Много ви благодара
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Много ви благодара
Asko е т@ш@к. Гледах наскоро модел 9кг. дават го да пере с 35 литра вода.
Ти кажи кога ще менкаш твоята последна - изгубих им бройката и марките вече.
Когато се предаде. Според магазинера АЕГ 8ма серия 10 години трябва да изкара.
Едно Gorenje от 2018 г . още си работи, без нищо да е пипано по него...За 499 лв...Та AEG ли няма да издържи...
Страхотен довод, няма що!
Сега гледах едни тестове на един холандски сайт за консумента. Почти всички марки и модели плакнат лошо, с някои изключения на Бош и Сименс. Иначе като сбор от всички показатели най-добре се справя АЕГ 8ма серия с автоматично дозиране 10кг.
8ма и 9а серия на АЕГ са на 4ри амортисьора По ниските серии били на 3.
Толкова ниско е поднало качеството на Горение и АЕГ,че идея си нямате.Аз лично тези две марси и останалите китайчета съм ги зачеркнал
Samsung па са мноо убави. Там бих погледнал единствено Bespoke серията, и пак бих се замислил. Gorenje са ясни.
Gorenje 2018 Made in Slovenia , не мога да кажа, че съм недоволен...
С хубав перилен препарат си пере ОК...
Сега китайско Gorenje не знам как е...
Cuban аз лично точно към Самсунг съм се насочил и заради дълбочината на пернята
И ние бяхме със сушилня Gorenje от 2018, точно от последното словенско. Сдаде багажа след около 30 пускания, а беше най-скъпият модел от най-високият клас. Повече не бих повторил. След поглъщането от Hisense, пералните бяха с много негативни отзиви. Сега май са ги пооправили, но както казах, не бих повторил повече. Samsung също не бих взел.
Изтеглил сте късата клечка.
Може и така да е. Факта, че в книжката на уреда пишеше "срок на експлоатация - 10 години" ме шокира. Досега такова нещо не съм срещал в нито един уред, който съм купувал. Не че съм очаквал чудеса, но това не ми се вижда нормално.
И наблягаш на корейчетата. Дето 11кг. пералня струва на цената на бюджетна 8кг. АЕГ. Най-апсурдните отзиви съм чел за Самсунг. От рода на две чисто нови дефектирали за един месец и след 7 месеца на човека му остава барабана в ръцете, до като си слага прането. И най-дълбоките барабани са на АЕГ.