Като отвориш люка има стикер с 12-цифров номер, започващ с 85..... Напиши го тук: http://www.whirlpool.bg/app.cnt/whr/...me001/ifu/home
Като отвориш люка има стикер с 12-цифров номер, започващ с 85..... Напиши го тук: http://www.whirlpool.bg/app.cnt/whr/...me001/ifu/home
Здравейте!
Какво ще кажете за пералните Панасоник? Чудя се, коя марка да взема този път Панасоник или Горение.
Някой да има впечатления от пералня GORENJE WA62085... На промоция са за 550 лева, което ме устройва идеално, че нямам по-голям бюджет. Търсих из форума, но не видях нищо, моля някой който има такава или техник който е запознат да сподели впечатления. Благодаря предварително!
Като цяло не е лоша, но добрите перални вече почват от обороти поне 1000, а тази е 800. Затова е и в промоция. Разкарват ги.Първоначално публикувано от Tamrock
Благодаря, взех я въпреки всичко, на мен не ми трябва кой знае какво, дано да не се чупиПървоначално публикувано от irenaiva
![]()
Здравейте, в Технополис има намаление на пералня Candy GO F106 за 499 лв:
http://www.technopolis.bg/promo/techno/
Предстои ми смяна на пералнята поради старост и скъп ремонт на старата(програматор). Въпросната пералня удачен избор ли е?
От всичките отзиви в този форум и моя горчив опит, аз ти препоръчвам марките в следната последователност: Zanussi > Electrolux > AEG.
Моделите не ги помня, но имаше една Zanussi 6106 за тези пари, при това за 6 кг.
Засега все още като съотношение цена/производителност са най-добре! Освен ако и те не са се "изкалпазанили" за 3 месеца
Вече трудно ще се ангажира някой да каже какво да се купи. Аз лично на базата на лични патила си позволявам да споделя какво да не се купи, но мнението ми се простира върху една марка. Технологиите на еднодневките вече се прилагат и при скъпите модели на най-известните марки и нищо не може да се каже по картинка. При роднини има едно 14 годишно Канди което не е отваряно за ремонт изобщо, пожелавам ти и при теб да е така![]()
Здравейте,
Днес се регистрирах в този изключително полезен форум.
Предстои ни закупуване на пералня и много моля за съвет и отговори на няколко въпроса. От всичко прочетено до сега се спрях на марките АЕГ, БОШ, Горение, Електролукс, Уърлпул. Цена 600-850 лв. Въпросите са ми следните:
1.Много държа пералнята да е с по-голям капацитет, примерно 7 кг. /Имаме малко бебе и чакаме друго/ Повечето перални, които си харесвам обаче /АЕГ, Горение/ масово са с капацитет 6 кг. Примерно като гледам в сайта на Техномаркет АЕГ нямат перални с капацитет 7-8 кг. Та да попитам голям пропуск ли е ако пералнята ми е с капацитет 6 кг, а не със 7 кг?
2.Сегашната ни пералня е Силтал и е пълен боклук. Отпред е страшна грозотия. Цялата е ръждясала. Понякога пропуска да плакне или да изпомпи водата. Много е шумна. Живеем на 1ви етаж и апартамента ни е по-влажен. Какво е стандартното покритие на пералните и има ли възможност да взема пералня, по-издържлива на влага?
3.Лесно ли се развалят тези ел. дисплеи на пералните?
4.Всички или повечето съвременни перлани ли имат електронен дозатор на водата? т.е. трябва ли да обърна специално внимание на това?
5.И накрая - моля препоръчайте ми хубава пералня!!
В Технополис има едно Candy като това от моя линк за 8 кг. Мой колега ползва същата и не съм чул да се оплаква.
Pesa, масовите перални си бяха за 5 кг. памук. Сега доста са за 6 кг. С една перла отгледахме почти паралелно два малчугана във времената без памперси. Поинтересувай се дали се натоварват тези 7-8 кг. За дозировката на водата - масово тези с електроника имат заложено в програмите им да се налива вода само толкова колкото трябва според прането в барабана (при някои дори не се и афишира много за съществуването на тази функция). По скоро се поинтересувай за надеждна машина, че при повреда и с малки деца настава ужаса![]()
Здравейте един спешен въпрос имам , един комшия закъсал с парите ми предлага тая пералня за 80лева http://www.potrebitel.ru/02/01/zero420.shtml В ок състояние е бих я взела за майка ми но .. не можа да ми каже коя година на производство, колко децибела е шумна .. някой то вас знае ли къде мога да намеря инфо и дали въобще се заслужава 80-те лева?