Lupus, Жоро Тончев, каза, че или ще ти подари материалите или ще ги даде на доставни цени чака да му се обадиш работи на 29 и 30. успех
Lupus, Жоро Тончев, каза, че или ще ти подари материалите или ще ги даде на доставни цени чака да му се обадиш работи на 29 и 30. успех
ОК. Нека огледаме на 29 какво точно ще трябва и ще му се обадя.Първоначално публикувано от bigmouth
Сори, имах много работа до сега, вкл. и част от празниците. Погледнах веднъж тук, ама ми се стори, че има време. Не съм тук от 29-ти до 3-ти, та не мога да помогна. После, бих могъл да свърша нещо, каквото и да е ако има нужда. Надали ще е късно за още нещо.
Успех с монтажа!
Днес трите климатика бяха успешно монтирани и пуснати в експлоатация.
Огромни благодарности на vanko68 и неговите момчета и на toni7i за перфектно свършената работа.
Благодарности и на Жоро Тончев за подарените материали! По късно ще кача и снимки от работния процес.
Браво, да са живи и здрави хората. Достойно за уважение дело.
Значи тази държава още не е загубена.Браво да са живи и здрави.
Искам да съобщя на всички, които подпомогнаха начинанието с техника, материали, труд и парични дарения, че от 10 дни защитеното жилище работи! За сега са настанени 5 лица - двама младежи и три девойки, като предстои след узаконяването и задействане на бюджетната поддръжка да дойдат още трима от домовете - хора без близки. Благодаря ви още веднъж приятели! Без вашата щедра и навременна помощ нямаше да се справим в срок!
Колеги от София,
Препоръчайте ми читава фирма, Интернет доставчик, действаща в района на защитеното жилище.
Въпроса е за нормална скорост на минимална цена. Уредил съм безплатен стационарен телефон чрез един от алтернативните оператори, но за да се пусне, трябва връзка с Интернет.
За да не става реклама, може и на ЛС. Ако някой има лични контакти със собствениците на такава фирма и може да удари едно рамо - още по-добре.
Обръщам се отново към колегите от климатичната общност в този форум с молба за помощ. От три години подарените и монтирани в защитеното жилище климатици работят безотказно. Наближава зимния сезон, а те са едно от основните средства за отопление на къщата. Мисля, че е време да им се направи една профилактика, за да сме сигурни и занапред в безотказната им работа. Моля тези от специалистите, които имат желание да помогнат с няколко часа труд да пишат тук или на ЛС, за да организираме операцията. Разчитам отново на Вас!
Ако има някакви проблеми с вредители, пиши на лични. Няма нищо общо с климатици, но и с такива неща сигурно се сблъсквате.
Благодаря ти много за отзивчивостта! За сега не съм чул персонала да се оплаква, но все пак е стара къща и винаги може да възникне проблем.Първоначално публикувано от ops5
Сега през зимата най-много някой плъх или мишка да се мушне, ако ви трябва по - професионална помощ ще помогна.
P.S.
По принцип лятото е по-страшно.