се опитах да направя една съвсем условна класация по надеждност на ел уредите,така както аз ги виждам нещата!Ще се радвам и други съфорумци да дадат свои виждания,това ще е полезно за хората,които се двоумят при избора си!....А за бойлери наАристон изобщо не е ставало въпрос.Просто преди година Гената от Бургас разпалено убеждаваше,че между Стибелтрон,АЕГ и Татрамат няма нищо общо!Та тогава му обясних на момчето,да влезе и да разгледа страницата на Балмакс БГ....Ама той явно е объркал Балмакс с Баумакс и пак сега като младо петле,бичи ли бичи турски Индезити и Аристони от цялата гама-печки,перални и хладилници за експорт в *****!....Казвам го с най добри чуства ,и весело....Все пак Коледа идва ,мамка му и прасе!!
Ники заводите в *****,където и да са те не работят само и единствено за *****!И в Чехия и в Словакия на много от моделите на Индезит и особено има едни тесни такива,си пише,че е правено в *****!...А на чех и словак да продаваш уреди правени в ***** е като да накараш жител на Щутгарт годо да подкара Рено примерно!!Резултат-най ниски възможни цени и...на края на редичката!!