Има хора, които намират правилното място да зададат въпросите си, но въпреки това, не сме в състояние да им помогнем.
Има хора, които намират правилното място да зададат въпросите си, но въпреки това, не сме в състояние да им помогнем.
И 5 % отстъпка през интернет и това ако нее далавера
Тактично са пропуснали да споменат до какви температури работи в режим отопление, да не говорим за това до какви температури производителя "препоръчва" да се ползва в режим отопление...Първоначално публикувано от zillius
За дистанционното - вземи си универсално, луд ли си да даваш стотици левове за ново?!
Пък за климатика мисля, че се разбрахме - или конвнционалното Дайкинче/Фуджицу, или си намери хубав японски инвертор втора ръка за към 800-900 лв с монтажа, ще е най-икономичен и тих.
Fuji е с 3 години гаранционен срок. Най важно е отношението на Тампекс, при проблем с електрониката ми изпратиха нова платка след 2 дни.
Щото случайно са я имали аз съм чувал от колеги че не са заредени с части много добре и не дай си боже нещо да го няма уби 2-3 месеца особено при по големите машини.
Чувал си но не си влизал в халето, ако щеш вярвай но има всичко.Първоначално публикувано от TIMBERLAKE