Re:Втора употреба климатици
Мицубишито ти е 1996 година. За Националът не знам, но и той не е млад.
Пак някой е делил на 2. 28-цата всъщност по стандарт (определя се по мощността на охлаждане - 28 = 2.8 kW) е ~ 10-ка. За отоплителната и мощност не знам, със сигурност е повече, но чак пък 14-ка едва ли. И с 32-ката е идентично - 3.2 kW на охлаждане, колко са на отопление не намирам. Дано някой друг има точни цифри.
БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА ОТГОВОРА.И НА МЕН НЕЩО НЕ МИ ВДЪХВАШЕ ДОВЕРИЕ АМА ..... БАСИ МОШЕННИЦИТЕ МОГА ДА КАЖА САМО. :Google: :yikes
Здравейте,
имам нужда от помощ.Ще даваме апартамент под наем и трябва да купим климатик за стая 30 квадрата.Не ми се иска да давам кой знае какви пари , затова реших да е 2ра употреба.Дали има вариант да е струва повече от 500 лева..? И има ли такива модели.
Благодаря ви:)
zdraveite imam osaka12 obiknoven klimatik polzvam go 4 god. no nesam dovolen mnogo tok pla6tam zimata okolo 230lv. sredno a lqtoto nego polzvam za6toto imam malko dete i pla6tam 80 lv. iskam da si kupq vtora upotreba no negi razbiram. Molq daite mi savet kakav da si vzima na kakva cena. iskam da otoplqm hol 18kvadrata i ako e vazmojno prehodna spalnq 12kv.Zabravih da spodelq 4e ne samo toka e dosta nai studenite meseci do 280lv. ami i ne e mnogo toplo.Az sam ot Plovdiv predvaritelno blagodarq
valen1: Пише се само на кирилица.
Иди, набележи си модели и се върни да питаш. Нямам как да ти предложим модел втора ръка, който после няма да го има при теб.
http://www.nipon-aircon.eu/4_products/6_Fujtsu/
Японски инверторни климатици от 249 лв .
тел: 032/694 301
гсм: 0886 001 470
Моля Ви, дайте мнение за този климатик FUJITSU AS22JPE , за стая 15 квадрата, 40 кубика, главно за отопление зимата, Варна.
Добра машинка... http://img200.imageshack.us/img200/1...0012413.th.jpgМодел 2003 година, охлаждане 2,2 KW, консумация 445 W, EER 4.94, отопление 2.5 kW, консумация 445 W, COP 5.62. При 2° С външна температура, отоплителната мощност е 3,2 kW и консумацията е 1120 W Какво е изложението на стаята, дограмата добра ли е, изолация?!
изток, остъклена тераса PVC, без изолация, май идва слабичко, а за този климатик - TOSHIBA RAS-2554D
Стаята с тухлени стени ли е или не? Колкото до тошибата, http://img269.imageshack.us/img269/4...as2554d.th.jpg, по принцип е добро като машинка, но за условията за които е произведен. Тази серия D са предназначени предимно за охлаждане, така че на теб няма да ти върши работа...Иначе модела е от 2004 година...
Отиди до магазина, и направи едни списък с предлаганите модели...След това ги покажи тук и ще ти кажем кое си заслужава...Но, имай предвид, че Fujitsu-то за което питаш работят добре, макар, че е китайска сглобка.
Моля за съвет Fujitsu AS251PENK, Sanyo SAP-FV25CE. Ще ги ползвам за 20кв.стая. Добри ли са като се има в предвид че са рециклирани 110v 60Hz
Всички са на 110v 60Hz защото фирмата ги внася от Япония. При монтажа ти слогат трансформатор, казаха че няма да имам проблеми.
Цитат:
Първоначално публикувано от tosho
Всички са на 110v 60Hz защото фирмата ги внася от Япония. При монтажа ти слогат трансформатор, казаха че няма да имам проблеми.
100 V 50/60Hz! Това е. Има и 200 V при по-големите мощности. А за конкретните модели изчакай някой да ти отговори.