Doncho , не се занимава с щуротии една сушилня сиеменс 2У и една пералня сиеменс 2У са в пъти по-качествени, а и ще излезнат 600 лева и двете.
Преглед за печат
Doncho , не се занимава с щуротии една сушилня сиеменс 2У и една пералня сиеменс 2У са в пъти по-качествени, а и ще излезнат 600 лева и двете.
Човекът иска нови технологии, не втора ръка.
Привет на всички! Взехме пералнята! Споделям мнения след 3 перални пълни до горе с дрехи.
1.Наистина не можах да повярвам жена ми колко пране вкара в барабана :yikes . отличен 6
2.Програмите са много добре комбинирани - времетраене, градуси , сила на центрофугата - отличен 6
3. Функцията сушене първия път работи около 2ч. на стандартно автоматично сушене , втория път го нагласихме за 1час - много добър 5+
4.Вградените технологии - изкуствения интелект, вградение wifi modem , 3-те амортисьора , допълнителна помпа за разпенване на праха в началото бяха огромна енигма. Свиква се след първото пускане на пералнята. отличен 6
Смело препоръчвам пералня със сушилня LG W4WR70961.
Благодаря на всички за отделеното време по моя казус.:thumbup
Дааа. Винаги съм се впечатлявал от пералня с Wifi. Ако ми обясниш един случай, в който това нещо има полза, ще ти дам 1000лв. Само не се напъвай много. Фенерче има ли?
Дончо, предполагам че е абсолютно съвпадение на имената със Дончо Богойски - собственика на фирма Империя Трейд ООД - линка който си пуснал за пералнята...:wink:.
Оставете го човека да гради империя;)
Тоя що не е с бан?
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Темата ( поне последните десетина страници, по назад ме мързеше да чета) е разтягане на локуми. Празни приказки и нито една конкретна препоръка. Кой на баба си, кой на майка си, на кой жена му кво си купила- и никаква конкретика по същество.
Заглавието е доста общо и непретенциозно, така че не може да се очакват научни трудове. Пишеш/питаш - отговарят ти.
Здравейте мили хора,
набелязал съм този Whirpool - WHIRLPOOL FFD 9469 BV EE.
Нямам никакъв опит с тази марка. Ще е в шкаф с предна врата, и бих се радвал да е тиха, тъй като гардеробът на мокрото ми помещение дели стена с всекидневната.
Стрелям малко на сляпо, тъй като е с доста килограми и ОК обороти.
Попринцип бих взел и комбиниран уред, но не знам колко би било удачно, предвид факта, че ще е в затворено помещение, и честно казано, бих сушал само бельо, едва ли бих се доверил на такъв уред за хубави тениски, ризи.
Другите ми варианти са Горение, има ли някаква особена разлика в брандовете, или в диапазона 700-800 лева всичко е един дол дренки?
Поздрави.
Хубавото е гаранцията, която е безусловна. По назад бях писал, при мен на 3г. лагерите се предадоха. Смениха ми целия казан по гаранция. Просто ако се товари по-малко мисля няма да има проблем.