Честито bgart! Да си ги ползваш със здраве.Първоначално публикувано от bgart
Печелиш и награда за най-дълъг пост, съставен само от едно изречение. +1![]()
Честито bgart! Да си ги ползваш със здраве.Първоначално публикувано от bgart
Печелиш и награда за най-дълъг пост, съставен само от едно изречение. +1![]()
Бях обещал да споделя колко горят Carrierite !
Оставих ги да охлаждат стаите на 20 градуса , за едно денонощие са изгорели 12 киловата общо двата , което прави 360 КВ на месец , ако го сматям по 20 ст тока е равно на 72 лв на месец без да смятам ,че нощната е по ефтина , което е супер по 36 лв. на климатик. исчислих че средно климатиците са горели по 250 вата...на час.
Абе ти сериозно ли ги настрои на 20 градуса? Аз през зимата ги слагам на 21.
Зимата ги настройвам на 26 градуса климатиците си - обичам зимата да ми е топло , а лятото студено..Първоначално публикувано от Julian
Добре ми е така...По прицип ако не ме е срам ще си призная , че лятото и на по-ниски температури ги нагласям....в кухната е нагласена Осаката на 18 градуса и съм извел температурният датчик далеч от климатика , като влезнем да се храним направо изстивам особенно в краката , та се налага да ударя една ракия да загрея малко![]()
![]()
![]()
bgart, моля те - не еФтини и още повече не SONI.
Е ти тогава трябва да си купуваш по-мощни климатици, а и икономията на ток никаква я няма. Ако стаята ти е за 9-ка направи вземай 18-ка.
Говорех за телевизори Sony , че са една класа над другите , но лично за мен най-добрите са Аcer Farrari говоря от преки впачетления , няма значение дали е лаптоп , даже пластмасата е друга , качеството е супер...овен че имат по-ярък и детайлен образ , няма ръбове по изображението просто нямам думи.. , а пък за дизайна да не говорим , друго си е да имаш кончето на Ferrari на някоя от техниките си .. ако имаше и климатик Ferrari......ама хайде да не мечтаем ....Първоначално публикувано от lazarus18
Като искаш климатик Ферари. Махап капана на климатика. Купуваш си един червен спрей и го боядисваш. Купуваш от пазара някаква лепенка Ферари с конче и за залепваш. Така ще си единствения който има климатик Ферари.
Е да ако идеята е да променим само дизайна , нали все пак говорим не за китайска имитация , а за качество...Иначе ако е за идеята това мога да го напрявя за 2-3 часа , само че аз лично по-скоро бих си избарал климатик в ретро стил - макар , че то няма май такива
между другото и ти май си без крилица - като мен на PC - то , като гледам кви ги пишешцитирам ;"махап капана"
Хи,хи
Имах предвид да се постараеш с правописа. Грехота е да бъркаш името на Sony.
Това с пукнатите тръби и дефектите на Панасоник е върховна глупост.А капилярка никога не съм виждал пукната на каквато и да е хл.машина.Капилярките издържат над 100атм налягане.Съвсем друг е въпроса ако е опряла до друга метална част и се е притрила от вибрациите.
За което се ивинявам.Първоначално публикувано от lazarus18
Те тук изкараха,че Панасоник топлел бил до -5 гр.а сега ги изкараха ,че им се пукали тръби и капилярки,че дори и платките не ги бивало.И най-новото което научих тук е че Haierа е много напред сравнен с Панасоник.Първоначално публикувано от badr
Абе глупости колкото щеш.
Haier също имат и доста добри изпълнения - ни мога да им го отрека. Но въпреки някои "поевтинявания" на Panasonic такива генерални заключения нещо куцат!
Дай конкретен модел Haier и по-подробни впечетления ...Първоначално публикувано от echo