Здравейте съфорумници. Нагърбил съм се с тежката задача да се заема с това чудо. NI7jfwr.jpg7l5xsNJ.jpgL7jG05X.jpg7KFZ4NJ.jpgVd5odUh.jpgN8zByQ0.jpgz0YgM2g.jpgWqEnDyG.jpg Това изпълнение е с размери 58, за да сме съвсем точни на ширина и 56 на дължина.И съм в дилема дали да го ремонтирам или да го сменя, но там изпадаме пак пред проблем. Както виждате от снимка №3 изкарва въздухът от горе. Тъй като от зад няма дупка за отвеждане на въздуха, а и проблема от снимка №5, че и комина не е замислен както трябва. А до колкото съм на ясно зад шкафовете няма втори канал в комина, за да го направя (вграден). Както се вижда филтъра е под всякаква критика + че тези ластични въженца от много,много,много време явно за нищо не стават. + луминисцентната лампа, която търся вече 2-ра седмица. (въпреки, че сегашната работи) (машината работи, на 100%, но мисля, че просто вече е време да се сменят някои неща. Идеи/съвети как да постъпя в тази ситуация колеги? Да продължавам ли да търся така редките части или да се ориентирам към нещо ново? (Извинявам се ако не съм форматирал въпросите и обясненията си точно, но от където и да го погледнеш се появява проблем и турдно се описва).