Ще даря един нов климатик ... Лупус пиши ми на pstoyanov@climamarket.bg за подробности по каде и кога
Ще даря един нов климатик ... Лупус пиши ми на pstoyanov@climamarket.bg за подробности по каде и кога
@cooler,Първоначално публикувано от cooler
Благодаря ти много за отзивчивостта. Ще ти пиша на мейла за подробностите.
Да се отчета за състоянието до момента:
Дарени са три климатика, които вече са закарани на къщата и чакат за монтаж.
Искам още веднъж да изкажа благодарността си на:
- bigmouth от фирма “КУУЛ ТРЕЙД”;
- cooler от фирма "Климамаркет - Ефендулов";
- nebelservice от фирма "Небел Сервиз"
за направените дарения на климатици и на Mmitaka за бойлера.
Идва време за монтажа!
Имам огромна молба към всички колеги, които са от София и се занимават професионално с монтаж на климатици:
Помогнете с труда си да ги монтираме! Това може да стане на 29 или 30 декември, когато всичко по електроинсталацията ще е завършено.
Мисля, че една група от 4-5 души ще се справим за един ден. Материалите, нужни за монтажа ще бъдат заплатени от събраните парични дарения.
Молбата ми към всички, които желаят да се включат да пишат в тази тема или на лични.
Разчитам на вас!
Lupus, за най-евтини и добри материали – Жоро Тончев – 0888578537 – от мое име. Не правя реклама на човека искам да се свърши работа, защото паричките никога не стигат
Благодаря ти за желанието! Да видим дали ще се съберат още мераклии и предлагам да го организираме за 30.Първоначално публикувано от klimatik
Lupus-брой ме и мен,ще взема и 1-2 от монтажниците ми.Пиши на ЛС кога точно и адреса.
Първоначално публикувано от toni7iБлагодаря ви момчета! Предлагам да направим така:Първоначално публикувано от vanko68
1. Да се видим на къщата на 29 сутринта, да огледаме нещата и аз след обяд да отида при човека. който ми препоръча bigmouth и да закупя материалите.
2. Да започнем работа на 30 към 10ч за да можем да приключим след обяд и да остане и време да полеем работата.
ОК за 29.Дай само час и адреса.И ако може,да не е 8,00 ч.И кажи на ЛС за цените на материалите,и аз купувам за обектите си на добри цени,може и аз да помогна.
Адреса е: ул. “Царибродска №33. Това е ъгъла на "Димитър Петков" и "Цар Симеон".
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=86fd4...1&initsearch=1
Предлагам да се видим там в 10ч. На място ще решим за материалите.
Няма да съм в БГ иначе бих помогнал с още нещо. Искам да пожелая на всички включили се в това благородно начинание здраве, много успехи, хубави клиенти и ползотворна следваща година и да не забравят,че има много нещастие по света и че трябва да се помага отвреме навреме
На оглед не мога да дойда.Свободен съм на 30 и 31.Lupus да ми звънне да се разберем.Адреса е близо до нас.