Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
935. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

92 9.84%
  • Beko

44 4.71%
  • Blomberg

4 0.43%
  • Bosch

72 7.70%
  • Candy

41 4.39%
  • Electrolux

70 7.49%
  • Gorenje

102 10.91%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

87 9.30%
  • Indesit

81 8.66%
  • Miele

44 4.71%
  • LG

37 3.96%
  • Neo

8 0.86%
  • Panasonic

10 1.07%
  • Samsung

40 4.28%
  • Siemens

28 2.99%
  • Whirpool

85 9.09%
  • Fagor

9 0.96%
  • Еdesa

9 0.96%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.50%
  • Други

46 4.92%
Страница 35 от 364 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 5452
Like Tree1146Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Re:Перални / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Гена-бс,не се пали толкова,бе човече!...Нали целта е да помогнем и да ориентираме хората!......Кой колкото знае и каквото знае!....Ето сега питат за Електробрегенц,ако знаеш нещо,давай!....Щото аз съм виждал такива само бая очукани и втора ръка....Нови не съм пиждал в Средна Европа ни на реклама ни в шоурум,ни във веригите!.....Пък ти като захвана тоя Индезит ,че и Аристон,АЕГ.......Той човека ти написа по килограми,кое къде се прави,предлагам ти да заровим томахавките.....В Чехия във големите вериги ,два пъти в годината излиза нещо като алманах или нещо подобно,не мога да намеря точната дума...Та там,по фирми ,по брандове описват коя фирма как се представя за момента,какъв и е пазарния дял,на кои пазари пробива и на кои се срива,къде какво произвежда и какви са очакванията и за развитие!...За мен това е горе долу основния източник за информация,нямам време цял ден да се ровя в Интернет и да изследвам историите на всяка фирма!.......И определено драги Гена,тия дето са написали това нещо са по информирани и от теб и от мен!
    Весели празници и много крехко свинско и тежко винско!!!!

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

Мнение за перална машина Самсунг, надежна ли е?

4. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от pipe82
    Мнение за перална машина Самсунг, надежна ли е?
    Да, хубави са. Всичко е до модел, а с тези цени са без аналог. Иначе най-добре Бош!

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от andro69
    Да, хубави са. Всичко е до модел, а с тези цени са без аналог. Иначе най-добре Бош!
    Аз по-скоро бих взел Деу,отколкото Самсунг.А това си е мое мнение и не бих казал хубави/лоши.Който ги е бърникал да каже.

6. Тук е от
    Dec 2011

И аз отново се включвам. Все още не съм взела пералня. Боша отпада за сега. Подмятат ми оферти за Хувър, произведен за немския пазар. Някой може ли да ми каже нещо за тези перални? И: Hoover или AEG?

7. Тук е от
    Jun 2009

Интересувам се кои перални са по-добри, с горно или с фронтално зареждане?
    Посочете ми добра марка и модел .
    Нека знаещите да се включат.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Аз не съм от компетентните, но може да отидеш на първата страница (или там както се казва ) и дапрочетеш какво е написал hristoslav2. Мисля, че ще ти бъде от полза

10. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

....По мое мнение,не се занимавай с Хувър!...Екзотика,а и като стане нещо -гризеш дръвчето!Пък и що за аргумент-За немския пазар!?...Ами тогава какво правят на нашия пазар?.....Мисля,че това са свободни съчинения на продавачите в техномагазините!....Не знам защо си игнорирала Бош?......Качество,реноме и сигурност!!.....

11. Тук е от
    Dec 2011

Един познат на мъжът ми е внесал няколко такива перални от Германия. По тях всичко пише на немски. А относно Боша - този модел, който съм си харесала се произвежда в Турция (не, че имам нещо против тях ), но където съм чела не са похвалили турските сглобки. А нещо за АЕГ-то? А иначе от техно-магазините съм харесала Електролукс.

12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Ами мвого марки даде за сравнение!.....Като марки,ОК, но като,че ли при тебе водещо ще са парите..За Хувър ти казах какво мисля,самия факт,че в техномагазините има само 1-2 модела от тях,говори,че случайно са попаднали на нашия пазар!....Дълги години живея в Средна Европа,тази марка не съм я виждал никъде!....Аз лично тука ползвам Миле,да от най евтините,без екстри,ама я купих нова и нямам проблеми вече над5 години!....И АЕГ са добри,но както го казах,едра техника ,отивай към висок клас,това вече си е инвестиция,не е приумица!...Ще го кажа по простичко.Ако си/сте/заделила 600лв,стисни още малко зъби и добави още 100-200!Специално за пералните ,на нашия пазар и при нашите цени,над 1200лв,каквото и да вземеш,няма да сбъркаш,не се притеснявай от това,че примерно е турска или френска!Тука има един лаф-И китайско да е,ама да не е правено в Дрезден от нов западногерманец пред пенсия!......Разбираш какво искам да кажа....И немското не винаги е немско ,така както ние го разбираме!Аз бях дал една моя класация за надеждност,а мнението ми е формирано от това ,което съм чел,чул и видял тук!.....Успех при избора и Щастлива Коледа!!

13. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря!
    По-натам ще пиша какво съм взела. Весела Коледа и на теб!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от slovaka
    ....По мое мнение,не се занимавай с Хувър!...Екзотика,а и като стане нещо -гризеш дръвчето!Пък и що за аргумент-За немския пазар!?...Ами тогава какво правят на нашия пазар?.....Мисля,че това са свободни съчинения на продавачите в техномагазините!....Не знам защо си игнорирала Бош?......Качество,реноме и сигурност!!.....
    Хувър-а е високата марка на Канди. Няма го много, защото Канди и Хувър в Бг се внасят само от Техно полис и ако са попаднали в друг магазин е вероятно някаква компенсация.
    Обикновенно когато някой уред е произведен за конкретен пазар, това се изразява в 90% от случаите в надписите по даш борда, които са на съответния език.... пък причини да се появят на друг пазар много...

16. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,
    Включвам се и аз, защото главата ме заболя от избор на перална машина.
    Бях се спряла на тези модели на Бош:
    WAQ2446 KBY
    WAS24468 ME

http://www.techno-mix.com/category/3...peralni/page:2

След дълго проучване и четене обаче се чудя дали да не взема базовия модел на Миле
    няма отложен старт.... някакви мнения за него
    http://www.techno-mix.com/category/336/peralni-mashini

А също ако можете да споделите и мнения за АЕГ 8-ма серия- мисля, че са около 1000 лв.
    АЕГ или Бош ако се стигне дотам?

17. exa
    exa е офлайн

Тук е от
    Dec 2011

Дайте мнения за перални на марката DAEWOO , също и за ZANUSSI? Колебая се между следните:

http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m
    http://www.technomarket.bg/products/...o-wm-dwd-f1013
    http://www.technomarket.bg/products/...ct_id=09057217
    http://techno-mix.com/product/4966/gorenje-wa-60105

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Аз нямам добро мнение за този модел http://www.technomarket.bg/products/...o-wm-dwd-f1013 ,иначе е дискотека.
    Пък и са и напомпали цената стотина лева в сравнение с от преди година и половина-две.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 364 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе