Страница 10 от 20 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 298

Перални,Препоръки 2009г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Здравейте реших да взема нова пералня, а парите които мога да отделя са 600 лв. AEG-тата ми идват скъпо, затова съм се спрял на няколко модела Electrolux и един на Bosch.С пералнята няма да се пере много 1-2 пъти на седмица максимум.Моля да ми препоръчате някоя за тези пари.Засега съм се спрял на:
    Bosch WAA 20162BY
    ELECTROLUX EWF-10240W
    ELECTROLUX EWF-10470W тази идва малко скъпичка
    ELECTROLUX EWF-10679W
    ELECTROLUX EWF-12470W
    ELECTROLUX EWF-12680 тази идва малко скъпичка
    FAGOR 3F-211

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Купих си пералня "Ханса" обаче нещо ми се струва, че издава странен звук се едно барабана се трие в уплътнението и тъй като е на два дена и съм я пускала 3 - 4 пъти само, дали има вероятност този звук да изчезне или да викам сервиза, докато е още в самото начало. Иначе и когато не е пусната и с ръка завъртиш барабана се чува същия звук е разбира се когато работи той е по- силен.Какво ли да правя???

4. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2009г

Някой знае ли от какво е направен казана на ZANUSSI ZWG-6105? В Техномаркет казаха, че е от карборан...

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Перални,Препоръки 2009г

Да. В 90% от случаите на каквито и да е перални машини е от същия или подобен материал.
    По-лек, по-евтин и по-безшумен при работа материал.
    Взимай спокойно! Аз щях да купувам същия модел, но за мой късмет бяха изчерпани, а ми трябваше неотложно.

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2009г

Карборан е (или подобно). То вече всичко е такова освен ако не е 1000и .. лева и от Миеле или друга хипер престижна и скъпа марка.

7. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2009г

Мда - взех я вече. Доволен съм засега - даже много . Пък и хич нямаха с неръждавейка.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от Carnivorous.Vulgaris
    Мда - взех я вече. Доволен съм засега - даже много . Пък и хич нямаха с неръждавейка.
    И как е, че и аз взех миналя месец такава, но още не е инсталирана в новото къщи?!

10. Тук е от
    Jun 2009

Перални,Препоръки 2009г

Смятам да закупя пералня "Elin",1100 оборота,произведена в Германия,намалена от 719 на 519лв,3год.гаранция.Намалението според продавача е поради това,че марката е може би сравнително неизвестна и очевидно не се продава.Насочих се към тази марка,поради това,че мои приятели ползват вече 10 години пералня от тази марка и то 2-ра употреба.Моля за някакво мнение или съвет от човек имащ реално мнение по въпроса.Предварително благодаря...

11. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Привет, може ли да ми кажете дали тази пералня е добра ?
    http://www.electrosound.org/products/view/prod/160

12. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от freakobg
    И как е, че и аз взех миналя месец такава, но още не е инсталирана в новото къщи?!
    Много съм доволен. Има си всички функции, които търсех - автоматично дозиране на водата, отложен старт през 30min за първите 2 часа и после през 1h, оставащо време до края на прграмата в мин, контрол на пяната, контрол на вибрациите, много е тиха, регулиране на оборотите - 600/900/1000, 6кг пране...

13. Тук е от
    Jun 2009

Перални,Препоръки 2009г

Много ви моля за помощ! Спешно ми се налага да купя пералня.Свел съм избора си до AMICA и DAEWOO.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023324
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051114
    Моля за мнение или каквито и да е препоръки.

14.  

15. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки 2009г

Аз бих взел daewoo-то с по-високи обороти е и е с по-голям капацитет.

16. Тук е от
    Jun 2009

Перални,Препоръки 2009г

След като прочетох тази тема, се бях навил сериозно да си купя Electrolux EWT-1010. Оказа се обаче, че никъде я няма и е изчерпана. Ще се радвам ако badr и останалите специалисти ми препоръчате някоя пералня, която към момента може да се купи и е с такива характеристики, и която е също така просто и здраво направена като горепосочения модел. Бюджетът ми е 550 лв.

17. Тук е от
    Oct 2006

Перални,Препоръки 2009г

Здравейте! 27-годишната ми пералня "Татрамат" най-накрая се предаде след като изгледа две деца от раждането им и е била ремонтирана от специалист само един единствен път (трябва да призная заслугата на мъжа ми, че се справяше успешно с по-елеменарните ремонти). И така, от една седмица се образовам от форумите, но май че се нуждая от компетентен и спешен съвет.
    Моите изисквания са: 1) Здрава и надеждна - това включва и добро сервизно обслужване. 2)Стандартни размери, зареждане отпред, по възможност с люк, който се отваря надясно (ама това последното май няма да ме огрее). 3) Вместимост от 5-6 кг 4)Възможност да центрофугира при непълен барабан без начално зверско разтрисане. Не можах да разбера, дали тази възможност се гарантира от опцията "Половин пране" или от плавното набиране на обороти. 5)Възможност за центрофугиране поне на 2 степени - една около 400 об/мин и една по-висока (може би около 700?). Нямам проблеми със сушенето, но гледам да претупвам гладенето колкото се може по-бързо . 6) Набор от 5-6 програми, които дават възможност за пране при 40, 60 и 90 градуса с и без центрофугиране, както и за допълнително изплакване 7)Икономична по отношение на разхода на вода и ток (това не е приоритетно изискване). 8) Нямам изисквания към дизайна и шума (предполагам, че всяка нова пералня ще бъде по-добра от старата ми в това отношение). 9) Сега можем да си позволим да си купим уред до около 1200 лв. След 10-ина години, обаче, ще разчитаме само на пенсиите си, така че е желателно машинката да ни изкара до края и то без скъпа поддръжка. Знам, че това е прекалено оптимистично желание, ама да си го кажа.
    От четенето през последната седмица стигнах до извода, че горните ми изисквания биха били удовлетворени ако са спазени следните условия (ще се радвам на всякакви поправки, допълнения и коментари!!!): 1)Машина от "неекзотична" марка, произведена в Швеция, Австрия или Германия, по възможност не много древен модел (за да има части). 2) От предишната точка следва насочването ми към AEG, Electrolux, Zanussi, Bosh. Не изключвам и Gorenje, Whirlpool. Miele отпадна като вариант, защото днес от магазина ми казаха, че цените им започватот 1140 EUR! Обаче от форумите разбрах, че има полски и румънски AEG, италиански Electrolux, турски Zanussi....Поне Bosh само немски ли са? 3)Иска ми се барабанът и казанът да са от инокс. Обаче, досега съм открила само 2 модела на Gorenje с иноксов казан – обмислям WA 62121. При това на едни места е посочено, че казанът е от инокс, а на други – от карборан . Има ли съществена разлика в качеството между карборан, карботекс и дюрапроп? 4) Иска ми се и механичен програматор, ама май пак няма да ме огрее. Когато НЕ пише „електронен програматор” или „електронно управление” (тези двете едно и също ли означават?), значи ли че програматорът е механичен? 5) Предпочитам да няма електроника (не знам дали има съвсем без електроника, но поне ми кажете кои са "екстрите" без които пералнята продължава да работи успешно, ако откажат, и кои да избягвам на всяка цена). 6)Колебая се между нагласяне на центрофугата само на 2 крайни положения или плавно (във втория случай не е ли електронно нагласянето?). 7) Въобще не можах да се ориентирам в обясненията за моторите – колекторен, инвенторен....Може ли да не бъде нито единия, нито другия и трябва ли да предпочета или избягвам някой от тях? 8). Наличие на програма "Половин пране" 9) Колкото повече класове "A", толкова по-добре (това е пожелателно, но не задължително). 10)По-дълга гаранция.
    Май тези 10 точки няма да ги намеря събрани на едно място, но се надявам да ме ориентирате за кои от тях е време да забравя. Надявам се и специалистите да ми препоръчат конкретни марки и модели . А също така и магазини - от София съм. Останах с впечатлението, че сервизната поддръжка зависи от магазина, а не от марката, въпреки че винаги съм си мислела, че при проблеми се жалваш в сервиза на фирмата, а не в магазина. Освен това май някои собственици на големи магазини предпочитат да зареждат с "жълта техника". Ама аз май освен "Техномаркет", "Технополис" и "Зора" други магазини не знам . Така преди време си купих прахосмукачка Samsung T-65 (пак след старателно четене, макар и без питане), която излезе голям боклук и все още ми къса нервите при всяко пускане.
    Благодаря ви за търпението и се надявам на отговори!

18. Тук е от
    Jun 2009

Перални,Препоръки 2009г

Здравеите!
    Вчера си купих от техномаркет пералня WHIRLPOOL AWO/D-41115
    Вапреки уверенията на продавача,че има упътване за ползването и на български език,такова в кашона нямаше!
    Някои има ли такова упътване за ползване?
    Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 20 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Газов котел - мнения и препоръки 2009г
    От Saint във форум Отопление
    Отговори: 821
    Последно: 30-12-09, 00:43
  3. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе