към naidenov69 ако даваш акъл моля не се излагай. Пише се конвенционален а не конвекционален. Това не е конвективен апарат. Конвенционален означава,че компресорът е с постоянни обороти. Популярни са още като fix speed или On/Off-ки.
към naidenov69 ако даваш акъл моля не се излагай. Пише се конвенционален а не конвекционален. Това не е конвективен апарат. Конвенционален означава,че компресорът е с постоянни обороти. Популярни са още като fix speed или On/Off-ки.
Благодаря-все пак не съм хладилен инженер.Поправих К на Н.Но продължавам да си държа на мнението.
![]()
Климатика не е лош но е поне на 2-3 години и харчи около 130 лева на месец,според мен не става за домашно ползване.Първоначално публикувано от vanko68
Впредвид ограничения бюджет на човека и големия му хол , за това предложение се сетих.По принцип и аз не го одобрявам като решение.Шумен е и си харчи,май беше клас Д,ако не и по-зле.
То нищо не му е хубаво на този климатик - харчи като див, голямо вътрешно за въпросното помещение, но за тези пари, особено ако е на R 22(не обърнах внимание на снимката) да пали колата и да направи една разходка Варна - Бургас.