Резултати от 1 до 11 от общо 11

Труден избор - моля за помощ!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Труден избор - моля за помощ!

Предварително благодаря за вниманието и се извинявам за новата тема... Но изчетох почти целия форум и не намерих отговор на въпросите си . От Русе съм , търся си инвертор за помещение около 75 кубика - къща с дървена двукатна дограма и изолация 4.5 мм. Отделила съм 1500 лв, но ако е наложително ще намеря и още... Харесах си 12-ки : Mitsubishi -1550.в от Виктор електрик, Fujitsu от Термо клима - 1580лв, Hitachi - твърдят, че е японско - 1580 лв, Carrier - 1500 лв. В Русе няма много фирми за слиматици - или поне липсва реклама Моля помогнете ми - нямам вече много време за размисъл

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Труден избор - моля за помощ

Цитат Първоначално публикувано от sanellamarry
    Предварително благодаря за вниманието и се извинявам за новата тема... Но изчетох почти целия форум и не намерих отговор на въпросите си . От Русе съм , търся си инвертор за помещение около 75 кубика - къща с дървена двукатна дограма и изолация 4.5 мм. Отделила съм 1500 лв, но ако е наложително ще намеря и още... Харесах си 12-ки : Mitsubishi -1550.в от Виктор електрик, Fujitsu от Термо клима - 1580лв, Hitachi - твърдят, че е японско - 1580 лв, Carrier - 1500 лв. В Русе няма много фирми за слиматици - или поне липсва реклама Моля помогнете ми - нямам вече много време за размисъл
    Взимай Fujitsu-то и няма да съжаляваш. Най-добрия избор цена / качество в диапазона 1500-1600 лв.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Много е важно да посочиш моделите?
    http://www.tehcomservis.com/fujitsu.htm
    На тези цените ако са актуални са добри, имат и избор особено за Фуджитсо. На пръв поглед ти трябва климатик който отдава минимум 4 киловата на отопление.
    Митсубиши две години подред държат първенството по най-ефективни климатици на Японският пазар, така че също не са за пренебрегване, но все па дай моделите да ги коментираме.

5. Тук е от
    Oct 2007

БЛАГОДАРЯ !!!
    FUJITSU-ASYA12 LCC Inverter DC-V-PAM FUJI ELECTRIC RS12LC
    MITSUBISHI ELECTRIC ??ще ида да видя HITACHI MSZ-GC35VA- не знам дали правилно съм записала
    Много благодаря! Забравих да питам каква е разликата между FUJITSU и FUJI - последвите ги намерих в магазин ОТО ЗА ОКОЛО 1500лв. Между другото, мълчанието на останалите разгледали темата, означава ли че са съгласни с отговора, че FUJITSU е правилният избор ?

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

За тези парти Фуджитсу-то е най-добро. Фуджи=Фуджитсу. Найкои казват, че едните били тайландски, а другите китайски. Други казват, че и двете били тайландски. На 12-ка инвертор Фуджи съм виждал лепенка Made in PRC. Може едното тяло да е правено в Тайланд, другото в Китай. Разбира се това нетрябва да те притеснява. Просто вземаш по евтиното.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Това след Хитачито е модела на Митсубишито, но както и да е. Като сравнявам двата модела Фуджитсото е по-добрия избор, по-мощно е дизайна на мен по ми харесва и е по нов модел от Митсубиши. Абе я разгедай това сравнение и си вземи Фуджитсото
    http://www.dekom.bg/?page=product_co...ebea2c2c9fbdce

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

МНОГО БЛАГОДАРЯ - знаех си, че нещо съм объркала при записките си - добре, че сте професионалисти, аматьорите винаги гледат да блеснат и се подиграват. От Виктор електрик казаха, че ще носят нови MITSUBISHI, но нищо чудно и цената да им е НОВА . Помогнахте ми!!!! Успешен ден!

10. Тук е от
    Oct 2007

Доста детайлно разгледах техническите данни от сайта на ТехкомСервиз и Идеал-Русе за FUJITSU. Тъй като кубатурата ми е 75, дали не може и девятка да се справи? А сега ми предлагат и едно Хитачи за 1200 - пишело Made in Japan....Каквото кажете - това е angel

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Хитачитата даже за японският пазар вече не ги пройзвеждат в Япония, камо ли за източно-европейският пазар. За посочената от теб кубатура отговаря 12. По принцип ако гледаш характеристиките гледай отдаваната мощност в оптимален режим а не в максимален защото рискуваш да мръзнеш в някоя духовита мразовита русенска вечер
    Най-просто изчесление можеш да направиш по формулата, че за един кубик въздух са необходими около 50-60 вата енергия за да поддържаш приятна температура.

12. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

FUJITSU-то 12-ка. В Русе температури от рода на -15 са често явление.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Да, Fujitsu 9ка е малко. А от други производители и 12ка може да се окаже недостатъчна.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Моля за помощ при избор на ТВ
    От plamen101 във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 01-06-12, 19:43
  2. Труден избор на телевизор
    От inchhigh във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 12-06-11, 17:17
  3. Труден избор
    От ivec във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 12
    Последно: 06-01-10, 11:45
  4. Fuji Electric RSA 12LGS vs Chofu RA 1232PVU-труден, мно-о-о-го труден избор
    От ssamm22 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 20
    Последно: 13-09-09, 21:11
  5. Моля за помощ при избор на LCD
    От mitko99 във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 14-10-08, 15:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе