Гена-бс,не се пали толкова,бе човече!...Нали целта е да помогнем и да ориентираме хората!......Кой колкото знае и каквото знае!....Ето сега питат за Електробрегенц,ако знаеш нещо,давай!....Щото аз съм виждал такива само бая очукани и втора ръка....Нови не съм пиждал в Средна Европа ни на реклама ни в шоурум,ни във веригите!.....Пък ти като захвана тоя Индезит ,че и Аристон,АЕГ.......Той човека ти написа по килограми,кое къде се прави,предлагам ти да заровим томахавките.....В Чехия във големите вериги ,два пъти в годината излиза нещо като алманах или нещо подобно,не мога да намеря точната дума...Та там,по фирми ,по брандове описват коя фирма как се представя за момента,какъв и е пазарния дял,на кои пазари пробива и на кои се срива,къде какво произвежда и какви са очакванията и за развитие!...За мен това е горе долу основния източник за информация,нямам време цял ден да се ровя в Интернет и да изследвам историите на всяка фирма!.......И определено драги Гена,тия дето са написали това нещо са по информирани и от теб и от мен!
Весели празници и много крехко свинско и тежко винско!!!!![]()
![]()
![]()
![]()