Хаха, така слагах една клима. Принципно меря много старателно. Слагам аз тялото, гледам тавана бяга? Свалих всички нивели от колата, кой от кой по-марков, меря пак всичко с климата е ОК. Тавана беше крив, просто нямам думи!
Преглед за печат
Хаха, така слагах една клима. Принципно меря много старателно. Слагам аз тялото, гледам тавана бяга? Свалих всички нивели от колата, кой от кой по-марков, меря пак всичко с климата е ОК. Тавана беше крив, просто нямам думи!
Еее... сега няма да си търсим кусури де.За тавана има лесно-мазача ще го оправи, ако не - бояджията накрая със сигурност.Важното е климата да е направо.
По горе като гледам нивото в компотите си е водоравно-сигурно не случайно са там... :taz
Те компотите държат подпрозоречната дъска да залепне.Иначе се вижда,че отвън винкелите на желязната дограма са успоредни на ПВЦ-то вътре.
да окото лъже - имах впредвид, моята клима седи на нивел иначе всеки ден ме нерви зверски външното тяло. но тия новите блокчета избягаха архитектките от минимализма и правят всякакви кривки с аутокада - да се чуди човек накъде да гледа :)
Колеги,
климатици Toshiba RAS-13PKVP-E Super Daiseikai 5 вървят на цени по 2500 лв. но се намират и на цени 2250~2300 лв. в градовете Бургас и София. Знаете ли къде в Пловдив могат да се намерят на такива цени?
Я кажете само за лятото ако оставя вратата отворена към коридор и кухня (общо за трите- 35 м2), дали ще се товари много. Сметката за ток не е проблем. Досега без климатик в стаите лятото около 27 гр, при голяма жега макс 30. Искам в основната стая около 24, в коридора 25, в кухнята 26. Дали номера може да стане, или е невъзможно.
Ако е възможно, единствено се притеснявам да не се презори машинката и да вземе да дефектира.
Няма да се презори, пробвай.
здравейте, молят ме да помогна с избора на климатик - предложили са мидея 12-ка, конвенционалка за околу 500лева без монтава предполагам , парите са основен фактор за избор.
климата ще е главно за охлаждане но - те всички така казват в началото...
има ли нещо читаво за тези пари ново и да не е мидеа? а и дори да е мидеа на кой модел?
за клима втора употреба ще трябва аз да си сложа главата а не искам.
Като се замисля, няма.Въпроса е дали е и подходящ за помещението.
за гарсониера или хол с тераска вкючена става въпрос - квадрати - 16+още няколко терасата.Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Една 12-ца МИДЕЯ ще свърши работа, не виждам нещо друго на тази цена.Избора не е много голям, може да видиш новите конвенционални - MS9A-12 CR, гледам, че е под 500 лева, MSR5 има някакви и те са малко под 500.Пиши на някой от монтиращите, те по-добре ще знаят, ако има и други модели до 500 лева.
Здравейте момчета и момичета ! :)
Дали ще ми помогнете с избора на климатик при мойте условия. От една фирма ме посъветваха с 2 модела в рамките на бюджета ми/1300-1400 лв./ , но от повече акъл глава не боли. Ако някой има време да погледне за какво иде реч, и да даде едно рамо в трудната борба с марки, симпатии и интереси не на последно място. Помествам скица - импровизирана, за по-добра ориентация, пък и ме мързеше да се обяснявам надълго и на широко.
Изолирани стени с 5 мм изолация, дограма 5к. Rehau. Една външна стена на голямата стая, /3.5м./ и тераса към другата страна /5м./
Благодарим авансово ! :)
За малко да забравя климатиците :
1.Panasonic CS/CU-E12LKE - 1449 с монтаж
2.FUJITSU ASYA-12LGC - 1249 с монтаж
http://tranz.it/load.php?id=GDjvakKpmI8xCyRu866837
Извинявам се за линка, но не ми дава да прикача директно скицата.
09 или 12LDC ти препоръчвам, сега 09 са по около 1300 без монтажа, 12 към 1500 може и по-ниска цена да се намери.
Смяташ че няма да е проблем за 2те стаи които са преходни, така ли ?