Не вярвам! Само да разбереш за такава опашка и ще се наредиш, че и спален чувал ще си вземеш.:Drinks:
Преглед за печат
Не вярвам! Само да разбереш за такава опашка и ще се наредиш, че и спален чувал ще си вземеш.:Drinks:
Колега, не се излагай така от 3г си тука.22 лв са ти 100 киловата-или средно 3.5 на ден .. айде смятай .. бойлер ли ,2 климатика ли ,2 ТВ-та ли .. това е възможно ако :
1. Инкасатор не е минавал ами е писал нещо "на око"
2. Реално не ползваш тия неща дето си писал ( примерно писал си "бойлер" ,за мене това е всеки ден ,а за тебе може да е 2 пъти месечно и т.н. ) .
инак няма как да стане .. а мнението ти реално си е и за триене ,щото е офтопик ..
Твоето също е за триене! Всеки твой пост е за редакция т. е напълно ненужен е!
Два климатика,три телевизора,хладилник,пералня,бойлер и всички други комсуматори в едно жилище на тричленно семейство!Последен етаж!
Не знам как така са ви толкова икономични машините.В големите жеги моите клими бачкаха по 10-12 часа на ден,на охлаждане, а сега поработват нощно време и на отопление.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...30091f46cd.jpg
Sent from my Sony Xperia Z3
Тези сметки за ток въобще не са за хвалене. Направо сте за оплакване.:p
в жилището просто не се живее .. ами се минава вечер примерно ,да се хапне ,погледа 2 часа телевизор и да се спи
Тъй, де. Издават мизерия.:lol:
Генади,електромерите ние нямаме достъп до тях,те са долу в специална стаичка,нещо като табло с копчета доколкото съм виждал и ключа е в ония от енергото.Сметките не са необичайни.В апартамента не се готви,внася се готова храна,сутрин само се прави кафе на кафемашината и се грее малко вода за закуска овесени ядки с мед.За къпането - писах по горе,прочети.Лампите са от икономичните,но редко се пускат,по малко вечер, жилището е много светло и е оптимално позиционирано към слънцето.Има един лаптоп и едно PS4.Хладилника е изключен,пия минерална вода само със стайна температура,вземам си я от долу от магазина.Сам съм в него лятото.Единия син идва от време на време да си играе на конзолата ,да кажем през ден по час време.
Няма ли най-накрая някой да пусне нова тема "Вижте ми сметката......за тока"? Какво общо има сметката за ток с настоящата тема. Интересно е да се разбере колко ел.енергия консумират климатиците, но от сметката за ток, какво ще разберете?
И аз да се похваля, със сто литров електрически бойлер, три климатика - европейки, кафе машина и ютия, енергиен клас XXL :))
Прикачен файл 24617