Пералня втора ръка върви само със закупено на старо жилище. Другото си е чиста простотия.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Пералня втора ръка върви само със закупено на старо жилище. Другото си е чиста простотия.
Може ли мнения относно ТехноМикс, Техномаркет и Технополис? От къде е най-удачно да се закупят електроуреди? Предстои ми закупуване на пералня,съдомиялна и ТВ. За пералнята и ТВто в Техномикс имам не лоша оферта, не как е тази верига, дали всичко е ок?
Микса са супер. Като цяло гледайте къде са най-добрите оферти с най-дългите гаранции.
Последните години Техномаркет стана видимо по-скъп от Технополис. Преди години беше обратното. Така че ТМ на последно място.
Сроковете на ремонта в гаранционен срок са записани в ЗЗП - 30 дни. Обикновено всички магазини, доставят до входна врата на блок или портал на двора на къща.
Възможност за доставка до врата - само при online поръчка с куриер. И пак може да има изненади.
Всичко това си го пише на сайтовете на магазините!
Да де, обаче между 5 и 25 дни има разлика. До вратата на входа добре, а нагоре?
Техномаркет в сайта си дават и още една опция, да се свържеш направо със сервиза, а после някой, някъде ще те пита дали имаш всички необходими документи, като например протокол за рекламация издаден от търговеца.
Сигурно е голям кеф да пазаруваш от на свинята веригата!
Няма лошо, то нещото се охарчи напоследък и трябва пак да пълни, че нови харчове се очертават на хоризонта, та за това е дигнал цените.
До 2014 беше на печалба със сигурност.
Откакто е на Прасчо, освен пералня е и сушилня, за съжаление!
@lupar,
Какво стана с твоя проблем последно?
Нищо не си споделил вече повече от месец, ако не греша нещо.
По-скоро да ъпдейтне темата, която създаде за да не се спами тук.
Че то в тази тема спама идва основно от хора които усилено препоръчват уреди от разни 'класове', които едва ли притежават, а най-вероятно са виждали само на картинка в сайта.
Жестоко си се объркал ако визираш мен. И пак ще помоля да прекратим спама тук.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 11-11-24 в 23:01.