Май Daikin има завод в китай.Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
http://www.daikin.com/press/2006/060718/index.html
Преглед за печат
Май Daikin има завод в китай.Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
http://www.daikin.com/press/2006/060718/index.html
[Profile of Daikin Air Conditioning Systems (Shanghai) Co., Ltd.]
1. Name: Daikin Air Conditioning Systems (Shanghai) Co., Ltd.
2. Location: Shanghai, China
3. Capital: ¥ 2.2 billion
[Profile of Daikin Sunrise Settsu Co., Ltd.]
1. Name: Daikin Sunrise Settsu Co., Ltd.
2. Location: Settsu, Osaka
3. Capital: ¥ 200 million
Мда, като гледам т.3 Capital бих спорил дали се произвеждат Daikin в Japan
тези правени в япония 100% са си за техния пазар на 110В и т.н. .. за нашия от кои остават :)
Ха, здрасти !!!!Цитат:
Първоначално публикувано от dan66
Но няма лошо, при водещите фирми всичка си струва цената, където и да е произведено.
Здравей,Цитат:
Първоначално публикувано от 11223
Много интересен избор, най-вече опцията за вкарване на свеж въздух. Моля, ако има възможност, пиши по-нататък инфо за работата на климатика, особено през идващата зима.
дай линк към техномаркет или другаде, къдет се продаваЦитат:
Първоначално публикувано от 11223
www.google.com не е чувал за него
Разгледай ПиДиеФа, за да видиш характеристиките. Купихме го в четвъртък вечер от Техномаркет на Цариградско шосе и от там ми казаха, че "днес са го получили". Няма им го в страницата, зная. И в нета няма почти нищо за него, но климатикът съществува, следобед ще го доставят у дома и ако държиш - ще снимам книжката за повече инфо (ако е повече от пидиефчето).Цитат:
Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
:Drinks: Ако държиш - звънни на "цариградския-Техномаркет" и питай за този модел :Drinks:
И се чудя относно следното - от какво зависи цената на профилактичния преглед? Все пак има голям марж -от 20 до 60 лв на профилактика ?
Фирма която продава климатици с профилактика е несериозна. Продава евтино климатици и после си им взима цената. ... Такива просто ги избягвайте
това е все едно да ти продадат хладилник с профилактика :). И после да идват всчка година и да ти го чистят (имам предвид че това сам трябва да си го правиш).
По скоро трябва да имат оферта за удължаване на гаранцията с доплащане.
Това с профилактиката го изискват фирмите доставчици те удалжават гаранцията след профилактика и изпращане на талона при тях. Но тия гаранций тук са нереални ако някои е имал списание Quele например ще види че там има различни цени за един уред като се почне от най ниската цена с гаранция 6 месеца. В българия по закон гаранцинния срок е 12месеца.
Здравейте,от два дни чета форума.Реших да си взема климатик. Ще бъде Haier. Не можах да намеря пълна характеристика. Възможните модели са HSU-12H03BP- инвентор и конвекционален HSU-12R03/H.Моля пишете,ако знаете как си размразяват външните тела/на определено време или с датчик/ ,спира ли да духа на конвекционалния вътрешното тяло след като достигне необходимата температура и трупа ли лед конвекционалния тип.Ще ми трябва и свястна фирма за монтаж.
Искам да попитам когато е включен в мрежата климатик втора употреба,но не е пуснат да работи,дали в това положение трансформаторът консумира ток,и ако е така загубите в допустими граници ли са?Благодаря предварително за отговорите!
Пренебрежимо малко са това е авто трансформатор тоест когато нямаш включен консуматор няма и консумация от първичната намотка общо взето да мислиш колко харчи телевизора когато не работи.Цитат:
Първоначално публикувано от kantonaa
kantonaa,аз имам японски климатик,монтажниците ми казаха че даже,когато климатика не работи,трафа консумира ток,но колко е -не знам.За загубите-нека ти кажат по-запознатите от мен,ако наистина си изчел всичко,мисля че има доста постове на тая тема,при COP еди-колко аи ,трФ колко от това дърпа.Прочети внимателно всичките постове/ако наистина се интересуваш/.Това е от мен,надявам се да съм ти бил полезен.
Колкото да чете няма да разбере колко му гълта трансформатора. Най добре е да го измери.